petak, 1. kolovoza 2014.

EUCERIN SUN PROTECTION FLUID spf 50

IMG_1984

Prije par dana dobila sam na recenziju Eucerin Sun Protection Fluid SPF 50.

Hvala Eucerin na ovom poklonu!

S obzirom da sam ovaj fluid imala kući i redovito ga koristim od svibnja, imam već formirano mišljenje o njemu, pa recenziju mogu napisati odmah!

Svako ljeto se borim sa odabirom proizvoda koji će kvalitetno zaštititi moje lice od sunčevih zraka, a da mi pritom neće izazvati „nered“ na licu. Isprobala sam dosta ljekarničkih brendova, u stari jedino nisam probala La Roche Posay Sunscreen Fluid. Sa nijednim proizvodom nisam bila zadovoljna jer mi je djelovao komedogeno.

Ove godine na preporuku Dear Skin, kupila sam Eucerin Sun Protection Fluid SPF 50, sa kojim sam jako zadovoljna!

Koristim isljučivo fluide, nikada kreme, jer imam mješovitu kožu sa masnom T zonom.

Euserin Sun Protection Fuid SPF 50 daje jaku zaštitu od UVB (štiti od opeklina) i UVA (prevencija u preranjenom starenju kože) zraka. Isto tako, stimulira obnovu oštećenih stanica kože (oštećenje koje je nastalo djelovanjem UV zraka). Ove tvrdnje potvrđene su brojnim kliničkim ispitivanjima. Pogodan je za nanošenje na lice, vrat i dekolte. Preporuka je koristiti ga za osjetljivu i mješovito/masnu kožu lica.

SASTAV PROIZVODA

Svi Eucerin Sun Protection proizvodi sadrže Licochalcon A (prirodni antioksidans, dobiven iz korijena kineske biljke Glycyrrhiza Inflata). Ne sadrži parfeme i parabene.

Sam proizvod dolaži u čvrstom, plastičnom pakiranju (bijela bočica sa narandžastim čepom).

Clipboard01

Fluid je nježno žute boje, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masan trag na licu.

Clipboard02

Clipboard03

Clipboard04


MOJE MIŠLJENJE O OVOM PROIZVODU

Čini mi se da sam konačno pronašla adekvatan fluid sa SPF 50 koji moje lice voli!

Sviđa mi se što se fluid lako nanosi, brzo upija, nije mi došlo do pojave novih hiperpigmentacijskim mrlja i što je za mene jako važno, ne ostavlja masan trag na licu. Također, zadovoljna sam zaštitom koju pruža mojoj koži.

Nisam ga koristila ispod pudera, pa ne znam kako se u tom slučaju ponaša! Ljeti ne koristin puder, a moja BB krema ima spf 45.

Koristila ga je i moja jedanaestogodišnja cura ( ima malih pubertetskih problema sa kožom i mitesere na području nosa). Ni njoj ovaj fluid nije izazvao nikakve probleme na licu! Dakle, Eucerin Sun Protection Fluid 50 je pravi odabir za osjetljivu i masnu kožu.

Jedina moja zamjerka odnosi se na pakiranje fluida. Fliud je jako tekući, a otvor na bočici malo veći, pa morate biti jako pažljivi pri korištenju! Moram priznati da se meni u početku znalo dogoditi da izlijem previše fluida. Mislim da bi bočica sa pumpicom bila pun pogodak.

Proizvođač ističe kako je proizvod vodootporan, ali ja bih ga češće nanosila na lice za vrijeme boravka na plaži.



Eucerin Sun Protection Fluid SPF 50 možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama ili klikom na ovaj link.

50ml fluida ima cijenu 154,20kn.



KOJI JE VAŠ OMILJENI PROIZVOD ZA ZAŠTITU LICA OS SUNCA?











2 komentara

  1. Moj omiljeni je upravo ovaj fluid.Probala sam puno toga, ali ovome se uredno vračam. Klinički dokazano štiti i s njim sam bezbrižna. Drago mi je da i tebi i tvojoj kcerki odgovara .*

    OdgovoriIzbriši