ponedjeljak, 25. rujna 2023.

GUERLAIN KISS KISS ROUGE

 


Ruž za usne je moja opsesija, najdraži makeup proizvod i imam ih stvarno puno. 
U zadnje vrijeme sam postala racionalna i manje ih kupujem. 
Ali kako ne kupiti ovako divan Guerlainov ruž za usne.
Guerlain je odličan HE brend u što sam se više puta uvjerila. Konkretno kada govorim o ružu za usne, te raskošne i lako nosive teksture ne mogu se naći kod drogerijskih proizvoda. 
Iako znam da je trajnost kremastih ruževa puno manja nego mat ruževa, obožavam njihovu ugodnu teksturu i uvijek ću prije za njima posegnuti.


Guerlain KISSKISS le rouge in 324 Red Love



Za svoj ruž za usne Guerlain kaže: "Budući da je ruž za usne najbolje oružje zavođenja, naša verzija Kiss Kiss ruža u crnoj tubi je poput male crne haljine navučene preko zlata". 
Ako se sjećate, starija formulacija Kiss Kiss ruževa imala je mat zlatno kućište koje je bilo otmjeno i elegantno. Međutim, kombinacija crne i zlatne boje daje ovom ružu neku sasvim drugu dimenziju. Bulet izgleda kao tri crne kocke naslagane jedna na drugu. Unutrašnjost buleta i vrh čepa su u zlatnoj boji sa utisnutim logom brenda. Luksuz koji se i očekuje od brenda kakav je Guerlain.



Ruž ima finu, kremastu teksturu koja hidratizira usne tijekom cijelog nošenja. Formula je obogaćena maslacem manga i hijaluronskom kiselinom. Završnica je satenska, a boja intenzivna i blistava. Punu isplativost boje nećete dobiti u jednom premazu što je karakteristika kremastih ruževa. 

Nijansa 324 Red Love je smirena crvena boja hladnog podtona. Ovo nije "vrišteća crvena nijansa" i više je za dan nego za večernji izlazak. Trajnost ruža je oko tri sata s tim da ga možete lako nadograditi jer se ne razlijeva preko ruba usana. 





Kako vam se sviđa nijansa ruža?
Nosite li crveni ruž za usne?




 





1 komentar

  1. Brilliantly expressed! Your post is a standout, offering insightful perspectives. Thanks for sharing your wisdom.

    OdgovoriIzbriši