subota, 2. ožujka 2019.

BOURJOIS: ROUGE FABULEUX RUŽ ZA USNE


Danas vam pišem o jednom predivnom ružu za usne. Odlična tekstura, odlična postojanost, odličan osjećaj na usnama...sve što sam željela spojeno je u ovom ružu.


Bourjois ima po meni najbolje drogerijske ruževe za usne. Imam ih puno, o nekima vam još nisam pisala recenzije.
Međutim, sve njih je zasjenio novi Bourjois Rouge Fabuleux ruž za usne.
Dolazi u 12 nijansi, iako sam ja u DM-u mogla birati samo između 6 nijansi.
Pakiranje ruža je slično pakiranju Bourjois Rouge Edition ruževima. Tuba je tanja, a time i elegantnija. Dno tube je prozirno pa odmah možete vidjeti nijansu ruža.Tekstura ovog ruža je predivna. Ja sam malo subjektivna jer obožavam kremaste ruževe, međutim, mislim da ovakva tekstura ne bi nikog ostavila ravnodušnim. 
Formula ruža sadrži ulje marule koje vlaži i obnavlja usne, pa imam osjećaj da nosim balzam za usne. 
Na usnama je ovaj ruž nevjerovatno lagan, ugoban, lijepo hidratizira usne. 
Odabrala sam nijansu Sleepink Beauty 06 (za početak).To je lijepa ciglasta nijansa sa ružičastim podtonom koja je nosiva svaki dan. 
Punoća boje dobije se samo jednim premazom. Ruž se jako lagano nanosi i ne razlijeva se izvan rubova usana.
Kada se ruž tek nanese na usne dosta se sjaji. Međutim nakon par trenutaka kada se ruž osuši poprima satenski završetak koji se meni jako sviđa.Postojanost ruža je odlična. Na mojim usnama preživio je kavu i marendu. Proizvođač kaže da je ruž postojan 10 sati, međutim ja ga nikada toliko nisam imala na usnama.Cijena ovog ruža je 89,90kn što je neki standrad za Bourjois ruževe za usne.

Ako do sada nemate Bourjois Rouge Fabuleux, što prije ga morate kupiti.

2 komentara

  1. Ovaj ruž oborio me s nogu! Kupila sam jedan, a onda sam odlučila kupiti još jedan. Sada su promotivno gratis uz tekući puder, što se svakako isplati :)

    OdgovoriIzbriši