četvrtak, 31. srpnja 2014.

BOBBI BROWN KOZMETIKA JE STIGLA U SPLIT!

IMG_20140731_114112

Konačno smo i mi u Splitu dočekali dolazak poznatog kozmetičkog brenda Bobbi Brown Cosmetics.

U parfumeriji Anabella u trgovačkom centru Joker od prije tjedan dana možete kupiti proizvode ovog brenda.

Kakva bih ja to bila beauty blogerica, da nisam otišla u izvidnicu i obavijestila vas o svemu?

U parfumeriji Anabella dočekala me ljubazna Anđela Franić, makeup artist, koja je promotor Bobbi Brown Cosmetics. Ja i Anđela smo ugodno „ćakulale“ više od sat vremena. Od nje sam puno toga saznala o gospođi Brown, o samom brendu, kao i o proizvodima koji se nude. Ne moram vam reći koliko sam uživala u svemu tome! Gledajući prepune police Bobbi Brown proizvoda, osjećala sam se kao dijete u dućanu igračaka! Nažalost, nije mi bilo dozvoljeno fotografiranje unutar parfumerije, tako da su sve slike preuzete sa interneta. Uspjela sam slikati samo jednu sliku na vanjskom izlogu parfumerije.

Bobbi Brown je gospođa u srednjim godinama, makeup artist, supruga i majka koja stvara makeup prema potrebama žene. Njen životni moto je „Najbolji beauty savjet je biti sretan“. Sve u životu izgleda bolje kada imate osmjeh na licu. Svatko u životu ima uspone i padove, ali važno je ostati fokusiran na ono što vas čini sretnom.

20070917ho_bobbibrown_500post-gazette

Kompletna kozmetika ovog brenda temelji se na povjerenju tj. kako gospođa Brown kaže:“Uvijek gledaj čovjeka u oči. Tako pokazuješ da mu vjeruješ“.

U stvaranju kozmetike, ovaj brend vodi računa o potrebama žene, inzistiraju na prirodnom look-u, podlogama koje su postojane, lagane kao „second skin“.

Bobbi Brawn je pokrenula svoj brend počevši sa proizvodnjom ruževa. Proizvela je ruževe po uzoru na ruž svoje bake, sa smeđim podtonovima. Cilj joj je bio prodati 100 ruževa u mjesec dana, a prodala ih je sve u jedan dan!Na ovaj način započine revolucija Bobbi Brown makeupa.

Među Bobbi Brown kozmetikom, može se naći preparativna i dekorativna kozmetika.

Ja sam odabrala nekoliko proizvoda koji su meni bili najzanimljiviji, pa ću vam ih ukratko opisati.

PREPARATIVNA KOZMETIKA BOBBI BRAWN

Hydrating Face Cream (najpoznatija krema ovog brenda) – lagana, hidratantna krema koja nanesena na lice postepeno otpušta vlagu i hranjive tvari tijekom dana. Idealna je kao podloga za makeup. Sadrži ekstrak algi (vlaži kožu) i kofein (umiruje kožu)

hidr. krema

Vitamin Enriched Face Base (krema koja je dobila najbolje ocjene potrošača) -vitaminska krema sa karite maslacem

vitamonska krema

Rich Hydrating Cream Cleanser ( ova krema za čišćenje lica dobila je nagradu beauty bloga Temptalia.com za "Best Facial Cleanser", 2014 god.)-idealna je za sve tipove kože, sadrži avokado maslac i prirodnu mješavinu ulja smilja, jojobe i grožđa.

cream cleanser

Smothing Cleansing Oil (omiljeni proizvod za čišćenje lica najvećeg broja korisnika)-ulje za čišćenje lica sa ekstraktom jasmina i mješavinom ulja suncokreta, masline i jojobe

Sooting

Lathering Tube Soap (jako cijenjen kod potošača) –tekući sapun za čišćenje mješovite kože, sadrži ekstrakt kokosa i ulje marelice

sapun za čišćenje

Extra Balm Rinse (pripada kolekciji Extra Skincare) –sredstvo za čišćenje lica na bazi ulja masline i naranče

Balm Rinse

Extra Repair Serum (jako hvaljen od strane korisnica)–namijenjen je suhoj koži, sadrži ulje masline i vitamin C

Extra serum



Ovo su preparativni proizvodi koje sam za vas odabrala.

