srijeda, 18. veljače 2015.

PROIZVODI KOJE NE KORISTIM I ZAŠTO......TAG

Volim čitati i pisati TAG postove!

Iako me nitko nije nominirao za ovaj TAG, meni se tema jako sviđa i odlučila sam pisati o kozmetičkim proizvodima koje ne koristim.





SJAJILO ZA USNE
Koliko god volim ruž, toliko mrzim sjajilo za usne! Ne volim ljepljive usne ni kada mi se vlasi kose lijepe za njih.

SOL ZA KUPANJE
Primamljivo mi zvuči napuniti kadu vodom, dodati kvalitetnu sol, upaliti svijeće i uživati. Međutim, ja umjesto kade imam tuš kabinu, pa tu sva moja maštanja završavaju.


PJENA I GEL ZA KOSU
Imam gustu, ravnu i dugu kosu. Kako u to uklopiti gel za kosu? Taj proizvod je po meni, više za kratku kosu, kada želite da vam pramenčići kose strše ili kada želite „zalizati“ kosu.
Pjena mi jako masti kosu. Šampon i dobra maska je sve što mi treba u njezi i stiliziranju kose.



BEAUTY BLENDER
Ova spužvica za nanošenje pudera mi je jako slatka, ali ja najviše volim nanositi puder kistom ili prstićima.



BRONZER
Iskreno, ne znam pravilno nanijeti bronzer! Pokušala sam par puta, rezultat je bio smiješan.


PRIMER
Primer se nanosi na lice prije pudera i služi da lijepo zagladi nepravilnosti na licu i ujednači ten. Ja prije pudera nanesem kremu i mislim da bi mi primer bio previše za svakodnevni makeup.


MICELARNA OTOPINA
Hit proizvod u čišćenju lica, a ja je još uvijek nisam kupila. Ne znam zašto...jednostavno imam svoju rutinu čišćenja lica u koju se micelarna otopina ne uklapa. Ali, to ne znači da je jednom neću probati!


UVIJAČ TREPAVICA
Ovu spravicu nemam i što je najvažnije nikada je nisam poželjela. Iskreno, meni ona pomalo sliči na spravu za mučenje! Imam loše trepavice u smislu da nisu duge i vjerujem da bi mi uvijač trepavica trebao. Ali, ova spravica blizu mojih očiju.....big no!




Koje kozmetičke proizvode vi ne koristite?
Imamo li neki zajednički proizvod?







Broj komentara: 47

  1. Beauty blender je super za ujednačavanje pudera nakon nanošenja kistom. Osobno ga nikad ne koristim za nanošenje pudera, već samo ako na kraju treba izblendat i maknut eventulan višak. Probaj tako, predivno sve stopi ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super tag :) Nadam se da ces probati micelarnu, meni je bila otkrice :) A sto se tice uvijaca trepavica, jako puno ljudi kaze da im izgledao kao sprava za mucenje i strah ih je, no stvarno, nit je bolno nit dugo traje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam u planu probati micelarnu. Znam da uvijač za trepavice nije strašna spravica, ali mi je odbojan

      Izbriši
  3. Odličan tag :D Takođe nikad ne koristim sjajeve iz istog razloga, a ono što je novitet za razliku od tvoje liste - rumenilo :D Ne umem lepo da ga stavim, pa ga najčešće izbegavam. Kao što neko izbegava nanošenje eyelinera, tako ja rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam dosta blijede puti zimi, tako da bez rumenila izgledam kao mrtvac!

      Izbriši
  4. Kod mene je slična situacija. Ne koristim kao ni ti sjajilo, sol za kupanje, primer, uvijac za trepavice, gel za kosu, a dodala bih još puder u prahu/kamenu jer mi je to suvišno, četku za kosu jer imam kovrčavu kosu, ulja za tijelo jer ne volim nakon tuširanja osjećaj masnoće na koži...ima toga.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super mi je ovaj TAG.. Moram priznati da vecinu ovih proizvoda koristim. Garnier micelarna je prva micelarna koju sam ikad probala i zadovoljna sam njome. Primer za lice prije nisam koristila, "cuvala" sam ga za posebne prilike, ali shvatila sam da nema smisla da mi sjedi u ladici pa sam ga uvrstila u proizvode koje zelim potrositi u 2015.godini i sad mi je postao dio rutine. A sa tvog popisa ne koristim soli za kupanje i one divne bombice koje promijene boju vode cisto iz tehnickih razloga. (tus kabina)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš bih voljela pročitati koje sve proizvode ti ne koristiš! Piši draga...

