ponedjeljak, 21. prosinca 2020.

AVENE EXTREME TOLERANCE EMULSION

 

Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Zimsko vrijeme, kod nas u Dalmaciji jaka bura i suhi zrak u stanu, dodatno isuše kožu lica. Njega lica zimi mi se uglavnom svodi na retinol i dobru hidratacijsku kremu. Svatko tko ima osjetljivu kožu lica dobro zna blagotvornu djelotvornost Avene proizvoda. Njihovi proizvodi sadrže malo sastojaka i termalnu vodu koja umiruje iritacije i crvenilo kože.


Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Avene Extreme Tolerance Emulzija je hidratantna, umirujuća emulzija koja čuva ravnotežu osjetljive kože. Ova emulzija je bez konzervansa i mineralnih ulja, sa samo 6 sastojaka. Proizvod je siguran za korištenje i nakon lakših dermatoloških zahvata kao što su laserski tretmani. 

Sastav:

U sastavu proizvoda su samo esencijalni sastojci koji zadovoljavaju fiziološke potrebe kože. 

Emulzija je lakša verzija hidratantne kreme koja je mješovitoj i masnoj koži dovoljna samostalno, dok je suha koža mora popratiti kremom ili pomiješati sa par kapi ulja.
Avene Extreme Tolerance emulzija dolazi u tubi od 40ml. Kako proizvod ne sadrži konzervanse, potrebno mu je posebno pakiranje koje će štititi njegovu  formulu. Na tubi se nalazi tzv. bez zračni dozator koji spriječava ulazak zraka pri otvaranju tube. Kada tubu stisnete, pojavi se vakuumska pumpa koja dozira proizvod. Morate biti pažljivi jer će te inače istisnuti više proizvoda nego što vam treba. Zbog ovoakvog pakiranja, emulzija nema rok trajanja osim ako se tuba ne ošteti. 

Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Tekstura emulzije je polutekuća, lagana, bez ulja i brzo se upije u kožu. Nema mirisa i odlična je podloga za makeup. Proizvod se jako lijepo razmazuje ostavljajući kožu glatkom i mekom. 

Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Emilziju koristim u večernjoj njezi nakon retinola jer lijepo nahrani i umiri kožu. Od kada nosim masku, koristim je i kao dnevnu kremu. Osim što mi tijekom dana pruža hidrataciju, ne masti kožu i primijetila sam da su se iritacije izazvane nošenjem maske jako smanjile. 
Ova emilzija pruža mješovitoj i osjetljivoj koži lica sve što joj je potrebno za zdravo funkcioniranje, bez supstanci koje bi potencijalno mogle biti iritirajuće. 

Avene-Extreme-Tolerance-Emulzija-Notino

Moje mišljenje:
Koristim Avene Extreme Tolerance Emulziju već skoro dva mjeseca. U tom periodu moja koža je nahranjena, pore nisu začepljene, a iritacije usljed nošenja maske su svedene na minimum. 
Ako imate problem sa pojavom suhih područja na koži, crvenilom ili nekim drugim iritacijama kože, svakako bi ste trebali probati ovu emulziju. 
Cijena proizvoda je 150,80kn, a možete je naručiti na Notino web shopu.

PR post


Koja je vama trenutno najdraža hidratantna krema?
Mijenjate li hidratantnu kremu tijekom godišnjih doba ili ste vijerni jenom proizvodu?




 






Nema komentara