petak, 29. ožujka 2019.

DIOR BACKSTAGE FACE&BODY FOUNDATION

Za sve nas šminkoljupce lijepo je čuti da jedan poznati brend kao što je Dior izbaci novu, cjenovno pristupačniju liniju proizvoda. Naziv nove linije je Backstage a o zvijezdi kolekcije tekućem puderu ću vam pisati u ovom postu.




Lagana tekuća podloga za lice i tijelo dolazi u čak 40 nijansi koje su podijeljene prema podtonovima kako bi svaka od nas lakše pronašla svoju pravu nijansu.
Kako je Dior Backstage zamišljena kao mladenačka linija tako su i pakiranja moderna i trendi.
Puder dolazi u jednostavnoj boci koja na dodir izgleda kao da je načinjena od gume. Puder se dozira kroz mali otvor na boci. Važno je napomenuti kako prije svake uporabe bocu morate protresti i sa dnom boce udariti o čvrstu podlogu (stol) kako bi spriječili da se sadržaj pudera izlije ispod čepa.

Tekstura pudera je je jako rijetka i lijepo se razmaže po licu. 
Nijansa pudera koju imam je 3N (3 neutral) za koju mislim da će mi odgovarati i kada mi lice lagano potamni.



Puder pruža lagano do srednje prekrivanje, te se lako nadograđuje. 
Proizvođač kaže da razina prekrivanja ovisi o načinu kako nanosite puder.
Dior vizažisti  kažu da ovaj puder ne treba nanositi beauty blenderom jer je jako tekuć pa spužvica upije puno proizvoda. Nisam primijetila da spužvica apsorbira više ovog pudera nego nekog drugog. 
Za lagano prekrivanje puder sam stavljala prstima. Pokrivnost koju sam dobila je kao kada koristim BB ili CC kremu. Dakle, pjegice na mom licu su vidljive, ali meni to ne smeta. Za svaki dan volim takav prirodan izgled kože lica. Ako trenutno na licu imam neku crvenu točkicu samo na to mjesto utapkam malo više pudera i bude super.
Puder ima prirodni mat završetak. Ovakav završetak na licu mogao bi se sviđati većini žena jer nije potpuno mat, a nije ni sjajan...baš daje prirodan izgled kože lica.
Za jače prekrivnje puder se nanosi kistom i to mi se nije svidjelo. Dobije se lako jača pokrivenost, ali sve skupa mi izgleda malo cakey i neuredno.  
U svakom slučaju ako volite potpunu kamuflažu ovo nije puder za vas. 
Dior Backstage tekući puder u svom sastavu na trećem mjestu ima alkohol, pa ako nekome to smeta, dobro je znati. 

Moje mišljenje:
Trebao mi je novi puder i dugo sam razmišljala koji odabrati. Ni u jednom trenutku nisam požalila što sam kupila Dior Backstage tekući puder. On je jako lagan na licu, postojan je cijeli dan (uz setiranje puderom u prahu). Ne ističe mi borice niti pore na licu. Kako ne isušuje kožu lica imam dojam da mi pruža mladenački izgled tj. odličan je za kožu lica kod žena 40+ godina.
Ovaj puder bi trebao biti vodootporan, ali to ću vam moći potvrditi kada zatopli. 
Na kraju, kao zaključak, Dior Backstage je odličan dnevni puder. Za neke specijalne prilike ili večernje izlaske ima puno boljih tekućih pudera.
Cijena ovog pudera je 288kn za 50ml, a možete ga kupiti u Douglas parfumerijama. 

Imate li ovaj puder? Zanima me vaše mišljenje, pa mi pišite u komentarima

Broj komentara: 7

  1. Ovaj je bas po mom ukusu, sviđa mi se a nije ni skup. Sigurno ce i on doći na red cimčim potrošim zalihe. I nadam se da ce zamjeniti moj EL DW light puder kojeg su izbacili iz prodaje.
    Svi ti He puderi visoko u sastavu imaju alkohol tako da se već navikla na njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, da EL DW Light sam i ja obožavala...uvijek izbace iz prodaje moj najdraži proizvod
      Mislim da Chanel puder nema alkohol, ali nisam 100% sigurna

      Izbriši
  2. Drago mi je da si se odlučila za njega i da ti odgovara! Odličan je i za HE brend odlican oomje cijene i količine. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, dugo sam razmišljala koji puder ću kupiti...za sada sam više nego zadovoljna ovim puderom :)

      Izbriši
  3. Djeluje odličan, zapravo mi se čini idealan kao puder za svaki dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš to, za svaki dan je. Ja ti ne volim kada mi puder izgleda kao da nosim masku na licu. Iako imam pjegice i hiperpigmentacijske mrlje ne volim se kamuflirati

      Izbriši
    2. Što se mene tiče; najuzaludnije potrošenih 250,00 kn. Možete kupiti bilo koju obojenu kremu ili puder za 30,00 kn i učinak će biti isti... Ne bacajte novce uzalud...

      Izbriši