četvrtak, 30. srpnja 2020.

L`OREAL PARIS UNLIMITED VODOOTPORNA MASKARA ZA OČI



Ovo ljeto sam zaključila da mi treba vodootporna maskara jer želim i na plaži imati lijepe trepavice. Svaki drogerijski brend u svojoj ponudi ima vodootporne maskare, a moj odabir je bio L`Oreal Paris Unlimited vodootporna maskara. Kod stranih youtuberica vidjela sam da je uspoređuju sa Benefit Bad Gal Beng maskarom za oči i da su jako zadovoljne njenom kvalitetom.



Maskara dolazi u plavoj debeljuškastoj tubi, a posebna je i po tome što se na poklopcu maskare nalazi zglob koji četkicu čini fleksibilnom. Ovo bi vam trebalo pomoći da prilikom nanošenja maskare lakše obuhvatite trepavice u kutovima oka.


Četkica je silikonska, konusnog oblika. Ovakve četkice najviše volim i sa njima mi je najlakše raditi. Četkica ne vuče sa sobom previše proizvoda. Formula maskare je srednje gustoće, "obogaćena polimerima koji čine trepavice dužima i uvijenima." Maskara je duboke crne boje. 


Moje mišljenje:
Kvaliteta maskare za oči definitivno ovisi o gustoči i kvaliteti vaših prirodnih trepavica. Moje trepavice su srednje guste, svijetle i ravne, tako da od maskare očekujem da im pruži dodatni volumen i izvuče njihovu duljinu. 
Sa L`Oreal Paris Unlimited maskarom za oči nisam zadovoljna iz više razloga:
  • Prvi sloj maskare se lijepo, lako i ravnomjerno nanosi, ali za moje trepavice jedan sloj nije dovoljan. Maskara se na trepavicama jako brzo suši i ako pokušate staviti drugi sloj, trepavice se slijepe te sve skupa izgleda jako neuredno.
  • Ovdje je riječ o vodootpornoj maskari. Za mene to znači da je otporna na znoj tijekom ovih ljetnih dana, ali i da je mogu nositi na plaži. Nakon što sa ovom maskarom na trepavicama zaronim u more, ona se počne skidati sa trepavica u malim komadima koji se onda lijepe po mokrom okoloočnom području. Mislim da je to nedopustivo za jednu vodootpornu maskaru renomiranog drogerijskog brenda kao što je L`Oreal Paris. 
Ima ova maskara i dobrih osobina. Pored četkice koja je odlična, maskara se neće preslikati tijekom cijelog dana. Također, jako lijepo i lako se skine sa balzamom za čišćenje makeupa. 
Cijena ove maskare je 95,70kn i možete je kupiti na Notino web shopu. 

PR post

Voljela bih znati kako ste vi zadovoljni sa ovom maskarom


Nema komentara