ponedjeljak, 20. rujna 2021.

VICHY MINERAL 89 SERUM

 

Hidratacija je osnova njege lica i potrebna je svima. Ako je koža dehidrirana serum sa hijaluronskom kiselinom spašava stvar. Jedan od takvih seruma je Vichy Mineral 89 serum.


Jako mi se sviđa pakiranje ovog seruma kao i to što ima pumpicu za doziranje. 
Što se tiče teksture ona nije tekuća, više je nalik gelu.



 Nema mirisa tj. u sastavu nema parfema što je dobro za osjetljivu kožu lica. Serum koristim u večernjoj njezi, nakon seruma sa glikolnom kiselinom. Potrebno je par minuta da se Mineral 89 serum upije u kožu. Nakon toga koža ostaje pomalo ljepljiva. Serum je obavezno potrebno "zaključati" hidratantnom kremom. Ja koristim Unik Beta-Glucan Daily Moisture Cream (recenzija). 

Sastav:

Serum ima jednostavni sastav: hijaluronska kiselina i Vichy termalna voda. Ne sadrži alkohol, parfem, parabene niti silikon. Hipoalergen je i namijenjen je svim tipovima kože.


Moje mišljenje:
Vichy Mineral 89 serum je po meni odličan hidratacijski serum. Prilikom korištenja kiselina potrebno je pojačati hidrataciju lica i vidim da ovaj serum taj  posao odlično obavlja.
Serum je dostupan na Notino web shopu. Cijena 30ml je 90,50kn.

PR post

Koristite li hidratacijske serume?






2 komentara

  1. more than happy to seek out this site.I wanted to thank you for this nice read!! I definitely having fun with each little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post. Anyway, in my language, there usually are not a lot good source like this.
    Well, this is my negative ion generator reviews consumer reports
    air purifier made in germany
    meat purifier

    OdgovoriIzbriši
  2. Keep working on more info for your blog, great job!
    I just added your feed to my bookmarks. I enjoy reading your posts. Thank you!
    shopbymark

    OdgovoriIzbriši