srijeda, 3. travnja 2019.

FILORGA: HYDRA-FILLER KREMA ZA LICE


Starenje je neizbježan proces kojem se ne možemo oduprijeti. Pojava finih linija na koži javlja se s godinama i jedino što možemo napraviti je koristiti provjerene anti-age proizvode tj. prevenirati/odgoditi pojavu većih bora.
Filorga je brend kojem najviše vjerujem kada su anti-age proizvodi u pitanju.



Zadnjih mjesec dana, možda i malo više, kao dnevnu kremu koristim Filorga Hydra-Filler kremu. 
U ovom elegantnom i kvalitetnom pakiranju nalazi se krema koja sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline koje u sinergiji dubinski hidrstiziraju i popunjavaju kožu.

"Hijaluronska kiselina velike molekularne mase intenzivno hidratizira i djeluje poput mikro-fillera na dehidracijske bore i borice, mikrofragmentirana hijaluronska kiselina u dubljim slojevima stimulira proizvodnju kolagena i na taj način popunjava kožu, a kompleks obnove lipida potiče sintezu nehidroksiliranih ceramida (+ 256%) i reprogramira proces prirodne hidratacije kože"
Tekstura kreme je lagana, te ima blag miris koji se jedva osjeti. Ova nemasna tekstura idealna je za moju mješovito/masnu kožu lica koju cijeli dan drži nahranjenom, mekom i čvrstom.



Kremu nanosim u tankom sloju na čisto lice i lagano je prstima utapkam u kožu. Sviđa mi se što se krema brzo upije pa ujutro kada žurim mogu brzo nastaviti sa šminkanjem. 

Sastav:

Svi Filorga proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim opuštanjem: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF sfere koje se koriste u mezoterapiji. Hijaluronska kiselina se nalazi u našoj koži i važna je za održavanje vlage. Međutim, koža je izložena gubitku hijaluronske kiseline.
Filorga hijaluronska kiselina koja se nalazi u ovoj kremi ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj što osigurava optimalnu apsorpciju.

Moje mišljenje:
Više puta sam napomenula kako od anti-age kreme ne očekujem da mi izbriše borice s lica. Ako to želite, tu su botox injekcije, ali i njih je potrebno obnavljati. Imam prilike u svojoj radnoj sredini vidjeti osobe koje redovito koriste botox i iskreno, uopće mi se ne sviđa kako njihova koža izgleda. Obzirom na njihove godine, koža lica im je previše zategnuta, neprirodna, imam osjećaj ako se nasmiju da će sve popucati.
Ja sam pobornica prirodnog izgleda i zato kod mene redovito u postovima čitate o anti-age proizvodima kojima preventivno djelujem na pojavu novih bora. 
Jedna od tih proizvoda je i Filorga Hydra-Filler krema. 
Krema mi pruža odličan osjećaj na licu, odličnu hidrataciju, a tijekom korištenja sam primijetila kako mi je koža lica čvršća tj. punija. 
Svakako preporučam ovu kremu , a ako još dodatno želite i matiranje, tu je Filorga Hydra-Filler Mat krema.
Kremu sam kupila u Farmacia ljekarni i platila je 462kn.

Koristite li anti-age proizvode u njezi lica?
Koji vam je Filorga proizvod najdraži?

Nema komentara