utorak, 26. svibnja 2015.

e.l.f. Studio: Moisturizing Foundation Stick

Prije dva mjeseca sam na iHerbu napravila narudžbu sa e.l.f. proizvodima.
e.l.f. je za mene dobar kozmetički brend, s jako pristupačnim cijenama. Kada sam tražila više informacija o ovom brendu, shvatila sam da nisam jedina koja voli njihove proizvode. Ne znam kako njihove proizvode nisam ranije počela kupovati, mada sam ih redovito gledala.
e.l.f. je brend koji stvarno brine o svojim kupcima. Trude se da njihovi proizvodi budu kupcima pristupačni. Ne samo da imaju odlične cijene, nego su njihovi proizvodi često na popustu.
Ako niste znali, iza skraćenice e.l.f stoji eye, lips, face.

e.l.f. ima tri linije: Studio (njihova profesionalna linija), Mineralna linija (naravno, radi se o mineralnoj kozmetici) i Essential (linija jeftinijih proizvoda).

Danas vam donosim recenziju Moisturizing Foundation Stick, pudera u stiku koji me iznenadio svojom kvalitetom.





e.l.f. Moisturizing Foundation Stick dolazi pakiran u crnoj kartonskoj kutiji koja ničim ne odaje da se radi o jeftinom proizvodu. Mislim da danas  proizvođači kozmetičkih proizvoda sve više pažnje poklanjaju izgledu i pakiranju svojih proizvoda i to me baš raduje jer sve mi volimo imati lijepo upakiran proizvod bez obzira na to što to nije proizvod nekog HE brenda.

Unutar kutije nalazi se puder u maloj, crnoj, plastičnoj tubi koja sadrži 14g proizvoda. 


Vjerujte mi da je to dosta proizvoda jer ga ja trošim već dva mjeseca (dobro, ne koristim ga baš svaki dan) i potrošila sam tek pola tube.
Cijena ovog pudera je 6$.
 Twist-up način otvaranja stika je jednostavan za korištenje, a čep na puderu se jako dobro zatvara, tako da nema bojazni da će se puder osušiti.



Ovaj puder dolazi u osam nijansi, a ja sam odabrala nijansu Honey. Nijansa je malo tamnija nego što sam očekivala, ali je nosiva i lijepo se stopi sa mojom kožom lica.

U potencijalno korisne sastojke uključene grožđa, avokado, vitamin E i aloe vera, a sve to mi se jako sviđa. Također, puder sadrži i anti-age sastojke koji su prisutni u većim količinama nego što se moglo očekivati s obzirom na nisku cijenu pudera.

Tekstura ovog pudera u stiku je čvrsta, ali u dodiru sa kožom postaje mekana i lako se blenda.

Primjenjujem ga tako da stikom povučem liniju na čelu, bradi i na oba obraza. Može se blendati spužvicom, kistom, ili prstima. Nakon blendanja, puder lijepo sjeda na lice i daje mu ujednačeni ten.
Pokrivenost je za moje potrebe dobra. ako imate akne ili veće nepravilnosti na licu, potrebno ga je nadograditi.
Mislim da bi kod suhe kože isticao dijelove na licu koji se perutaju, pa bi prije nanošenja stika bilo dobro uraditi piling lica.






Na ovim slikama najbolje se vidi kakva mu je pokrivna moć ako želite samo ujednačiti boju tena.
Dobre strane ovog pudera u stiku:
  • lako ga je nositi u torbi za popravljanje makeupa tijekom dana
  • cijena
  • pakiranje
  • mekana tekstura
  • lako se nanosi

Loše strane:
  • loša pokrivenost ako imate veće nepravilnosti ili akne na licu, te ako imate suhu kožu.


Moje mišljenje
Ovo je jedan jako zgodan puder za nositi u torbi ako mislite tijekom dana popravljati svoj makeup. Za moje potrebe, pokrivna moć mu je odlična. Na licu mi izdrži cijeli radni dan. Kada ga imam na licu, nemam osjećaj da imam masku jer je ovaj puder jako lagan i prozračan.
Za kraj bih zaključila da je ovo jedan jako dobar puder drogerijskog ranga i jako povoljne cijene.

Koristite li e.l.f. proizvode?
Kako ste zadovoljni s njima?  




4 komentara

  1. Ja sam probala samo jedan mineralni puder od ELF-a a ovakav stick sam imala drugih proizvođača i mogu potvrditi kako je to zgodna i praktična stvar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala puder u stiku od Bobbi Brown čija je kvaliteta iskreno, neusporediva sa ovim puderom (kao i cijena!)
      Slažem se da je ovo jedan jako praktičan proizvod

      Izbriši
  2. Nisam još ništa od e.l.f. kozmetike porbala, ali mi se stvari čine super. :D Ovaj me stick podsjeća na max factorov pan stick, iako on ima veću moć prekrivanja nego e.l.f.ov. Mislim da meni nebi odgovarao jer mi je lice prilično crveno, imam flekice od prištića i zbog toga mi treba puder s jačom moći prekirvanja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam Max Factor Pan stick i ne mogu ga usporediti sa ovim puderom. Ovaj puder je puno laganiji, prozračniji, rekla bih lakše nosiv na licu

      Izbriši