utorak, 17. ožujka 2015.

KOZMETIČKI FAVORITI U VELJAČI


Odlučila sam vas redovito izvještavati o svojim mjesečnim kozmetičkim favoritima.
Ima proizvoda koji su dobri, a ne stignem za svakoga napisati pravu recenziju, pa ću ih bar na ovaj način predstaviti. Drugi razlog je taj što ja volim čitati ovakvu vrst posta kod drugih i uvijek pronađem neki, za mene zanimljiv proizvod.
Dakle, veljača je brzo prošla, kratko trajala...znam da kasnim sa ovim postom jer je već polovica ožujka, ali u zadnje vrijeme mi se čini da kasnim sa svim poslovima koje trebam odraditi!







To je ta mala hrpica proizvoda koje sam najčešće koristila prošli mjesec.


ARTDECO SJENILA


Kada su sjenila u pitanju, Artdeco su moja omiljena drogerijska sjenila. Nisu skupa, kvalitetna su, a po meni im je velika prednost što sama mogu složiti svoju paletu.
Ova paleta je dosta raznolika....sadrži nježna, mat sjenila, ali i ona shimerasta, malo jačih nijansi. U zadnje vrijeme uglavno sam koristila mat sjenila u kombinaciji sa tušom.
Na donjim fotkama će te bolje vidjeti nijanse sjenila u paleti. 





BOBBI BROWN: Long-Wear Gel Eyeliner


Moj legendarni tuš u gelu koji je imao i svoju posebnu recenziju.
Tada sam vam rekla kako ne znam povući lijepu liniju na kapku, ali, napredovala sam zahvaljujući ovom ljepotanu!
Volim nositi nježna, mat sjenila uz odgovarajuću liniju tuša. To mi je u zadnje vrijeme baš cool.

AVON: Hidrokolor Indulgence ruž u nijansi Tawny Rose


Od kada sam se dokopala Avon ruževa, ne prestajem ih koristiti. Najviše koristim ovog nudača jer mi najbolje odgovara uz naglešene oči.
Recenziju Avon ruževa možete pročitati ovdje.

BOURJOIS: Roudge Edition #04


 Volim Bourjois ruževe jer su po meni jako kvalitetni i dolaze u odličnim nijansama.
Nijansa #04 je nova u mojoj postavi ruževa (pisati ću recenziju uskoro) i osvojila me na prvi pogled.

CALVIN KLEIN : Secret Obsession


 Cvjetno-orjentalni miris iz 2008.godine. Imam ga još od prošle zime, pa sam ga odlučila potrošiti. Naravno, parfem je jak i dugotrajan...baš onakav kakve volim.
U gornjim notama su šljiva, muškatni oraščić i Damask ruža; srce parfema čini egipatski jasmin, narančin cvijet i tuberoza; donje note čine kašmirovo drvo, vanilija i sandalovina.

ARTDECO: Rumenilo #36




Kvalitetno rumenilo koje se lako nanosi i dugo ostaje na licu. Nijansa je neka određena (meni je glavno da nema smeđih i narandžastih tonova!), pomalo breskvasta. Ne znam koliko sam vam na slikama uspjela prikazati teksturu ovog rumenila, ali ne sadrži shimmer, što isto volim. Na mom licu djeluje prirodno i daje mu živost i blistavost.

ESSENCE: Lash Princess maskara 


Mislim da već sve znate o ovoj maskari. Netko je voli, netko ne, ali ja otkako se pojavila na tržištu koristim samo nju. Nije mi ona „ona prava“, ali je najbolja od svih drogerijskih maskara koje sam do sada koristila.
Izišla je i nova verzija ove maskare (sa zelenim reljefnim crtežom), pa ako netko zna kakva je u usporedbi sa ovom maskarom, molila bih da napišete u komentaru.


To je ono za čim sam svaki dan potezala prošlog mjeseca. Uskoro pišem favorite ožujka, a do tada, imate veliku pusu od mene!

Jeste li koristili neke od ovih proizvoda? Kako ste zadovoljni sa njima?

Broj komentara: 18

  1. Moj savjet-ne kupuj zelenu Essence maskaru. Ja ovu staru obožavam, a zelena je toliko prevlažna da se s njom uopće ne da baratati, a ni efekt nije dobar kao s ovom. Čak je i četkica loša. Meni totalno razočarenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno što si me upozorila! Kupit ću ja opet njihovu staru maskaru :)

      Izbriši
  2. Od Artdeco kozmetike imam samo ruž i stvarno je odličan! Nakon ovog posta mislim da je vrijeme za pokušati i druge Artdeco proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam imala puder, bazu za sjenila, korektor, ruževe, tuš u obliku flomastera, rumenila i naravno sjenila. Sa svim proizvodima sam bila jako zadovoljna

      Izbriši
  3. Avonovi ruževi su odlični. :) Indulgence su mi draži od Hidrokolor doduše. Što se tiče nove Essenceove maskare, nije loša, ali se razmazuje više od prethodnice. :) Ako imaš vremena za čitanje, imam punu recenziju i usporedbu dviju maskara. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično draga, jedva čekam pročitati usporednu recenziju!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nijansa rumenila mi se bas dopada. Avon ruzevi su super, bas sam zadovoljna njihovom ponudom, imaju veliki izbor, a kvalitet je odlican. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. dijelimo ljubav prema Lash Princess maskari <3
    a upravo mi je u planu naručiti ovaj bourjois ruž <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Pomno odabrani favoriti, a Art Deco me rijetko razočarao. Također volim njihova sjenila i rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  8. odlično mi izgleda ta artdeco paletica :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim Artdeco kao brend te su mi njihova sjenila jedna od boljih, ali mi se nekako čini da su nepravedno zapostavljena u blogosferi. Lash Princess maskaru također jako vilim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja mislim da je Artdecor nepravedno zapostavljem a reklamiraju se puno lošiji brendovi

      Izbriši
  10. Jako lijepi favoriti ;) pogotovo Artdeco :)

    OdgovoriIzbriši