ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

EUCERIN: Complete Repair Losion


Ja sam jedna od osoba kojoj je nakon tuširanja nezamislivo ne staviti losion/mlijeko/ulje za tijelo. Niti jedan gel za tuširanje mi nije dovoljno hidratantan da mi nahrani kožu, posebno kada su noge u pitanju.
Koža je naš najveći organ koja je zimi i ljeti izložena hladnoći, suncu, vjetru, čestom pranju i zato dolazi do gubitka vlage u koži. Kao rezultat dobijemo zategnutu i suhu kožu.
Zadnjih mjesec dana u njezi kože tijela nakon tuširanja sam koristila Eucerin Complete Repair losion.




 Kakvi su moji dojmovi o ovom losionu pročitajte u nastavku posta.


Pakiranje
Losion dolazi u čvrstoj, plastičnoj boci koja ima mali otvor i onemogućava prekomjerno izlijevanje proizvoda. Pakiranje sadrži 250ml proizvoda, a cijena mu je oko 140kn.


Sastav


Ključni sastojci ovog losiona su:
  • Urea i drugi prirodni čimbenici- zadržavanja vlage (NMF-i) vežu vlažnost kako bi hidratizirali  gornje slojeve kože.
  • Ceramid-3- jača prirodnu barijeru kože i sprječava gubitak vlažnosti zbog isparavanja te sprječava prodiranje alergena koji mogu prouzročiti upalu i svrbež.
  • Gluko-glicerol- obnavlja prirodnu mrežu kože za distribuciju vlažnosti u dubljim slojevima i time poboljšava protok vlažnosti prema vanjskim slojevima, osiguravajući dugotrajnu hidrataciju.
Eucerin Complete Repair losion sadrži 5% ureje, a postoji i verzija losiona s 10% ureje koji je namijenjen izuzetno suhoj koži.

Tekstura ovog losiona je blaga i dosta vodenasta. Odmah nakon nanošenja losion se upije u kožu i ne ostavlja mastan trag.



Miris losiona je jako blag, skoro se i ne osjeti.
Losion sam koristila mjesec dana, svakodnevno nakon tuširanja. Mogu reći da je ovaj losion odlično hidratizirao kožu mog tijela, posebno noge i laktove koji su mi kritični dijelovi. 
Odmah nakon nanošenja koža je meka i glatka na dodir. Losion pruža ugodan osjećaj na koži i nije mi izazvao nikakvu neželjenu reakciju.
Eucerin Complete Repair losion sam koristila i neposredno nakon depilacije i tada je odlično smirivao iziritiranu kožu nogu. 


Moje mišljenje
Radi se o jako kvalitetnom proizvodu za njegu tijela.
Moja zamjerka bila bi za naše prilike previsoka cijena.

Eucerin Complete Repair losion možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.


PR proizvod


Koristite li Eucerin proizvode za njegu tijela?
Imate li problema sa suhom kožom tijela?



Broj komentara: 10

  1. Prije sam bila neredovita s mazanjem jer mi je koža tijela normalna pa sam si to mogla dopustiti. No onda sam nakupila hrpu mazalica pa mi je preostalo jedino da ih sve trošim tako da se od početka godine svakodnevno mažem i sad mi je to prešlo u naviku. Najbolja mazalica koju sam probala je Ulola maslac, od njega mi je koža bila toliko glatka i meka, kao od nijedne mazalice do sada. Eucerin nisam probala, kao što kažeš cijena je previsoka, a u drogerijama sam pronašla odgovarajuće proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala Uola maslac za tijelo. Kada već pričamo o maslacima za tijelo, meni je na prvom mjestu Afrodita!

      Izbriši
  2. Deluje savršeno za moju kožu, super recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ni ja ne mogu da zamislim kupanje bez naknadnog mackanja :)
    Ne znam da li si probala Eucerin uljanu kupku, odlična je, preporučujem a za ovaj losion potvrđujem tvoje reči, jeste super! :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sljedeći put kupujem Eucerin uljnu kupku! Volim uljne kupke i osjećaj koji one ostavljaju na tijeku nakon tuširanja

      Izbriši
  4. Nisam koristila ovaj proizvod, ali koza mi nije preterano suva, nekada mi je i gel za tusiranje samo dovoljan sto se tice hidratacije. Mada svakako deluje kao savrsen proizvod za sve devojke sa suvom kozom. Takodje se slazem sa tobom da je jedina zamerka cena. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nemam suhu kožu tijela, ali ovaj losion nije mastan i jako brzo se upije u kožu, tako da ga mogu koristiti i osobe koje nemaju izrazito suhu kožu tijela

      Izbriši
  5. Na zimu sam koristila njihovo ulje za tuširanje za suhu kožu i bilo mi je odlično tako da vjerujem da bi mojoj koži ovaj losion jako pasao :)

    OdgovoriIzbriši