nedjelja, 24. svibnja 2015.

FLOP PROIZVOD # 4 : Elizabeth Arden Deep Cleaning Mask


Ne volim pisati ovakvu vrstu postova iako smatram da su jako korisni za vas čitateljice.
Prošle godine sam on line kupila Elizabeth Arden masku za lice koja obećava dubinsko čišćenje masne i mješovite kože lica. Maska je na bazi gline, a poznato je kako je glina dobra u čišćenju masne kože lica. 

Elizabeth Arden Deep Cleaning mask dolazi pakirana u svjetlo plavoj tubi sa zanimljivim srebrnim čepom. U tubi se nalazi 100ml proizvoda. Platila sam je 15USD.


Tekstura ove maske je vrlo gusta. Bijele je boje i ima ugodan miris menteMeđutim, maska se lako nanese na lice. Ja je nanesem u malo debljem sloju, pa joj treba više vremena da se osuši. Nakon što se maska skori na licu, potrebno je oprati toplom vodom. To ide malo teže, pa ju ja skidam dok sam pod tušem. Tako topla voda i para omekšaju masku, pa je skidanje olakšano.

Nakon skidanja maske vidim poboljšanje na licu. Lice je  vidljivo očišćeno. Ali, na žalost, neki dugotrajan efekt čiste kože nisam primijetila iako sam je jedno vrijeme redovito koristila.
Nakon skidanja maske koža lica me jako zateže, pa je moram dobro hidratizirati.

SASTAV


Ova maska sadrži parabene, mineralna ulja i umjetne mirise.
 Jasno je da sastav ove maske nije za poželjeti.

MOJE MIŠLJENJE
Ne bih ponovo kupila ovu masku! Nema dobar sastav, a i učinak koji pruža je kratkotrajan.
Koristila sam puno jeftinije i bolje make koje služe za čišćenje masne i mješovite kože lica.


Koje maske za lice vi koristite?
Broj komentara: 8

 1. Već duugo godina koristim Clinique deep cleansing emergency mask, odlična maska za masnu kožu, koju momentalno koristim jednom u dva tjedna otprilike, a onu za zrelu kožu jednom tjedno...uglavnom, bijele je boje, nanese se u tankom sloju samo na T-zonu, i kad se osuši, smočim četkicu za lice (imam Sheseidovu još odavno) te kružnim pokretima izmasiram lice i na taj način operem cijelu masku. Poslije je lice zbilja očišćeno jer to je i svrha, ali obavezno je treba nahraniti kremom, jer je maska isuši.

  OdgovoriIzbriši
 2. Balea 3 u 1 je nešto savršeno, općenito ta zelena linija je meni napokon riješila problem mitesera i sastav je super os te maske :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Šteta... inače si sama radim maske za lice, nekako sam najsigurnija kad znam šta je u njoj.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, šteta...ja sam previše lijena da bih sama radila masku ;)

   Izbriši
 4. Šteta što ti nije odgovarala :/
  Meni su zasad favoriti Green Girl roza maska i Lush Masko of magnaminty ;)

  OdgovoriIzbriši