četvrtak, 2. listopada 2014.

MOJI DIOR RUŽEVI

IMG_2609


Cure moje, evo malo još o ruževima koje volim.....koje naprosto obožavam! Da im cijena nije visoka, mislim da bi ih imala sve nijanse!

Dior Adict ruževi ispunjavaju sve zahtjeve koje ja imam za jedan ruž. Lagana tekstura, odlična hidratacija, prelijepe nijanse, ne uvlače se u porice usana, ne isušuju usne, postojanost im je solidna.

Glavna karakteristika Dior Adict ruževa je da su na usnama puno nježnije nijanse nego u tubi. Zato preporučujem da ih prije kupnje svakako isprobate.

Ovi ruževi nemaju miris, ni okus. Srednje su pigmentirani i lagane teksture.

Ambalaža im je elegantna, napravljena od čvrste plastike sa otisnutim logom Diora.

U Dioru kažu: „ Ovi ruževi sadrže u sebi Mirror shine complex – sitne shimmere poput malih ogledala koji usnicama daju nevjerojatan sjaj i ugodu. U srcu ruža leže 4 specijalna voska koja usnicama daju mekoću“.

Mnoge žene će vam reći da Dior Adict ruževi loše pigmentirani, nešto kao balzam u boji. Ja se sa ovom tvrdnjom ne slažem! Meni je njihova pigmentacija sasvim zadovoljavajuća, što ćete vidjeti sa sljedećim fotografijama.

Unaprijed se ispričavam svim dragim čitateljicama što sam fotografirala polu potrošene ruževe, ali jednostavno sam morala svoju zaluđenost Dior Adict ruževima podijeliti sa vama!

Nadam se da ću uskoro kupiti jedan novi ruž iz njihove jesenske kolekcije, pa ću vam ga recenzirati „po pravilima struke“.

Pa krenimo redom!

page 1



Dior Lip Balm 002 je njegujuću ruž, koji zbog pigmenta koji sadrži, ističe prirodnu boju usana. zato ovaj ruž na svakoj osobi izgleda drugačije. Ja ga nosim samostalno jer mi se sviđa kako izgleda na mojim usnama.

page 3



Dior Adict Brun Fachion 612  High Shine ruž u tubi izgleda jako taman. Na usnama je boja sasvim drugačija. To je jedna nježna, ljubičasta nijansa sa puno shimmer-a. Efekt koji daje na usnama je nešto između ruža i sjajila. Nije uopće ljepljiv, kremast je i hidratantan.

page 2

Dior Adict Bobo 530 je svijetlo narandžasta nijansa, sa dodatkom malo ljubičaste boje. Sadrži sjajne čestice koje se ne osjete na usnama, ali daju glossy finish.

page

Dior Adict Couture 864 je nježna boja između lila i ljubičaste. To je nijansa koja je opisana kao „ blistava boja trešnje ".

page 5



Dior Adict Stiletto 797 je predivna crvena nijansa. Nije to klasičan crveni ruž, tako da podnosi jači makeup na očima.

page 6


Dior Adict Fatale 852 je jedna blaga, prirodno nijansa koja je nosiva svakodnevno.

KAKO VAM SE SVIĐAJU OVE NIJANSE RUŽEVA?

VOLITE LI DIOR RUŽEVE BAREM PRIBLIŽNO KAO JA?





































Broj komentara: 8

  1. Nikad ne možeš pogrešiti sa high end brendovima. Doduše deo cene uvek plaćaš zbog tog istog imena ali šta je tu je :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se! Skupi su, ali i predivni

    OdgovoriIzbriši
  3. Gledala sam te ruževe po časopisima i uvijek su mi bili baš slatki. Nikad ih nisam isprobala jer imam male usne pa ne koristim baš ruževe. A i inače ne dam više od 30ak kn za sjajila i ruževe, iz jednostavnog razloga jer nemam baš pune usne.
    I meni se sviđa što nisu jako pigmentirani, ako kupujem ruž, uvijek takve kupujem jer jako pigmentirani ne izgledaju dobro na mojim malim usnama.
    Nijanse su divne, koristila bih ih sve :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da ti se nijanse sviđaju

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su njihovi ruževi odlični..Na usnama mi djeluju jako njegujuće i ne isušuju što je meni najvažnije jer su mi usnice sklone tome. I sasvim mi je solidna njihova pigmentacija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Marijana, jako zavidna kolekcija ;)
    Meni je najljepši Dior Lip Balm 002.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala draga! Lip balm je njegujući ruž, a na mojim usnama ima lijepu nude nijansu

    OdgovoriIzbriši