DEKORATIVNA KOZMETIKA BOBBI BROWN

Long-Wear Gel Eyeliner (najpoznatiji makeup proizvod ovog brenda)-tuš za oči koji je dobio brojne nagrade. Uz nastanak ovog proizvoda vezana je jedna zanimljiva priča. Naime, Bobbi je išla na jedno snimanje i zaboravila je svoj tuš za oči. Uzela je maskaru i sa njom povukla tanku liniju uz rub gornjeg kapka. Ostala je zatečena teksturom i postojanošću ovog „tuša“. Tada je došla na ideju da proizvede tuš za oči koji je postojan, koji se ne preslikava i sa kojim će svaka žena biti zadovoljna.

long-wear

Lip Colors-ruževi su hidratantni, postojani i visoko pigmentirani

8d0f53050d193fca_bobbi-brown-lipstick.xxxlarge_0

Foundation-tekuće podloge su lagane, prozračne, hranjive, stapaju se sa kožom lica i sve imaju spf 15

bobbi-brown

Eyeshadow-sjenila su jako postojana, mogu se koristiti bez predhodno nanesene baze na kapcima jer se ne sakupljaju u porama kapaka

Bobbi-Brown-Marrakesh-Chic-Bobbi-Brown-Rich-Color-Eye-Shadow-001

Shimmer Brick (spada u najprodavaniji proizvod)-dolazi u smeđim i rozim tonovima, licu daju svježinu, smeđi tonovi mogu se koristiti i kao bronzeri

Bobbi-Brown-Rose-Gold-Shimmer-Brick-Compact-Wild-Rose-and-Rose-Gold-4

Brushes-imaju veliki izbor profesionalnih kistova

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Art Stick (favorit kod većine žena)-ruž u olovci, lako se nanosi, postojan je i kremast

Clipboard02

Pot Rouge (njihov najprodavaniji, višenamjenski proizvod)- proizvod 2 u 1 tj. može se koristiti kao rumenilo i ruž za usne


pot rouge

Ovo bi bio samo jedan mali dio dekorativne kozmetike koji sam odabrala za ovaj post! Ima tu još svašta.....olovke za oči, maskare, lakovi za nokte, highlighter, korektori, setovi za korekciju obrva, palete sjenila, rumenila, puderi u kamenu,sjajila za usne itd. Za svakoga po nešto!

Znam što vas zanima-cijena. Proizvodi su za naša primanja skupi, npr. u rangu sa Dior-ovim proizvodima. Kako svaki proizod nađe svog kupca, vjerujem da će i Bobbi Brown kolekcija biti sastavni dio kozmetičke torbice mnogih splićanki.

Posebno me impresirao dizajn ovih proizvoda. On je minimalistički, kod dekorativnih proizvoda prevladava crna boja sa otisnutim logom Bobbi Brown, a kod preparativnih proizvoda dominira bijela boja. Dakle, kada kupite Bobbi Brown proizvod, najmanji dio cijene odlazi na ambalažu, što je rijetkost među svjetski poznatim brendovima.


Još jednom bi se zahvalila Anđeli i Ivani koje su me danas uvele u Bobbi Brown svijet, kao i na njihovoj susretljivosti i ljubaznosti.

Nadam se da su svjetski brendovi konačno počeli prepoznavati želju splićanki za kvalitetnom kozmetikom i da u budućnosti možemo očekivati dolazak i ostalih poznatih kozmetičkih brendova u „najlipši grad na svitu“!



KORISTITE LI VI BOBBI BROWN PROIZVODE? JESTE LI ZADOVOLJNI NJIHOVOM KVALITETOM?

Broj komentara: 6

  1. nisam nikako ni usla u anabellu otkako je došla u joke. a bb je samo na wl

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikada nisam koristila ovu kozmetiku ali me sad baš nekako privlači, čini mi se da je sve jako kvalitetno, barem po opisu. Najviše su me privukle kreme za lice i ono ulje za čišćenje lica ali nažalost te proizvode si baš i ne mogu priuštiti ako su cijene u rangu Dior-ovih proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma bila sam par puta tamo...jedina normalna parfumerija u Splitu!

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, ni ja ih ne mogu sebi priuštiti. Ali, lijepo ih je vidjeti...

    OdgovoriIzbriši
  5. Očito su svi hvaljeni od strane korisnika :D
    Ja sam imala samo okoloočnu i bila sam prezadovoljna, jedino što je užasno masna pa je više za zimu.

    OdgovoriIzbriši