srijeda, 20. kolovoza 2014.

EMPTY #1

Ovo je moj prvi post o potrošenim proizvodima. Volim čitati ovakve postove kod drugih blogerica, pa sam ga i ja odlučila ubuduće pisati.
Clipboard01
U košari sa potrošenim proizvodima ima svašta, od gelova za tuširanje do sjenila.
Pa krenimo redom!


Clipboard02
Ljeti uvijek rotiram više gelova za tuširanje. Već znate da volim Yves Rocher gelove, o njima ste mogli čitati recenziju ovdje. Tu se još našao i Fa gel za tuširanje, koji me, nije oduševio.
Clipboard03
Na kosu sam ovo ljeto stavljala doslovno svašta, samo da bih je održala zdravom nakon kupanja u moru.
Schwarzkopf Gliss Kur masku za sjaj kose koristila sam umjesto regeneratora i pokazala se odličnom.
Kako koristim Syoss farbe za kosu (lijepo pokrivaju izrast i kosi daju sjaj), kupila sam i njihov regenerator. Meni je kod regeneratora važno da mi  ne oteža kosu i da se nakon njega kosa lako rasčešlja. Syoss regenerator je dobro obavio svoj posao, mada sam imala i bolje regeneratore od njega.
 Clipboard04
Balea Body lotion sa ureom je moj omiljeni drogerijski losion za tijelo! Naprosto ga oboćžavam. Kožu čini jako mekom na dodir, dobro je nahrani, lako se nanosi i brzo se upija na koži. Omjer cijene i kvalitete je više nego dobar. Kupujem ga ponovo!
Clipboard05
Biobaza mlijeko za lice mi je trajalo dobrih 5 mjeseci, s tim da sam svaku večer sa njim skidala šminku. Jako je nježan, dobro uklanja maskaru sa očiju i ostavlja lice glatkim. Imate moju preporuku za ovo mlijeko.
Balea Washgel je odličan gel za umivanje lica. Ima lijep, nježan voćni miris i temeljito očisti lice. Pomoću pumpice doziranje gela je jednostavno, cijena je jako povoljna.
Mixa dvofazni odstranjivač makeupa je prvi njihov proizvod koji sam probala. Dobro skida šminku sa očiju, ne iritira oči, svakako ću ga kupiti ponovo.
IMG_2317
LRP Effaclar A.I. je korektor za ciljano ulanjanje akni. Nanosi se direktno na akne i pospješuje njihovo sušenje. Jako volim proizvode iz linije LRP, ali ovaj korektor me jako razočarao! Ne radi ništa od onoga što proizvođač obećava.
IMG_2318
BioClin Deodermial Control je bez alkoholni dezodorans u kremi (tester pakiranje) koji se pokazao kao odličan u spriečavanju znojenja bez zatvaranja žlijezda znojnica! Ovaj proizvod ću sigurno kupiti u full size pakovanju.
IMG_2319
Isprobala sam i dosta testera, mada zbog male količine proizvoda u njima, ne volim donositi zaključak o kvaliteti proizvoda. Probala sam Natura Siberica kremu za lice ( o serumu iz iste linije recenziju možete pogledati ovdje), Apivita Natural serum (namijenjen prvenstveno hidrataciji kože), LRP Toleriane Teint 03 matirajuća podloga (boja je pogođena, a mislim da mi i tekstura odgovara), Biobaza gelovi za tuširanje ( čine mi se odličnim, posebno ovaj sa koprivom i mentom).
IMG_2316
Golden Rose mat ruž me razočarao! Ova nijansa je jako lijepa i nosiva svakodnevno. Ali, ruž je jako suh, uvlači se u porice usana, postojanost mu je slabija. Nakon korištenja ovog ruža usne mi budu jako isušene.
Clipboard09
Clipboard11
IMG_2313
Barbara Bort su za mene najbolja i najpostojanija sjenila koja dolaze u prekrasnim nijansama. lako se nanose (redovito sam ih koristila bez baze!), dugo traju na očima, ne truse se pri nanošenju. Nažalost, ovim sjenilima je istekao rok trajanja! Ne znam sjeća li se tko od vas ove kozmetičke marke? U našim dućanima je već dugo nema za kupiti.
Talijanska tvrtka Soc.In.Cos. S.r.I. proizvodi i distribuira kozmetiku (preparativnu i dekorativnu) Barbara Bort od 1966. godine. U ponudi su se mogli naći ruževi, maskare, olovke i sjenila za oči, rumenila, lakovi za nokte i još puno toga. Ako netko od vas zna gdje ima za kupit Barbara Bort kozmetike, molim vas, napišite mi!
Clipboard12
Lakovi za nokte koji su se zgusnuli i nisu više za uporabu. Max factor crveni,a  prozirni sa sitnim gliterom od L`Oreal.
JESTE LI KORISTILI NEKI OD OVIH PROIZVODA?

Broj komentara: 16

  1. Koristila sam GR ruž i ok mi je samo sam boju falila pa mi je previše blijed. Balea gel je fin za ljeto taman osviježava lice. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristila sam spomenuti Balein losion za tijelo i odličan je, također sam dugo koristila i Balein gel za umivanje i s njim sam ostala oduševljena. Preporučila bi ti i njihov losion za tijelo Vital sa ekstraktom bijelog čaja, ja ga trenutno koristim i jedan mi je od najboljih koje sam dosad probala, a probala sam ih puno jer imam dosta suhu kožu pa se stalno moram mackati. On je inače za zrelu kožu, ja nemam zrelu kožu ali ga svejedeno koristim, a cijena mu je nekih 20-tak kuna za 400 ml. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti na preporuci! Kupujem ga sljedeći put

    OdgovoriIzbriši
  4. BioClin Deodermial Control kremu imam i ja u testerima, odlična je, samo zar to nije za ruke i stopala?

    OdgovoriIzbriši
  5. balea losion i gel za umivanje su odlicni, a zelja mi je uvijek isprobat yves rocher gel za tusiranje od kave :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao, ja sam tek sad povezala lik i delo tj. shvatila čiji je ovo blog! :) Dobrodošla i neka je sa srećom, baš mi je drago što imam priliku da čitam tvoje postove.

    OdgovoriIzbriši
  7. Na mojoj piše da je to krema protiv znojenja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala ti draga na lijepim željama!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zainteresirala si me za ovu biobazu za čišćenje lica i mixa dvofazni skidač. Kupujem prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni osobno je draži dvofazni odstranjivač šminke, sa njim lakše skinem maskaru.

    OdgovoriIzbriši
  11. iznenadilo me je to sto ti GR ruz ne odgovara, bas steta.. slazem se da je suh ali ja stavim malo balzama za usne prije nego li ga nanesem i luda sam za ovom linijom... Gliss maska je i meni također super :) :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam isto stavljala balzam prije ruža, ali opet ništa! Voljela bih da mi GR mat ruževi odgovaraju jer imaju super nijanse i cijena je odlična

    OdgovoriIzbriši
  13. jedino sam probala biobaza odstranjivač ali kao tester a balein gel je odličan

    OdgovoriIzbriši
  14. Ovo nije odstranjivač šminke, nego mlijeko za čišćenje

    OdgovoriIzbriši