petak, 18. ožujka 2016.

NUXE HAUL


Volim Nuxe proizvode, njihovu kvalitetu i miris. Još tijekom prosinca sam na nekom sniženju kupila Reve de Miel Lip Moisturizing Stick i Reve de Miel kremu za ruke i nokte. Ovi proizvodi su prošle godine bili jako hvaljeni i popularni što me i navelo da ih kupim.
Kako sam zadovoljna s njima pročitajte u nastavku posta.





Nuxe Reve de Miel Lip Moisturizing Stick


Balzam za usne koristim tijekom cijele godine. Zimi on moje usne štiti od hladnoće i isušivanja, a ljeti od sunca. To je jedan od proizvoda kojeg uvijek nosim sa sobom u torbi. Također, svaki ruž na njegovanim i mekim usnama izgleda ljepše.
Posebno volim balzame u stick-u jer mi je takvo nanošenje higijensko i praktično.
Na našem tržištu postoji čitav niz balzama za usne različite cijene, ali i kvalitete, pri čemu uvijek ne znači da su oni skuplji i bolji. Po drogerijama će te naći, kako ih ja volim zvati, „šminkerske“ balzame koji nas mame svojom ambalažom, voćnim mirisom, lijepim bojama, ali čija je učinkovitost meni upitna.
Nuxe Reve de Meil balzam za usne ima sve što tražim od jednog balzama za usne. Lijepo hidratizira, štiti i smiruje nježnu kožu usana. Tijekom zime s ovim balzamom za usne možete biti sigurni da su vam usne zaštićene od vanjskih utjecaja i dovoljno ga je stavljati svaku večer prije spavanja. Također je odlična podloga svim mat ruževima koji znaju dosta osušiti usne. 


Pakiranje je jednostavno, balzam je bezbojan, ugodne teksture, lako se nanosi na usne i pruža trenutno olakšanje na ispucalim usnama.

Nuxe Reve de Meil balzam za usne ima dobre sastojke:
ulje suncokreta i australskog oraha, ekstrakt ječma, arganovo ulje, shea maslac, med i vitamin E.
Miris me podsjeća na kolače...slatkast je i jako ugodan.

Moje mišljenje:
Nuxe Reve de Meil balzam za usne odlično štiti i njeguje usne, pa tako opravdava svoju cijenu od 55,56kn.
Ako ste u prilici, svakako ga kupite.

Nuxe Reve de Meil krema za ruke i nokte


Kremu za ruke koristim svakodnevno jer mi je koža ruku jako osjetljiva. Dijelim ih u dvije vrste: dnevna krema (mora se brzo upijati u kožu) i noćna (masnije, bogatije teksture i jačeg djelovanja).

Nuxe Reve de Meil krema za ruke i nokte spada u kreme koje nemaju masnu teksturu i koža ruku je brzo upije. Pogodna je za nošenje u torbi i korištenje tijekom dana. Mrzim osjećaj masnih ruku kada moram paziti da mi olovka ili čaša ne skliznu iz ruke. To kod ove kreme nije slučaj.
Krema se brzo upija, lagane je teksture i jakog mirisa koji je tipičan za sve Nuxe proizvode. Lako se razmazuje i pruža rukama dovoljnu hidratizaciju čak i kada u Dalmaciji zapuše bura. Lijepo njeguje kožicu oko noktiju.
Nuxe Reve de Meil krema za ruke i nokte pakirana je u čvrstu, plastičnu tubu i ima blago žućkastu boju. 



Sastav:
  • ulje avokada i slatkog badema-štite ruke od vanjskih utjecaja
  • med bagrema-obnavlja kožu
  • agranovo ulje, ekstrakt ječma i shea maslac-umiruju nadraženu kožu
 Na ambalaži se navodi da je 89%  sastojaka prirodnog podrijetla, te da krema ne sadrži parabene.

Moje mišljenje:
Nuxe Reve de Meil krema za ruke i nokte je dobra krema za mazanje ruku tijekom dana. Ja sam je koristila na poslu nakon svakog pranja ruku i pružila mi je jako dobru zaštitu.
Međutim, ovo nije krema koja će vam pomoći ako su vam ruke već jako isušene i ispucale. Nema u sebi tu jakost i „moć“  kao neke druge kreme koje vam doslovno preporode kožu ruku.
Moram priznati da sam ostala pomalo razočarana ovom kremom za ruke ili su moja očekivanja bila prevelika.
Za te novce (75ml košta 95kn) može se kupiti jednako dobra, a puno jeftinija krema za ruke drogerijskog tipa.


Jeste li koristile ove proizvode? Slažete li se sa mojim navedenim mišljenjem o njima?


Broj komentara: 11

  1. looks like a great moisturizer! never heard of this company (:

    Life in Pastel

    OdgovoriIzbriši
  2. Kada sam vidjela rijec Nuxe u naslovu ocekivala sam suho ulje medjutim naisla sam na kremicu i balzam. Volim balzame i ovaj cu probati cim ga nadjem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada pogledam, ja stvarno nisam recenzirala njihovo suho ulje! Ne znam kako sam to preskočila jer trošim već treću bočicu ;)

      Izbriši
  3. Balzam sam imala ali u teglici i nije mi bas bio nesto posebno mada znam da ga masu cura voli i hvali.Kremu za ruke upravo koristim i ja sam kao i ti pomalo razocarana,nekako sam mislila da ce za tu lovu ucinit cudo:-)Zasad su mi se najbolje pokazale Sapunotekine kreme i ona iz Lidla.Inace Nuxe kao brend jako volim i isprobala sam a i trenutno koristim dosta njihovih proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto volim Nuxe i stvarno imaju puno kvalitetnih proizvoda.

      Izbriši
  4. Slažems e potpuno, krema za ruke me nikad nije osvojila da ju kupim a ni stick mi nije nešto, bolji je onaj u teglici ali ja imam jako suhe usne. Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da je bolji balzam u teglici, ali ne volim takva pakiranja

      Izbriši
  5. Već dugo razmišljam o kupnji ovog balzama, usne su mi jako suhe i ne znam kako bi kod mene obavljao posao. Kremicu ću preskočiti. :)
    Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je bolje da kupiš balzam u teglici, ako voliš takva pakiranja.
      Hvala ti, drago mi je da ti se sviđa recenzija :)

      Izbriši
  6. Imam balzam u teglici i odličan mi je, a za kremu se slažem. Moje ruke su dosta isušene i dvadeset minuta kao da ni nisam nanijela kremu. I ja sam za te novce očekivala više, no za normalnu kožu je sasvim ok :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balzam u teglici nisam kupila zbog pakiranja.Ne znam zašto se o kremi za ruke prošle godine toliko pisalo kao o kvalitetnom proizvodu?

      Izbriši