utorak, 21. veljače 2023.

EMBRYOLISSE: HYDRA-CREME LEGERE vs HYDRA-MAT EMULSION

 


Znate da volim dermokozmetiku i uvijek joj dajem prednost pred popularnim HE brendovima. Među ljekarničkim brendovima kvalitetom se ističu Francuzi čiji proizvodi za njegu kože pored kvalitete imaju i odobrenje renomiranih svjetskih dermatologa.
Za brend Embryolisse  čitala sam iste pohvale kao i da njihove hidratantne kreme  hvale profesionalne vizažisti jer su odlična podloga za makeup.
Na pitanje jesu li Embryolisse  kreme stvarno toliko dobar odgovor možete pročitati u recenziji gdje uspoređujem Hydra-Creme Legere s Hydra-Mat emulzijom.



Pakiranje:


Embryolisse Hydra-Creme Legere dolazi u aluminijskoj tubi koja je osjetljiva i tijekom korištenja je potreban oprez. Ovakvo pakiranje lako puca na presavijenim djelovima, ali  proizvođač je htio zadržati originalno pakiranje kreme iz 1950. godine. Prednost je što iz tube možete istisnuti i posljednju mrvicu kreme.


Embryolisse Hydra-Hydra Mat Emulzija  je pakirana u kvalitetnu, meku plastičnu cijev koja je otporna na mehanička oštećenja.
U oba pakiranja nalazi se 40ml proizvoda.

Opis proizvoda:

Embryolisse Hydra-Creme Legere 

  • lagana krema koja koži pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju normalne i mješovite kože 
  • sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla
  • obogaćena je aktivnim kompleksom bijelog lopoča i hijaluronske kiseline
  • hijaluronska kiselina male i velike molekularne mase omogućuje hidrataciju u svim slojevima kože
  • obnavlja i popunjava kožu ostavljajući je nahranjenom i mekom
  • Nije komedogena i ne sadrži spf zaštitu

  • emulzija je namijenjena masnoj i mješovitoj koži lica
  • koži daje optimalnu hidrataciju i dugotrajno je matira
  • regulira lučenje sebuma i kontrolira sjaj kože
  • može se koristiti kao primer prije šminkanja jer zagladi kožu i pripremi je za stavljanje pudera
  • u sastavu joj je shea maslac i ulje marelice koji omekšavaju kožu 
  • sadarži vitamin E (antioksidans) zbog kojeg je koža podatnija 
  • sadrži tapioku škrob koji je glavna zvijezda bezglutenske prehrane, a koji na licu upija višak sebuma 

Tekstura:



Embryolisse Hydra-Creme Legere ima svilenkastu teksturu koja se rastapa pod prstima. Ne masti lice, brzo se upija i koži daje suptilan sjaj. Ne ostavlja masan trag na koži.




Embryolisse Hydra-Mat Emulzija  je guste gelaste koegzistencije koja se brzo upije u kožu, a licu daje matiran izgled.
 


Moje mišljenje:

Tijekom blogovanja isprobala sam puno hidratantnih krema za lice. Neke su mi više, a neke manje odgovarale. Kako sam nekada imala masnu kožu lica u naviku mi je ostala bojazan da mi krema ne napravi nered na licu. Zato sam prvo  kupila  Hydra-Mat Emulziju. Emulzija mi nije pružila željenu dozu hidratacije. Lice me je zatezalo pa  sam emulziju kombinirala s hidratantnim serumom. Mišljenja sam da je emulzija zbog svog završetka mat namijenjena  isključivo njezinoj masnoj koži lica. 
Embryolisse Hydra-Creme Legere  je odlična krema za moj vrh kože. Pored toga što ova krema kožu odlično hidrira važno mi je i što joj je sastav jednostavan pa se može koristiti nakon bilo koje aktivnosti.
Tekstura kreme je lagana, nije mi izazvala nered na licu i odlična je podloga za tekući puder. Žao mi je što krema ovako divne teksture nema zaštitni faktor jer bih je onda mogla koristiti tijekom cijele godine. Ipak, uvijek ćete poslužiti za hidrataciju lica tijekom noći.

Kada sve zbrojim smatram da je  Embryolisseodličan ljekarnički brend te da svatko od nas među njihovim proizvodima može odabrati onaj koji odgovara njegovom tipu kože lica.

Embryolisse proizvode možete kupiti na Notino web shopu.

PR post


 
 







 









1 komentar

  1. emulzija mi djeluje jako lagana ovako po izgledu i teksturi tako da i ne čudi da je taj aspekt hidratacije pomalo zakazao :/

    OdgovoriIzbriši