      Izbriši
  6. Meni je jako dugo trebalo da probam micelarnu. Jednostavno nije me uopšte privlačila i sva ta priča oko micelarne nije bila dovoljna da želim odmah. Onda sam nakon mnogo vremena probala i sviđa mi se, jako :))

    OdgovoriIzbriši
  7. apsolutno se slažem!
    jedini stvar koju ja s ove liste koristim, jest bronzer, jer sam nedavno naučila što i kako s njim. sve sotalo, od micelarne, preko sjajila za usne i gelova u kosi..nisam to ja. sjajilo me uvijek podsjeća na jedenje prasetine, ne ležim u kupkama se ne kupam, na kosu stavim jedino ulje nakon pranja. micelarnoj ne vidim smisao. ima toga još :) ali dobro si rezimirala stvari, ko da sam ja pisala :))

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja ne koristim sjaj za usne, uvijac za trepavice (slazem se da je to sprava za mucenje :D ) , pjenu za kosu, primer i bronzer :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, što reći....jednostavno me neke stvari ne privlače i ne osjećam potrebu kupiti ih

      Izbriši
  9. Sol za kupanje ne koristim jer se ne volim kupati, voda se prebrzo ohladi a ja volim vruće tuševe :D

    Sjajila nikako ne koristim jer su preljepljiva i ne sviđa mi se taj sjajni look.

    Micelarnu obožavam i neizostavna mi je za skidanje maskare.

    Uvijač za trepavice je odličan alat kad se radi o kvalitetnom primjerku, svakodnevno ga koristim. :)

    Beauty blender i svi kistići mi djeluju primamljivo, ali uvijek prstima dobijem najljepši nanos pudera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nakon kupanja u kadi osjećan praljavo (prije sam imala kadu)....tuširanje vručom vodom obožavam....sve dok cijeli bojler ne ispraznim!

      Izbriši
  10. Mnogo imamo zajedničkog, ne koristim ni ja skoro ništa od toga ,jedino micelarne volim :).

    OdgovoriIzbriši
  11. Uvijac, micelarna i bronzer su itekako nezamjenjivi, iako bronzer ne koristim cesto, ali sve ostalo sto si navela ne koristim ni ja :) primer ne mogu zbog akni a ostalo nista ni ne volim :D

    OdgovoriIzbriši
  12. sjajilo, bronzer, uvijač, sol, baza - potpisujem, ali bez micelarne NIKADA! :D To čudo mi je preporodilo trepavice a ne muti vid i ne peče za oči kao ulja i mlijeka za čišćenje.

    OdgovoriIzbriši
  13. koliko sličnosti imamo :D
    nikada nisam koristila sol za kupanje, ali morat ću to promijeniti, jer sam nedavno dobila jednu na poklon :D
    gel i pjenu za kosu sam koristila samo jednom i to nije bilo uspješno, pa sam odustala :D
    s micelarnim otopinama sam na Vi,,, upravo kod dečka koristim ovu garnierovu, no nikako mi ne sjeda :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma, u principu, za svakodnevno šminkanje sve koristimo iste proizvode

      Izbriši
  14. Baš dobar tag :D Slažemo se oko sjajila, gela za kosu i soli za kupanje jer također imam tuš kabinu :D Ostalo što si spomenula koristim povremeno, a bez micelarne ne bi mogla, nju obožavam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uriage trenutno, najdraža mi je Bioderma, a drogerijskog ranga mi je Garnier bila dobra :D

      Izbriši
  15. super post! tu smo si sa uvijacem, sol za kupanje, gel i pjena za kosu, primer za lice :D oko primera sam posebno skepticna, jednom sam ga stavila, tako je bio cudan osjecaj kao da imam plastiku na licu brrr :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto imam osjećaj da bi mi primer zacementirao lice....ne volim imati previše slojeva na licu niti nosim preteške pudere

