petak, 20. ožujka 2015.

SLEEK BLUSH by 3 in Pink Lemonade


Dala sam vam na mojoj FB stranici da odaberete između par stvari što biste voljeli čitati na blogu. Iako odaziv nije bio velik, pobijedila je recenzija ovog prelijepog rumenila.




Inače, imam puno rumenila i koristim ih svakodnevno, čak i ako je ostatak makeupa minimalan. Naime, blijede sam puti, pa ako ne stavim rumenilo, svi me pitaju jesam li bolesna. Kod rumenila preferiram ružičaste nijanse, jer volim kada rumenilo ne izgleda umjetno na obrazima, već daje dojam kao sa sam dosta dugo boravila vani, na svježem zraku.


Sleek je britanski drogerijski brend za koji sam prvi put čula čitajući blogove. Svidjele su mi se recenzije njihovih proizvoda, pa sam još ove jeseni kupila toliko hvaljeno Sleek Blush by 3 rumenilo. Nije to bio lak odabir, jer stvarno imaju prekrasne nijanse, tako da je moguće odabrati rumenilo za svaki ton kože.
Na kraju sam se odlučila za jednu ružičastu (po mom ukusu najneutralniju) nijansu Pink Lemonade. Zašto?
Zato što ova paleta sadrži jedno kremasto rumenilo i jako mi je simpatična i neobična ovakva kombinacija rumenila. Ostale dvije nijanse sadrže shimmer. Iako ne volim shimmerasta rumenila, količina shimmera je mala tako ove nijanse lijepo ističu jagodice i nije potrebno nanositi hightlighter.
Unutar palete nalazi se ogledalo koje je zgodno ako imate običaj tijekom dana popravljati makeup (ja nema taj običaj, popravim samo ruž!).




Rumenilo dolazi u veselom kartonskom pakiranju u kojem se krije čvrsta, crna kutija s otisnutim logom brenda. Skoro svi njihovi proizvodi su pakirani u minimalističku, crnu, elegantnu ambalažu, kao što samo ime brenda kaže.
U paleti se nalaze tri dosta slične nijanse. Nijanse se mogu nositi samostalno ili se mogu nadopunjavati za intenzivniji izgled.
Sve tri nijanse su nosive svakodnevno,
Paleta sadrži tri rumenila: Icing Sugar, Macaroon i Pink Mint i sve su lijepe ružičaste i breskvaste nijanse. Ukupna količina rumenila u kutiji je 17g i vjerujte mi, ne znam kada ću ga potrošiti!






SASTAV


Ovo su po meni, jako kvalitetna rumenila.
 Lako se nanose kistom, samo morate biti pažljivi s količinom nanesenog rumenila jer će te u suprotnom izgledati kao klaun!
Zbog njihove jake pigmentiranosti, potrebna je zaista mala količina rumenila. Za početnike, dovoljno je kistom samo taknuti rumenilo i to je količina koja je dovoljna za oba obraza.
 Lako i lijepo se blendaju, tako da s malo više truda i blendanja možete postići vrlo suptilan izgled.
 Tekstura rumenila je svilenkasta. Postojanost im je odlična! Traju cijeli radni dan, a morate uzeti u obzir da ja ne koristim primer niti puder u kamenu. Dakle, nanesem rumenilo preko tekućeg pudera. Kako do sada nikada nisam imala HE rumenilo, ugodno sam iznenađena pigmentiranošću i trajnošću Sleek rumenila.

