nedjelja, 9. travnja 2023.

CHARLOTTE TILBURY PILLOW TALK CHEEK TO CHIC BLUSHER

 

Charlotte Tilbury je prije par godina izazvala pravi boom u makeup industriji lansirajući Pillow Talk liniju proizvoda. Svi smo bili ludi za Pillow Takl ružem za usne i paleti sjenila (recenzija). Popularnost ovih proizvoda još uvijek traje i CT Matte Revolution ruževi su mi jedni od dražih (recenzija). Zato sam sa užitkom kupila CT hvaljeno rumenilo Cheek To Chic u nijansi Pillow Talk.

Što je tako posebno kod ovog rumenila?

CT kaže da "nastoji na licu stvoriti mladenački nalet uzbuđenja koji dobijete kada ste zaljubljeni tzv ljubavni sjaj". Ovo rumenilo će odmah oživjeti kožu bez sjaja. Rumenilo ima Light Fix tehnologiju koja hvata i reflektira svjetlost što rezultira blistavim tenom.

CT puno pažnje poklanja pakiranju proizvoda pa i ovo rumenilo dolazi u tamno bordo ovalnoj posudi sa zlatnim logom brenda. Tu je i dosta veliko ogledalo te sve skupa ukazuje na elegantan komad šminke.


Rumenilo se sastoji od svije nijanse kružno postavljene u posudi. Veći krug ima toplu ružičastu nijansu smeđeg podtona. U njegovom središtu je higlighter svijetle, zlatno-mesingane boje. 

Rumenilo ima finu, glatku fino mljevenu teksturu a pigmentacija je srednja. Osmišljeno je da licu pruži prirodan izgled koje je meni najdraži. 

Možete kistom vrteći ga u krug pokupiti samo tamniju nijansu ili ga pomiješati sa svjetlijom nijansom koja je u biti higlighter. Ja ga volim pomiješati jer vidim da higlighter dodatno ublaži pigment rumenila što obrazima daje još suptilniji izgled.



Na swatchu vidite kako rumenilo i higlighter izgledaju odvojeno, a kako kada se pomiješaju. 

Moje mišljenje:
Jako volim ovo rumenilo. Pristaje mom tenu, lako se nadograđuje i odlično blenda.
CT Cheek To Chic Pillow Talk rumenilo kupila sam na web shopu CultBeauty,
a cijena mu je 38,4eur.

 


Nema komentara