ponedjeljak, 29. ožujka 2021.

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASKARA ZA OČI

 


Nakon puno bombastičnih najava u veljači je na police naših drogerija stigla Maybelline Lash Sensational Sky High maskara za oči. Na društvenim mrežama imala je odličan marketing, opisivali su je kao maskaru koja će vaše trepavice učiniti senzacionalnim. Kako sam ja vječito u potrazi za "čudotvornom" maskarom za oči, uputila sam se u obližnji DM i kupila ovu maskaru za 79,90kn.



Na Youtube sam davno odgledala par recenzija ove maskare, pa mi je za oko zapelo što maskara kod nas dolazi bez ikakve zaštite, dok je na američkom tržištu upakirana u kartonsku kutiju. Očekivala sam bar da bude umotana u prozirnu zaštitnu foliju, tek toliko da znam da kupujem neisprobani proizvod. Meni je ovo veliki minus proizvođaču jer maskara za oči je proizvod koji ako jednom otvoriš brzo se osuši, a i iz higijenskih razloga nije dobro koristiti maskaru koju je već netko prije mene koristio (po meni, niti testeri ne bi treali biti dostupni).

Uz ove moje zamjerke, pakiranje mi je prekrasno...ružičasto pakiranje sa reljefno istaknutim slovima je baš girly. Dostupna je bila samo jedna nijansa, 01 Very Black/Noire. 

Četkica je manja, po meni taman veličine. Ono što je čini posebnom je njena savitljivost. To se pokazalo kao prednost jer na taj način lako se barata s njom i lijepo se mogu obuhvatiti sve trepavice. Četkica je silikonska, što ja volim. Sa sobom vuče optimalnu količinu proizvoda i teško će vam se dogoditi da vam se ova maskara razmaže pri aplikaciji. 


Što se tiče kvalitete maskare ja sam zadovoljna. Nije učinila čudo od mojih trepavica, ali trepavice se lijepo razdvoje, ne ostaju slijepljene i maskara na očima ostaje sve dok je ne uklonite. Lako se skida sa očiju (koristila sam Clinique balzam i još jedno ulje o kojem vam spremam recenziju). Mojim trepavicama ova maskara ne daje veliki volumen, ali ih lijepo istakne, razdvoji i ako ću biti do kraja iskrena, učini ih vidljivima (znate da imam jako ravne i svijetle trepavice).
Maksara se brzo suši, pa ako želite staviti drugi sloj morate brzo raditi. 


Moje mišljenje:
Maybelline Lash Sensational Sky High maskara za oči je dobra drogerijska maskara i ako imate prirodno guste trepavice dobit će te doslovno wow efekat kao što je prikazano na Instagramu. 
Ako ste kao i ja vlasnica "ružnih" trepavica, maskara će od njih učiniti najbolje što je moguće.
Sky High maskara za oči ima moju prolaznu ocjenu i nastavit ću je koristiti dok joj ne pronađem bolju zamjenu.



Jeste li isprobale ovu maskaru? Kakvi su vaši dojmovi?


2 komentara

  1. Još je nisam kupila no jako me zanima kako bi izgledala na mojim trepavicama. Što se tiče ovoga za zaštitnu foliju/bilo kakvu zaštitu na maskarama apsolutno se slažem! Mislim da je pogotovo za nas koji imamo osjetljivije oči jako važno da znamo da je maskara koju kupujemo ''svježa'', ne kontaminirana i nova.

    OdgovoriIzbriši
  2. Većina drogerijskih maskara za oči se prodaje bez zaštite i to me baš živcira. Ja čak i kada idem kod profesionalne šminkerice uvijek nosim svoju maskaru

    OdgovoriIzbriši