srijeda, 16. ožujka 2016.

Q&A #1


Drage moje, već dugo želim napisati post ovakvog tipa. Po vašim odgovorima na Facebook stranici bloga vidim da vam se ideja svidjela.
Mislim da je ovakav tip posta dobar da se bolje upoznam sa svojim čitateljicama.
Pitanja postavite u komentarima do kraja tjedna.
Odgovore možete pročitati tijekom sljedećeg tjedna.
Molim vas, neka pitanja budu pristojna, jer na provokacije i neumjesna pitanja nemam namjeru odgovoriti!
Hvala na razumijevanju!



Broj komentara: 16

  1. Odlična ideja! Primjetila sam da najviše voliš parfeme. Kada je krenula tvoja ljubav za parfemima i koji je najluksuzniji miris koji si ikada dobila/kupila te što misliš o kopijama parfema?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha...nije teško zapaziti da jako volim parfeme. Imala sam puno parfema, ali sve su to dizajnerski parfemi koji se mogu kupiti u našim parfumerijama. Ako si mislila na niche parfeme, njih još uvijek nisam imala priliku isprobati.

      Izbriši
  2. Da li misliš da te je bloganje promijenilo kao osobu? I ako da, u kom smislu ?
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mislim da me je bloganje promijenilo kao osobu. Pisati bloga sam počela kao zrela i formirana osoba...u ovim godinama teško da se više mogu mijenjati, haha...
      Ono što mi je bloganje donijelo je ogromno zadovoljstvo i virtualno prijateljstvo sa puno dragih osoba s kojima dijeli iste interese.
      Hvala tebi na čitanju!

      Izbriši
  3. Znam da često pišeš postove, a također si i aktivna na facebooku te komentiraš postove ostalih blogokolegica. Zanima me kako stižeš sve to izbalansirati, posao, obitelj i pisanje bloga?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam kako sve stignem, nisam baš pretjerano organizirana. Naravno obitelj mi je uvijek na prvom mjestu, onda idu posao i blog koji se po prioritetima međusobno isprepliću.
      Vremenom sam naučila nekoliko trikova kako da uvijek budem u toku sa feisom, blogom i ostalim životnim obavezama. Čini mi se da sam trenutno najaktivnija na Instagramu jer mi to oduzima najmanje vremena.
      Izgleda da sve ide po principu kada nešto voliš za to uvijek nađeš vremena :)

      Izbriši
  4. Najdraži i najmrži low i high end proizvodi za dekorativu i preparativu :)
    Ana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh...trebam dobro razmisliti! Kako sam koristila puno proizvoda (naravno više je onih nižeg cjenovnog ranga) stvarno je teško izabrati samo jedan najdraži.
      Od jeftinijih proizvoda draga mi je Essence Lash Princess maskara za oči, Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema SPF 30 i Vichy Normaderm BB Clear.
      Od skupljih proizvoda obožavam Paula` Chiose Clear Regular Strenght 2% BHA tonik za lice i Skin Balancing Moisturizer kremu za lica koja ima zaštitni faktor 30. Najdraži HE dekorativni proizvod mi je Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup tekući puder i Clinique Superdefense CC krema.
      Kako se prije kupovine nekog proizvoda dobro informiram (posebno ako je cijena tog proizvoda visoka!) sve rjeđe mi se dogodi da kupim nešto što mi ne odgovara. Ako baš trebam izdvojiti proizvode koji su me razočarali onda su to Byphasse tonik za lice i skidač makeupa s očiju.
      Nadam se da si zadovoljna mojim odgovorom! :)

      Izbriši
  5. Draga Marijana mene zanima ukoliko bi bila u mogucnosti da li bi isprobala invazivnije metode pomladivanja (injektiranje botoxa, hijalurona...) i da li bi svoja iskustva podijelila sa nama?
    Mare M.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svoja iskustva bih uvijek podijelila s vama jer smatram da bi nekome koristila, a to je svrha pisanja postova. Ne bih se sramila reći da sam napravila neki korektivni zahvat, ako si na to mislila.
      Međutim, nemam ni volje bi novaca da bih te zahvate radila. Iskreno, bojim se i posljedica tih zahvata. Proces starenja smatram prirodnim i s ponosom nosim svoje godine :)

      Izbriši
  6. Mene zanima kako postižeš biti uspešna blogerka, divna majka, super prijatelj i uz to još sve imaš posao koliko znam, a gde su kućni poslovi i sve ostalo , ljubim te puno <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja, sebe ne smatram uopće uspješnom blogericom i to iskreno mislim! Blog je moj kutak sreće gdje nakon napornog dana uživam.
      Nije uvijek lako sve uskladiti, ali svatko od nas ima svoj hobi, a meni je to moj blog!

      Izbriši
  7. Bok Marijana!
    Danas sam otkrila tvoj blog, i koristila sam svaki tren na poslu da iščitam koji post.
    Osvojilo me kad sam vidjela da i ti imaš seboreični dermatitis kao i ja.
    Zanima me koja je tvoja dnevna i tjedna njega takve kože lica i kose?
    Ideš li na kakve kozmetičke tretmane,ili ti je čišćenje lica s Foreom i sličnim proizvodima dovoljno da zamijeni posjet dermatologu( u svrhu tretmana)?
    Lijep pozdrav od Ivane :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, drago mi je da si počela pratiti moj blog i da si na njemu naišla na postove koji su ti korisni.
      Ja imam lakši oblik seboreičkog dermatitisa koji mi se na licu već godinama nije pojavio. Uglavnom se javlja na vlasištu, pa zato i isprobavam različite šampone za kosu.
      Idem redovito kod kozmetičarke na čišćenje lica, posebno u zadnje vrijeme. Foreo i slične spravice nemam, pa se moja njega lica svodi na umivanje, toniziranje i dobru hidratizaciju.

      Izbriši
  8. Zanima me koje bi proizvode preporucila za ciscenje lica? Imam normalnu kozu, nekad izade koji prist al rijetko i imam malo mitesera po nosu.
    Takoder me zanima sto mislis o proizvodima Mixa i Himalaya?
    Srdacan pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Anonimna, Himalaya pjenu za čišćenje lica sam recenzirala, meni je jako dobra, ne isušuje lice (imam sličan tip kože kao i ti).
      Od Mixa proizvoda koristim jedino dvofazni čistač makeupa (isto postoji recenzija) koji mi je najdraži čistač. Ostale Mixa proizvode nisam koristila.
      Od čistača lica drogerijskog ranga još mi je dobra Balea pjena s lotosom (ima recenzija).
      Ako imaš dodatnih pitanja, javi se :)

      Izbriši