NIJANSE RUMENILA


Pink Mint- nježna, baby roza nijansa, idealna za moju svijetlu put. Ima blagi shimmer, koji ne dolazi previše do izražaja, već lijepo reflektira svjetlost na obrazima. Ova nijansa mi je najdraža, pa sam je i najviše koristila. Obožavam svoje obraščiće kada je na njima Icing-Sugar !
Macaroon- to je ta kremasta nijansa koja me toliko privlačila! To je mat nijansa bez svjetlucanja. Nijansa je tamnije roza.
 Konačno sam vidjela razliku pri nanošenju puderastog i kremastog rumenila. Kremasta rumenila je puno teže nanijeti. Bilo je tu puno pokušaja i pogrešaka, dok nisam shvatila da ga najlakše nanesem jednim starim, dosta čvrstim kistom za sjenilo. Ako  hoću ublažiti nijansu, onda još malo izblendam velikim kistom za rumenilo. 
Icing Sugar- breskvasto-ružičasta nijansa koja je najpigmentiranija. Mislim da bi jako dobro pristajala osobama tamnije puti. Ja, ovako bljedunjava, moram biti jako oprezna s ovom nijansom. Ali, uskoro će ljeto, pa kada nabacim malo boje, mislim da će biti sasvim ok nijansa.

MOJE MIŠLJENJE

Uvjerila sam se da je Sleek jako kvalitetan brend i cijene su im pristupačne (što meni nije zanemarivo!).
Rumenilo Pink Lemonade je moja jako dobra internet kupovina (inače uvijek krivo odaberem nijanse kada kupujem na ovaj način!).
Naravno, poželjela sam još Sleek proizvoda, pa sam već naručila i ruževe, ali o tome u nekom od narednih postova.

Sleek paletu rumenila sam naručila na Pinka Pandi i cijena joj je 99,50kn.


Volite li Sleek rumenila?
Kakva su vaša iskustva općenito sa Sleek proizvodima?
Ima li neki proizvod koji bi mi preporučili?

Broj komentara: 20

  1. Nijansa Pink Mint mi se najvise dopada, obozavam neznije nijanse rumenila koje daju prirodan izgled. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepo rumenilo *-* Sviđaju mi se sve tri boje, ali najljepša mi je Icing Sugar ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još isprobala bjihova rumenila, a nisam još isprobala ni niti jedno kremasto rumenilo, nekako me e privlači ta tekstura na obrazima, ne znam zašto :/ ove ružičaste su krasne, baš mi se sviđaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš probati kremasta rumenila. kada ih naneseš i izblendaš, nema osjećaja ljepljivosti na obrazima.

      Izbriši
  4. Volim Sleek kao brend i imam paletu rumenila u nijansi Pink Sprint. Kao i ti volim roza rumenila jer lijepo osvježe lice i njih najrađe kupujem :D Tvoja paleta mi je također divna, iako ne znam kako bi se snašla s ovim kremastim rumenilom čija mi se nijansa najviše sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi se ti puno bolje snađla sa kremastim rumenilom od mene!
      Ja sam dvoumila između Pink Sprint i Pink Lemonade palete.
      U tvojoj paleti su mi se nijanse na slikama činile malo prejake...

      Izbriši
  5. Baš ova paleta mi je na wish listi i definitivno je uskoro moram naručiti. Svidjela mi se već na prvi pogled, ali sad kad čitam recenziju još mi je divnija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Marina ja sam dugo dvoumila koju ću paletu naručiti, najrađe bih naručila sve! Ova je nekako najneutralnija, pa sam išla na sigurno

      Izbriši
  6. Ja jedina još nemam ništa od Sleeka ali ovu paletu bih ti najradije ukrala :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je pink mint takodjer najdraza boja iz ove palete, od macaroon sam odustala jer sam smotana za kremasta rumenila hehe, a icing sugar ceka ljeto i malo boje s obzirom da sam kao duh :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Gledam ovo trio rumenila vec duze vrijeme i nikako da se nakanim sa Sleek-a da narucim... uvijek nesto iskrsne, a bas imam duzu wish listu.... prekrasno jeeeeeeeeee!!! :D Totalno neutralne roze boje... <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala Ena! Totalno su ovo moje boje rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Odgovori
    1. I je famozna, u prirodi još ljepša nego na slici. Samo sam se namučila dok sam je uspjela lijepo nanijeti na lice ;)

      Izbriši
  11. Još nisam ništa probala od Sleek proizvoda, ali ova paletica stvarno izgleda savršeno!

    OdgovoriIzbriši