srijeda, 8. srpnja 2015.

NIVEA 3 u 1 Micelarna otopina

Danas u drogerijama možete kupiti micelarne otopine različitih proizvođača. Naravno, svatko od nas izabrat će onu koja najbolje odgovara njegovom tipu kože lica.
Osobno nisam slaba na micelarne otopine, mogu živjeti bez njih i do sada sam isprobala samo tri (recenzija jedna od njih je ovdje).

Donosim vam svoje mišljenje o Nivea 3 u 1 micelarnoj otopini koju još uvijek koristim. Proizvod je namijenjen svim tipovima kože lica. 


Pakiranje
Nivea 3 u 1 micelarna otopina pakirana je u prozirnoj, plastičnoj boci koja sadrži 200ml proizvoda, a možete je kupiti u svim drogerijama po cijeni od 39kn.


Sastav


U Nivei posebno ističu kako je ova micelarna otopina blagog sastava, te je mogu koristiti i osobe s osjetljivom kožom lica. Ne sadrži alkohol parfem, parabene, silikone niti umjetne boje. Zbog svog inovativnog sastava ne isušuje kožu lica.
Obogaćena je  dekspantenolom (ili provitaminom B5) i uljem sjemenki grožđa, te je čišćenje lica ovom micelarnom otopinom vrlo djelotvorno, a istodobno i izuzetno nježno.

Nova NIVEA 3u1 Micelarna voda je vrlo učinkovita tekućina s micelarnom tehnologijom. Mikroskopske čestice - micele - na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i masti, te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nanošenja nije potrebno ispirati."


Moje mišljenje
Koristim Nivea 3 u 1 micelarnu otopinu punih mjesec dana i još je nisam potrošila, što govori da je odnos cijene i količine jako zadovoljavajući.
Prvenstveno je koristim navečer za skidanje šminke s očiju i pudera sa lica. Taj posao obavlja odlično.
Ja imam mješovito/masnu kožu lica koja podivlja u ljeto zbog vrućine i znoja.
Ali, ja spadam u onu skupinu ljudi koja smatra da lice nije u potpunosti čisto ako se nakon čišćenja bilo kojom micelarnom otopinom nisam umila! Možete reći da sam staromodna, da je umivanje nepotreban korak ako se lice očisti micelarnom otopinom, ali to je moj večernji ritual čišćenja lica od kojeg ne namjeravam odustati.
Nivea 3 u 1 micelarna otopina je jako blaga, bez mirisa je i temeljito mi ukloni sav makeup s lica. Ne iritira oči niti okoloočno područje. Nije mi izazvala nikakav nered na licu.
Zadnja tri tjedna pronašla sam još jedan način korištenja micelarne otopine koji me oduševio! Kada dođem s posla s full makeupom na licu, a namjeravam otići na plažu, najednostavnije mi je lice očistiti micelarnom otopinom. Nakon toga se ne umivam nego samo lice namažem kremom koja sadrži visoki spf faktor. Ovakav način korištenja micelarne otopine mi šteti vrijeme pripreme za plažu, a pokazalo se da ga i moja koža voli.

Kada se sve zbroji, ja sam jako zadovoljna Nivea 3 u 1 micelarnom otopinom i sigurno ću je ovo ljeto nastaviti koristiti.

PR proizvod


Koristite li micelarnu otopinu u svakodnevnom čišćenju lica?
Jeste li koristili Nivea 3 u 1 micelarnu otopinu?
Zanima me kakva su vaša iskustva? 


Broj komentara: 11

  1. Super post! Ne koristim micelarnu otopinu, tj nisam ju nikada ni koristila! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ivana! Nisam niti ja obožavatelj micelarnih otopina, koristim ih jedino u svrhu skidanja makeupa s lica.

      Izbriši
  2. Meni je bila srednja žalost, nikako nije htjela dobro skinuti maskaru i puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam što reći....mni je odlično skidala čak i vodootpornu maskaru

      Izbriši
  3. Imam je, koristim je dugo, drugu bičicu već mislim i odlična mi je , ne smeta mi ni za oči, savršena <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo mišljenje o ovoj micelarnoj otopini!

      Izbriši
  4. Nažalost nisam probala a obzirom da imam jako puno micelarni, još će pričekati malo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi tebi odgovarala jer imamo iste potrebe kože lica

      Izbriši
  5. Ja sam na pocetku bila jako zadovoljna s njom i bas sam razmisljala opet kupiti prije nego ju potrosim,ali pocela me peci oko ociju i to zadnjih par dana,nije nikako do sada.. inace ju koristim samo navecer prije umivanja.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nije za osetljivu kozu. I mene peku oci, a maskaru mi ne skida. Dobro razmislite pri kupovini.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nije za osetljivu kozu. I mene peku oci, a maskaru mi ne skida. Dobro razmislite pri kupovini.

    OdgovoriIzbriši