petak, 10. svibnja 2019.

MINI RECENZIJA #6


Skupilo se dosta kvalitetnih drogerijskih ruževa koje sam zavoljela, pa evo par riječi o svakom od njih.




Na prvo pogled sve nijanse izgledaju slične, ali vjerujte mi, ovi ruževi se puno razlikuju u teksturi i trajnosti na usnama.

L.O.V. Brave Nude Lipstick



L.O.V. Brave Nude ruževe sam vam predstavila OVDJE.  Kako je bilo ljeto ovako tamne ruževe počela sam koristiti tek ove zime. Ne znam zašto im u nazivu stoji "nude" jer ovo svakako nisu nude nijanse koje bi trebale samo naglasiti prirodnu boju usana. 



Kao što vidite na swatchu, riječ je o jako pigmentiranim, kremastim ruževima u nijansama 613 Selma`s Courage (smećkasti podton) 612 Angelina`s Belief (crveni podton). Jako su ugodni na usnama, trajnost im je prosječna i jako lagano se mogu popraviti na usnama.
Cijena im je oko 80kn.


nijansa 612

nijansa 613

Pupa Milano Lipsticks


Među hrpom drogerijskih ruževa, dugo nisam koristila Pupa ruževe za usne. 
Lijevo na slici je Pupa Volume Lipstick u nijansi 301. 
Riječ je o ružu čija "inovativna formula sa "volufiline" i hijauronskom kiselinom, pruža efikasan tretman koji pomaže povećanju usana a ujedno stvarajući i besprijekoran finiš. Prilikom prvog nanošenja usne su punije za 5%, dok će nakon sedam dana usne biti punije i do 12%."
Iskreno, efekat povećanja usana nisam primijetila, a ni očekivala. Zato je tekstura ovog ruža predivna-kremasta, ugodna na usnama i njegujuća. 
Cijena ruža je 128kn.
Drugi ruž je iz linije Pupa I`m u nijansi 408.
Odličan balans između mat i shine završetka na usnama. Tekstura je lagana, odlično pigmentirana tako da punu boju dobivate u jednom premazu. Nijansa mi je predivna i rado je nosim ovo proljeće. 
Cijena ruža je 115kn. 


Pupa Volume 301

Pupa I`m 408


Rimmel Lasting Finish by Kate i Max Factor Matte


Dva predivna nude ruža različitog završetka na usnama. 
Max Factro Matte u nijansi Nude 05 mi se naročito sviđa jer uopće ne isuši usne. Riječ je o vrlo hidratantnom i kremastom ružu u kojem je za mat efekt zaslužna mala količina finog mica praha. Zato on nije u potpunosti mat već je riječ o "baršunastom mat izgledu". 
Cijena ruža je 78,90kn.
Rimmel Long Lasting by Kate u nijansi 08 ima laganu i lako mazivu teksturu, a završetak mu je lagano glossy. Jako me podsjeća na hidratantni balzam za usne, samo što mu je pigmentacija jača. Trajnost mu je srednja, ostavlja otisak na čaši i nikako ne spada u long lasting ruževe. 
Cijena ruža je 40kn.



Max Factor 05

Rimmel 08

Imate li u svojoj kolekciji neki od ovih ruževa?


4 komentara