ponedjeljak, 7. rujna 2020.

USPOREDNA RECENZIJA: SVR SUN SECURE BLUR SPF50 vs SUN SECURE FLUIDE SPF50

 


Ove godine u prodaju je stigao SVR Secure Fluide SPF50 koji, čini mi se, nije postao tako popularan kao njegov prethodnik. Kako sam vam već pisala o za većinu žena omiljenoj kremi SVR Secure Blur SPF50 (recenzija), odlučila sam usporediti ova dva proizvoda.




SVR Secure Fluide SPF50 pakiran je u vizualno istoj samo užoj tubu kao i SVR Secure Blur SPF50 krema. Tuba sadrži 50ml proizvoda, a cijena mu je 112kn. 
Namijenjen je osjetljivoj normalnoj i mješovitoj koži lica. Koži pruža pouzdanu zaštitu od UVA+UVB+vidljivog dijela spektra+IR zračenja. Mogu ga koristiti bebe, djeca i odrasli.
Nije komedogen i dermatološki je testiran.
Tekstura fluida je rijetka i morate paziti da vam se ne razlije prilikom upotrebe. Na licu je jako lagana i ugodna. Lako se razmazuje, brzo upija u kožu i ima tzv. dry touch efekt.



Ja volim lagane teksture posebno kada su u pitanju kreme sa zaštitnim faktorom. Međutim, ovaj fluid mi puno isuši kožu tako da je prije njega moram dobro hidratizirati. Nije to neki veliki problem, ali ipak mi u tom pogledu Blur krema više odgovara. 

Dakle, po sastavu Fluide i Blur krema su jako slični i što je najvažnije oba proizvoda su nekomedogena.
Kada je u pitanju njihova tekstura razlika je i te kako vidljiva.





Vidite na slikama da je tekstura Blur kreme pjenasta i pruža koži puno bolju hidrataciju. Također, krema ima "difuzni optički efekt" koji vizualno ujednači ten što je u mojim godinama važno. 
Oba proizvoda se brzo upiju u kožu lica i za sobom ne ostavljaju masan trag.
Odlično surađuju sa svim tekućim puderima koje sam do sada imala. 

Moje mišljenje je da je Blur krema bolje rješenje za zrelu kožu jer zaglađuje i ujednačava ten, dok će mlađim osobama s masnom kožom lica više odgovarati Fliude. 

Koristite li neki od ova dva proizvoda?








 


2 komentara

  1. Koristim Blur već godinama, ove godine sam razmišljala o fluidu ali ga na kraju ipak nisam uzela. Možda se odlučim za sljedeće ljeto kupiti za sina teenegera.

    OdgovoriIzbriši