srijeda, 23. ožujka 2022.

MAYBELLINE AFFINITONE HYDRATING TONE-ON-TONE FOUNDATION

 



Obećala sam da ću se truditi više pisati o drogerijskim proizvodima. Do sada mi  dobro ide i ovo je već drugi drogerijski puder (recenzija) koji sam testirala ove godine.
Maybelline tekuće pudere do sada nisam koristila i zanimalo me kako će se ponašati na mojoj koži. Tražila sam lagani puder, kakve i inače koristim, pa je izbor pao na Affinitone Hydrating tone-on-tone Foundation.


Sigurno vas je većina imala Affinitone tekući puder jer se on u prvoj verziji pojavio, ako se dobro sjećam, 2015. godine. Ovo je njegova novija i reformulirana verzija, mada je i ona već dugo na tržištu.

Riječ proizvođača:
"Hidratantni puder Maybelline Affinitone tekući puder dubinski hidratizira, savršeno ujednačava ten i odlično prekriva sve nesavršenosti. Uz to jamči svjež i matiran izgled kože lica tijekom cijelog dana. Ujednačeno lice bez nesavršenosti i neželjenog sjaja najljepše je lice".

Pakiranje i tekstura:
Puder dolazi u plastičnoj tubi od 30ml, a malo "glamura" pakiranju daje srebrni čep. Kod pakiranja pudera važna mi je veličina otvora kroz koji se puder dozira. Ovdje otvor nije prilagođen tekućoj koegzistenciji pudera, zato oprez plikom korištenja.
Tekstura pudera je potpuno tekuća bez nekog specifičnog mirisa.



Prekrivanje:
Kod laganih tekućih pudera nikada ne očekujte jače prekrivanje. To je slučaj i sa Maybelline Affinitone tekućim puderom. On pruža srednje prekrivanje i neće prekriti veće nepravilnosti na licu (proizvođač tvrdi da hoće). Puder se lako nadograđuje te se tako postiže bolja prekrivenost.

Sastav:
Puder, među ostalim sastojcima, sadrži HD pigmente (za bolje stapanje pudera s kožom) i vitamin E (njeguje kožu). 



Moje mišljenje:
Primijetila sam da je sužen izbor nijansi Affinitone tekućeg pudera što je, kada je u pitanju drogerija, postalo pravilo. 
Teško mi je izbarati nijansu pudera kod online kupovine ali ovaj put sam "imala sreće" jer mi nijansa Rose Beige dobro pristaje. 
Maybelline Affinitone tekući puder se lako i ravnomjerno aplicira kistom. Zadovoljna sam kako puder izgleda na mom licu, ali ja nemam nepravilnosti koje treba posebno kamuflirati. 
Završnica koju puder ostavlja na licu nije mat (kako tvrdi proizvođač), a opet nije ni glow. Koža izgleda svježe i prirodno blistavo. 
Puder nisam setirala i na licu mi tako izdrži do 6 sati. U međuvremenu ga moram popraviti jer sklizne s područja nosa gdje mi je koža masna. 
Proizvođač navodi da puder odgovara svim tipovima kože, ali sigurna sam da se na masnoj koži ne bi dobro ponašao.
Kada uzmem u obzir omjer cijene i kvalitete kao i osobine ovog pudera, meni je Maybelline Affinitone tekući puder odličan izbor za svakodnevni makeup. 

Posjetite Notino web shop i odaberite svoju nijansu Maybelline Affinitone tekućeg pudera. 

PR post

Volite li drogerijske tekuće pudere? Koji vam je najdraži?








2 komentara

  1. Čula sam baš dosta pohvala za ovaj puder, sviđa mi se to laganije prekrivanje. Mislim da bih ga mogla isprobati u budućnosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. volim pudere s laganim prekrivanje, tako da je meni odličan.
    Ako ga probaš, svakako mi javi sviđa li ti se

    OdgovoriIzbriši