utorak, 29. studenoga 2016.

CALVIN KLEIN: Beauy- Parfume Review

Kao parfemoholičarka (valjda postoji ta riječ!), volim CK parfeme jer su bezvremenski, snažni, moćni, dugotrajni na koži. Nedavno sam vam pisala o jednom takvom parfemu u ovom postu.
Danas donosim recenziju parfema koji je po mirisu dijametralno suprotan svim poznatim CK parfemima. Trenutno koristim već treću bocu i obožavam ga.

To je predivan ženski parfem jednostavnog imena Beauty.






Calvin Klein je 2010. godine lansirao novi parfem za žene, Beauty. Parfem je kreirala Sophie Labbe koja je bila inspirirana ljepotom mirisa jasmina.
Elegancija, profinjenost, bezvremenost i ljepota su bili u prvom planu pri kreiranju ovog parfema.


Beauty je stvoren kako bi podržao kolekciju odjeće Calvina Kleina, s elegantnim mirisom koji se razlikuje od zavodljivih i dramatičnih mirisa kao što su Obsession ili Eternity.

Parfem je idealan za zrele žene koje se odluče za modele iz Calvin Klein kolekcije.
 Beauty je miris koji predstavlja ženu u njezinim 40-ima. Ističe njenu ljepota, zrelosti i samopouzdanje. Za žene koje se ne boje reći da su lijepe, dotjerane, iskusne i privlačne. Sofisticiranu notu ovom parfemu daju note kale i jasmina.

CK Beauty  je jednostavan i vrlo dobro napravljena miris. Za mene je ovaj parfem kontradiktoran – topao, svjež, ali ipak sexy. U parfemu je dobro izbalansiran jasmin s bazom cedra. Jasmin je dominantan u svim fazama parfema.
Gornje note: amber
Srednje note: jasmin i kala
Baza: cedar

Pakiran je u oblu, staklenu bocu s metalnim dijelovima. Jednostavnost i elegancija daju se uočiti u pakiranju kao i u samom mirisu.


CK Beauty je parfem koji ili volite ili ne volite...nema sredine.
Ja ga obožavam i često mu se vraćam.
Jednostavno, ovaj parfem je nevjerojatan i jedinstven.


Volite li CK parfeme?
Koji vam je najdraži?

Nema komentara