utorak, 12. prosinca 2023.

NARCISO RODRIQUEZ MUSC NOIR

 


Musc Noir edt parfem je poznatog kubanskog dizajnera Narcisa Roudriqueza koji je izašao prije dvije godine. Volim Narcisove parfeme koji su lagano puderasti, s jakom mošusnom notom i jakom projekcijom. 
Često obilazim parfumerije i "njušim" sve moguće vrste parfema, ali dugo sam se dvoumila trebam li kupiti ovaj parfem. Volim jake, moćne parfeme, a Musc Noir nije takav, potpuno je različit od svojih prethodnika.
Ima nešto u ovom parfemu što mi je poznato ali još uvijek ne mogu dokučiti na što me njegov miris podsjeća. 
Parfem dolazi u jednostavnom flakonu oštrih rubova, već viđenom u liniji For Her parfema. Njegova bočica je prozirna, a blijedo ružičasta tekućina u njoj u skladu je s njegovim laganim mirisom.


Musc Nior je orijentalno-cvjetni miris s mošusnim notama. 
Gornje note: šljiva
Baza: heliotrop, mošus
Baza: velur (jelenja koža)

Fascinantno mi je kako šljiva parfemu da neku posebnu, pomalo retro vibru. Dosta se osjeti u otvaranju parfema dok se kasnije polako jednoliko gubi.
Šljiva je odlično uklopljena sa notom mošusa. Osjetim i velur koji je odlično izveden bez oštre animalne note koju inače ne volim u parfemima. 


Trajnost parfema je mala isto kao i njegova projekcija. Nekome će to biti plus posebno ako su vam ostali Narciso Rodriquez parfemi teški i previše puderasti. 
Na mojoj koži miris se osjeti oko sat vremena i pri tome je baš skinscent, osjetit će te ga samo ako ste mi jako blizu. 
Miris nježno obavija tijelo ne dozvoljavajući svakome da ga osjeti. Pomalo je senzualan, mazan, ali sve je to dozirano i suptilno.


Moje mišljenje:
Narciso Roudriquez for her Musc Noir nije parfem koji će vas iznenaditi ili šokirati svojom izvedbom. On je jako nježan, plah, ženstven...podsjeća me na nenametljivu, pomalo sramežljivu prirodnu plavušu koja bezbrižno šeta voćnjakom punim dozrelih šljiva svjesna svoje skrivene seksualnosti. Ova plaha žena nije navikla parfemom privući pozornost na sebe. Trebate joj prići jako blizu kako bi osjetili njen miris.
Parfem je nosiv u svakoj prilici i u svako doba dana. Na mojoj koži bolje se razvija zimi, hladnoća mu godi. On pristaje mladim curama ali i ženama u najboljim godinama.
Za razliku od ostalih Narcisovih parfema Musc Noir nije moj "cup of tea" i ne bih ga ponovo kupila. 

Ako se odlučite kupiti Musc Noir edt pogledajte na web shopu Notino gdje su trenutno odlična sniženja. 

PR post

Jeste li probali Musc Noir parfem? Kakav je dojam ostavio na vas?








Nema komentara