srijeda, 1. rujna 2021.

MAC BLACK CHERRY GLOW PLAY BALZAM ZA USNE

 


U proljeće 2021. godine MAC je izbacio limitiranu kolekciju Cherry Blossom koja je inspiriraan cvijetom japanske trešnje. Kolekcija sadrži sve što vam je potrebno za prozračan look, a mene je zainteresirao MAC Black Cherry Glow Play balzam za usne.


O pakiranju vam nemam što reći...samo gledajte i uživajte. MAC je ovaj put izašao iz svoje konform zone i klasično crno pakiranje je ukrasio laticama cvijeta japanske trešnje. 
Balzam za usne dolazi u buletu i to mi se sviđa jer općenito izbjegavam ovakve proizvode koji su pakirani u teglici. Bulet je još dodatno ukrašen rose gold detaljima...ma čista divota.



Ovdje je riječ o hranjivom i obojanom balzamu za usne. Kombinacija karite maslaca, manga i ulja sjemenki jojobe trenutno nahrane i zaglade usne. Nosila sam balzam konstantno zadnjih dva tjedna i mogu vam samo reći da je jako ugodan na usnama. Pored odlične hidratacije balzam nježno tonira usne. Između četiri dostupne nijanse ja sam izabrala crvenu nijansu Fleaur Wecome.


Na slici vidite da je balzam lagano pigmentiran i ostavlja sjajni završetak na usnama. Kao što je MAC i želio, s ovim balzamon usne izgledaju rosno, svježe i njegovano. Meni je balzam za usne zgodan za svaki dan, jer ovo sigurno nije proizvod kojim bih njegovala usne na večer. 

MAC Black Cherry Glow Play balzam za usne možete kupiti na Notino web shopu, a cijena mu je 171kn.

PR post


Volite li na usnama nositi balzame i sjajila ili više volite mat teksture?

1 komentar

  1. Although, Every dark cloud has a silver lining.
    Your place is valueble for me and my seotons. Thanks!


    TOP Google Ranking On Your Site

    OdgovoriIzbriši