utorak, 9. lipnja 2015.

AVENE: Gentle eye make up remover


Danas stvarno postoji puno proizvoda za uklanjanje makeupa s očiju. Problem je jedino kako odabrati onaj koji nam najbolje odgovara. Mnogi odstranjivači makeupa o kojima sam čitala pozitivne recenzije su jako dobro radili svoj posao, ali su bili preagresivni za moje okoloočno područje.
Zadnji odstranjivač makeupa koji sam koristila bio je Avene Gentle eye make up remover.
Proizvod dolazi u bočici od 125ml, a možete ga kupiti u gotovo svim ljekarnama koje prodaju Avene preparativnu kozmetiku, a cijena mu je 95,50kn.

Ovaj odstranjivač dolazi pakiran u jednostavnoj, prozirnoj, plastičnoj bočici.

 Ja sam proizvod imala u putnom pakiranju od 25 ml. Kod ovog pakiranja mi smeta što je otvor kroz koji proizvod izlazi prevelik, pa mi se znalo dogoditi da izlijem veću količinu proizvoda nego što mi je potrebno.


Avene Gentle eye make up remover namijenjen je osobama s osjetljivim očima. Dakle, tu spadaju osobe koje nose kontaktne leće ili pate od nekog oblika alergije.

Ovo je nježan gel koji jako dobro uklanja makeup s očiju. Potrebno je malu količinu gela izliti na blazinicu i nježno par sekundi pritisnuti na oko. Zatim blazinicom nježno pređete preko kapka i trepavica kako biste obrisali makeup s očiju.
Odstranjivač me nije pekao ukoliko bi došao u direktan kontakt s očima, niti mi je na bilo koji način iritirao okoloočno područje.
Makeup s očiju uklanja jako dobro, moram napomenuti kako ja ne koristim vodootpornu maskaru.


Sastav
Water, Triethanolamine, Sodium Chloride, Poloxamer 188, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenethyl Alcohol, Sorbitol
Po čemu je ovaj odstranjivač poseban
    ·         nježan je i učinkovit
·         izotoničan je sa suzama, pa je pogodan za osobe koje nose kontaktne leće
·         ne zamagljuje vid
·         umiruje područje oko očiju jer sadrži Avene termalnu vodu koja djeluje antiiritirajuće i pruža ugodan osjećaj svježine
Moje mišljenje
Avene Gentle eye make up remover je jako kvalitetan proizvod koji dobro radi svoj posao.
Jednina moja zamjerka je visoka cijena proizvoda.

PR proizvod
Koji je vama najdraži odstranjivač makeupa s očiju?


Broj komentara: 12

  1. U Avene nisam nikad sumnjala. Jedno vreme sam bila na njihovoj preparativi i puno su mi pomogli :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Avene mi je jako drag kao brend, a cijena ovog skidača mi je čak i prohvatljiva s obzirom da posao dobro odrađuje, a ne peče za oči i ne magli vid :) I još se koristi samo na očima pa nije potrebna velika količina za skidanje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam probala ovaj proizvod, ali djeluje zanimljivo, gel tekstura mi se jako sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tekstura je neobična i meni! Još se nisam susrela sa ovakvim sredstvom za skidanje makeupa

      Izbriši
  4. Joooj moje je iskustvo totalno suprotno! Loše mi je uklanjao šminku, pekao je za oči ako bi slučajno ušao u njih i maglio mi je vid. :-/ Inače nosim leće, ali nemam baš toliko osjetljive oči, ali nekako sam skužila da mi odgovaraju isključivo dvofazni odstranjivači. Sto žena, dvjesto sisa, jel :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha...baš si me nasmijala! Istina, ne odgovaraju nam svima isti proizvodi, zato volim pročitati više recenzija

      Izbriši
  5. Volim to što je riječ o gelu, ali nekako sam se totalno navukla na dvofazne odstranjivače da trenutno ne planiram ništa drugo koristiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja koristim dvofazne odstranjivače, ali mi isto svi ne odgovaraju! Neki me jako peku za oči

      Izbriši
  6. Ja ne nosim neki teški makeup na očima pa ga i najobičniji gel skine, ali ovo zvuči jako zanimljivo. Zapravo, najzanimljivija mi je tekstura jer se nisam nikada susrela s takvim odstranjivačima.

    OdgovoriIzbriši