četvrtak, 4. svibnja 2023.

LANCOME LA VI`E EST BELLE EAU DE PARFUME

 


Mislila sam da nikada neću pisati recenziju ovog parfema. Međutim, bila bi šteta ne napisati još jednu predivnu parfemsku priču. Iako govore da se na koži najbolje razvija kada je vani hladno, mene  La vie est belle asocira na miris proljeća.
Ako tražite parfem za ovo godišnje doba, nikako ga nemojte zaboraviti. 

Ne znam što mi je ljepše miris ili njegovo pakiranje.
Bočica je obrada originalne verzije parfema "The Crystal Smile" iz 1949. godine. Predstavlja pojam ženstvenosti viđen očima osnivača Lancoma Armanda Petitjeana. 
Eleganciji pakiranja doprinosi srebrna traka vezana na vrhu bočice.


Jeste li primijetili da je na boci parfema oštrim linijama nacrtan "smile"-osmjeh. 
Parfem je od milja nazvan "parfem Julije Roberts" jer je ona, sa svojim blistavim osmjehom, zaštićena licem kampanje. 


Lancome La vie est belle ima mirisne note proljetnog cvijeta irisa i opojnu zemljanu notu pačulije. Osjete se i crni ribiz i topla vanilija koji parfemu daju slatkoću.  
Ovaj prelijepi buket cvijeća još sadrži esenciju arapskog jasmina (sambaka), te cvijeta tunijske naranče. 
 

Za mene je ovo topli, slatki cvjetni miris koji se voli ili mrzi, nema zlatne sredine. S njegovim doziranjem treba biti oprezan jer je tanka granica prelijepog senzualnog mirisa i slatkoće od koje vas boli glava. 
Iako kod  Lancome La vie est belle dominiraju slatke note, one su pomno birane i usklađene sa oštrim pačulijem. On je sladak, ali točno koliko treba biti. Jako je kvalitetan i nikako ga ne bih svrstao uz bok popularnih "šećernih vodica". Inače, spada u skupinu parfema koje volim; nikada mi slatkoća ni jakost parfema nisu smetale. 



Lancome La vie est belle je  teško opisati, a lako ga je prepoznati. On je čisti luksuz, sa kraljevskom aurom. Toliko upečatljiv i moćan, kao druge strane lako ga je nositi u svakoj prilici iu svako doba dana. I da, naučila sam da je život lijep samo ako znate uži vati u svakom njegovom danu.

Cijena parfema je visoka, a najbolja ponuda je kao i uvijek na Notino web shopu.


 PR post








Nema komentara