nedjelja, 29. siječnja 2023.

MAC COSMETICS: Omiljeni ruževi za usne ove zime

 


U svojoj kolekciji imam neke od kultnih MAC proizvoda kao što su Pro Longwear Concealer (recenzija) i Mineralize Skinfinish Higlighter u nijansi Soft&Gentle (recenzija). Ipak najviše imam ruževa za usne u čiju teksturu sam godinama zaljubljena. Volim ih jer su puni pigmenta, ugodni na usnama i dolaze u predivnim nijansama.
Želim vam samo predstaviti nove nijanse MAC ruževa u kojima uživam ove zime.


MAC Powder Kiss u nijansi A Litlle Tamed


Powder Kiss ruž za usne ima revolucionarnu formulu sa praškastim pigmentima obloženim vlažnim slojem koji hidratizira usne.
A Litlle Tamed opisana je kao tamna, koraljno ružičasta nijansa satenskog završetka.
Boja je isplativa već sa prvim nanošenjem, a nadogradnju ne podnosi baš najbolje. Na usnama mi se ovaj ruž zadrži oko dva sata bez većih obroka u međuvremenu. Ima tendenciju uvlačenja u pore usana pa zato zahtijeva njegovane usne.




MAC Matte u nijansi Forever Curious


Dugo sam se pitala treba li mi ovaj ruž (naravno da ne treba) jer na dnevnoj bazi ne nosim ovakve nijanse. Forever Curious je klasičan mat ruž koji traži pripremljene usne i čija je postojanost bolja nego kod kremastih ruževa. 
Nijansa ruža je koraljna s crvenim podtonom. Nijansa je prilično zagasita i lijepo se stopila s mojim tenom. Osvježi lice i ne zahtijeva puno šminke na ostatku lica.




MAC Cremesheen u nijansi Creme in Your Coffee


Postoji samo nekoliko nijansi MAC ruževa za usne koje laskaju svakom tonu kože. Creme in Your Coffee je takva nijansa. Opisana je kao smeđa, ružičastog podtona i predivna je za svakodnevno nošenje.
Tekstura joj je kremasta, lako se nanosi a puna boja dobije se već u jednom premazu. Ne razlijeva se preko ruba usana pa je tijekom dana mogu popraviti u hodu. 




MAC Matte u nijansi Kinda Sexy


Kinda Sexy je umjereno topala, prigušena, nježno koraljna nijansa toplog podtona. Mat završetak joj produžuje trajnost na usnama ali i zahtijeva njegovane usne. U suprotnom će se hvatati za grube djelove što ne izgleda nimalo lijepo. 
Isplativost boje je odlična, a na usnama će se zadržati i nakon manjeg obroka. Kod popravka ruža najbolje ga je prethodno potpuno ukloniti sa usana. Ovo je nešto što prakticiram kod svih mat ruževa. 




Nadam se da ste uživali čitajući ovaj post, jer ja sam ga pisala s posebnim užitkom. 

Notino web shop ima veliki izbor MAC proizvoda među kojima su i ruževi za usne. Svakako "bacite oko" na njihov asortiman.

PR post






Nema komentara