utorak, 14. rujna 2021.

VJEČITI KLASIK KOJI STOJI SVIMA - NUDE RUŽ ZA USNE


Ono što je mala crna haljinica u našem ormaru, to je ruž u nude nijansi u kozmetičkoj torbici - statement komad kojeg bi trebala imati baš svaka žena.

Too Faced ima kolekciju kremastih ruževa za usne Natural Nudes u prirodnim nijansama s bogatim pigmentima i hidratantnim kokosovim maslacem.

Vječno pitanje je kako odabrati pravu nijansu nude ruža za usne? Postoji jako puno različitih nude nijansi i ne pristaju sve svima jednako. Prilikom odabira idealne nijanse treba obratiti pažnju na boju tena. Ruž ne bi trebao biti isti kao i vaš ten jer će izgledati neprirodno. Vizažisti otkrivaju kako ženama sa svijetlom bojom tena najviše odgovaraju nježne ružičaste nijanse, a onima sa tamnom puti najbolje će odgovarati boja karamele.


Too Faced Natural Nudes ruževi dio su kolekcije It Just Comes Naturally Collection. U ovu kolekciju spada i moja omiljena Natural Matte paleta sjenila za oči (recenzija). Ovi ruževi dolaze u prekrasnom metalnom buletu čiji je čep ukrašen čipkom. Nježan uzorak čipke čini pakiranje elegantnim i sofisticiranim.
Formula ruža obogaćena je kokosovim maslacem i reklamiraju se kao "bogato pigmentirani, kremasti" ruževi. Oni to doista i jesu, jako lijepo njeguju usne i rekla bih da spadaju negdje između ruža i balzama za usne. 
Što se pigmentacije tiče, ona je zadovoljavajuća uzmemo li u obzir činjenicu da se ovdje radi o nude ruževima. Trajnost na usnama je prosječna što je opet karakteristično za kremaste ruževe. 
Jako su ugodni na usnama, lako se nanose, ne ističu suhoću usana i jako ih rado nosim.
Od 10 dostupnih nijansi odabrala sam nijanse Birhday Suit i Girl Code.


Birthday Suit je bež nijansa s ružičastim podtonom. Odlično ide uz smokey eyes i u svim situacijama kada ne želite da vam usne budu u prvom planu.


Girl Code je duboko smeđa nijansa koja opet u sebi ima malo ružičastog podtona tako da se radi o toploj nijansi ruža. 




Natural Nudes ruž za usne možete kupiti u Douglas parfumeriji. Trenutno su na sniženju i cijena ima je 139kn.

Volite li nude nijanse ruža za usne?











 

3 komentara

  1. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Team have blog about alexis texas ass! Anyway, in my language, there usually are not a lot good source like this.
    Ive to say, I dont know if its the clashing colors or the dangerous grammar, howamazon hydrogen water
    consumer reports hepa air purifier
    rensair air purifiers cost

    OdgovoriIzbriši