utorak, 6. srpnja 2021.

ORIGINS NJEGA KOŽE

 


Origins je američki brend koji je pokrenuo 1998. godine sin Estee Lauder sa idejom stvaranja skincare brenda koji će biti baziran na kvalitetnim prirodnim sastojcima i naprednoj tehnologiji. Treba naglasiti da svi njihovi proizvodi sadrže pomno biranu kombinaciju eteričnih ulja, pa ako imate osjetljivu kožu lica, obratite pozornost na to.

Slogan brenda je: "Origins je skincare brend predan općem dobru, vama i planeti. Predanost pokazujemo u svemu što radimo - od formula, pakiranja i sađenja biljaka."

Pakiranja Origins proizvoda su jednostavna i mogu se reciklirati što posebno cijenim. Njihove formule ne sadrže parabene, mineralna ulja, formaldehide, parafine i sastojke životinjskog podrijetla (osim meda i pčelinjeg voska koji su dobiveni cruelty free metodom).

Origins proizvode sam davno zapazila na Youtube kanalima i jedva sam čekala da brend dođe kod nas. Za Božić sam dobila ovaj slatki paket Make a Splash koji sadrži putna pakiranja Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask i Ginzing Energy Boosting Gel Moisturizer. 


Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask


Origins je poznat po maskama za lice. Ovisno o tipu i stanju kože možete birati između sedam različitih maski.
Drink Up je bogata, hidratantna maska u čijem sastavu se nalazi ulje avokada i marelice te voda švicarskih glečera. Proizvod ne sadrži parabene i sulfate. 


Masku je preporučeno koristiti 1-2 puta tjedno ovisno o stanju kože. Možete je koristiti preko noći za intenzivniju hidratizaciju ili je samo držati 10-tak minuta na licu. Nemojte pretjerivati sa količinom proizvoda, za lice i vrat dovoljna je veličina lješnjaka.
Tekstura maske je jako bogata i ima lagani citrusni miris koji ne ostaje dugo na koži.
Zbog izuzetno bogate i pomalo "teške" teksture mislim da će maska najbolje odgovarati suhoj koži lica. Kod mješovite/masne kože predlažem da napravite multimasking - u isto vrijeme nanesite više maski na različita područja lica koja trebaju ciljanu njegu.
 Na taj način sam ja koristila ovu masku. Stavljala sam je samo na obraze, vrat i dekolte. Nakon pola sata većina proizvoda se upilo u kožu, a višak sam obrisala papirnatim ručnikom. 
Maska pruža odličnu hidratizaciju i kožu ostavlja sjajnom i mekom na dodir. 
Cijena pakiranja od 75ml proizvoda je je 209kn. 


Origins Ginzing Energy Boosting Gel Moisturizer


Ginzing liniji naći će te proizvode za čišćenje, kreme za lice različitih tekstura i namjena te njihovu najpoznatiju kremu za područje ispod oka. 
Glavni sastojci ove linije proizvoda su kofein (pojačava cirkulaciju i pruža osjećaj svježine) i ekstrakt korijena ginsenga (ima protuupalna i antioksidativna svojstva) koji osvježe umornu kožu i vraćaju joj blistavost. 
Esencijalna ulja narančine kore, lista mentvice i limuna podižu raspoloženje.
Uz to, Hydra-Hug tehnologija pomaže zaključati i zadržati vlagu u koži. 

Ginzing Energy Boosting Gel Moisturizer je savršen proizvod za mješovitu/masnu kožu lica (postoji i rich verzija za suhu kožu). 

Ima laganu i brzoupijajuću teksturu pa se može lako uklopiti u dnevnu i/ili večernju rutinu. Ja sam zaljubljena u lagane, elegantne teksture, a ova je baš takva, nešto između kreme i seruma.
Ovaj proizvod sam počela koristiti tek u svibnju, jer mi tijekom zime koža traži "jače" teksture.
 Kada se ujutro probudim podbuhla, uživalam u razbuđujućem citrusnom mirisu ovog gela, a lice dobije svoju dozu hidratacije i svježine. 
Proizvod se dobro ponaša ispod tekućeg pudera i kreme sa zaštitnim faktorom.  Poanta je samo u tome da ne pretjerujete sa količinom proizvoda jer će se u tom slučaju gel trusiti sa lica.


Ako volite lagane, vodenaste teksture nećete pogriješiti s ovim proizvodom.
Sviđa mi se što je proizvod dostupan u pakiranju od 30ml (160kn) i 50ml (230kn).
Origins proizvodi dostupni su u Mulleru.

Pišite mi vaša iskustva sa Origins proizvodima.
Koji proizvod bih po vama trebala obavezno probati?













Nema komentara