      Izbriši
  16. imam skoro iste proizvode koje ne koristim

    OdgovoriIzbriši
  17. Fora post :) Ja se isto zamišljam u dugim pjenušavim kupkama, i onda kad si ju pripremim dosadi mi za 5 minuta, voda se ohladi i nemam više volje. A i ne mogu nikad biti skroz potopljena jer sam visoka pa mi uvijek koljena vire i kvare dojam hahahah :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Ni ja ne koristim skoro nista sa tvog popisa,osim sjajila!Njih bas jako volim,ali naravno uvjek biram ona koja se ne lijepe!

    OdgovoriIzbriši
  19. Skoro iste stvari ne koristimo :D isto uvijac za trepavice odbijam, nekako mislim da mi ne treba i iskreno ga se bojim malo :D
    A od ostalih, sol za kupanje - iako imam kadu, radije se uvijek istusiram. Nekako patim na cistocu i ne bi mogla lezat u kadi osim da sam ju bas taj tren prije izribala temeljito, a i onda opet pomisao lezanja u prljavoj vodi mi je bleh, radije se fino istusiram :D iako bi htjela jednog dana imati lijepu kadu u kojoj cu valjda nauciti izvoditi ovaj ritual a da mi se ne zgadi skroz hehe :)

    Super post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dok sam živjela sa roditeljima, imala sam kadu. Nisam se kupala iz istih razloga kao i ti

      Izbriši
  20. Slična stvar je i kod mene. :) I meni smeta kada mi se kosa zalijepi za sjajilo, a kosa mi je također ravna, gusta i duga pa nemam potrebu za navedenim proizvodima za styling kose. Jedino bronzer volim koristiti. Kada naučiš baratati njime, podigne svaki look.

    OdgovoriIzbriši
  21. Ne koristim također sjajila, imam ih par ali jednostavno nije to to, eventualno jednom u dva mjeseca kad mi se neda stavljati ruž, sol za kupanje jer je meni maks u kadi čak i s pranjem kose 25 minuta, nemam volje iskreno, uvijač za trepavice jer sam skužila da mi stvarno ne treba, gel za kosu jer moja kosa je kovrčava i nema smisla, pjena također i slažem se da mi je gel više za kratku kosu.
    Što se tiče micelarne, ne koristim je u svrhe skidanja šminke, previše posla za pola posla, samo eventualno nakon pranja gel umivalicom prođem za osvježenje, ali i za brisanje swatcheva, pogrešaka pri šminkanju, brisanja stola od šminke itd...
    A što se tiče beauty blendera, potpisujem prvi komentar, ne stavljam time puder, samo dodatno usavršim puder na nosu, obrazima, čelu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja za te sitne popravke šminke umjesto micelarne koristim baby vlažne maramice

      Izbriši
  22. Iznenadjuje me koliko blogerki ne voli sjajeve za usne. :-) I primjecujem da nas generalno vecina ne koristi manje vise iste stvari, sto ne cudi. Meni je takodje dugo trebalo da krenem sa micelarnom, ali sad ih volim, soli za kupanje takodje ne koristim, jer iako imam i kadu, ipak vise volim tusiranje, nesto se bas i ne volim natapati i lezati u kadi. :-) Ali zato cesto kupim one soli za stopala, to mi je dobro za kucni pedikir SPA. :

    OdgovoriIzbriši
  23. Da, sada kad pogledam, svi su komentirali kako ne vole sjajila. Opet, u svakodnevnom životu znam jako puno cura koje isključivo koriste sjajila

    OdgovoriIzbriši
  24. Super mi je ovaj tag, ja bih morala debelo razmisliti što ne koristim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije valjda da svaki kozmetički proizvod koristiš?
      Znam da bi se našlo toga......

      Izbriši
  25. Super tag! Od navedenih stvari ne koristim beauty blender i nemam želju. A uvijač za trepavice otkad sam ga počela koristiti ne mogu bez njega, stvarno čini razliku!
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši