četvrtak, 7. veljače 2019.

KIKO SHADE FUSION TRIO BLUSH


U Beauty favoritima 2018. godine spomenula sam Kiko Shade Fusion Trio rumenilo, a danas vam pišem njegovu recenziju.






Čime me osvojilo ovo rumenilo?
Na gornjoj slici vidite njegovo pakiranje. Metalna, elegantna kutija sa ogledalom djeluje jednostavno i profinjeno. Sadrži 6g proizvoda što je neki standard. Pakiranje je kompaktno i čvrsto, a ova mala kutija tako lijepo sjeda u dlan i praktična je za nositi u kozmetičkoj torbici.
Koliko se sjećam, rumenilo dolazi u 6 nijansi u rasponu od od neutralne ka jačim nijansama. Ja imam 05 Marsala nijansu. Radi se o dosta neutralnoj i potpuno mat nijansi. 



Nisam imala ovako svijetlo rumenilo i mislila sam da bi mi dobro došlo jedno neutralno rumenilo u mojoj kolekciji.
Kao što vidite u pakiranju su 3 nježne nijanse, od prljavo bijele (koja se može koristiti i za naglasiti predio ispod obrva), preko nježno ružičaste, pa do zagasito bakrene.


Nikada ove tri nijanse nisam koristila pojedinačno, uvijek pređem kistom preko cijele površine i pokupim sve nijanse. Pigmentiranost rumenila je srednja, što mi se sviđa jer ne mogu pretjerati s njim. S druge strane, rumenilo se lako nadograđuje do jačeg intenziteta.
Tekstura rumenila je puderasta, uopće se ne trusi pri apliciranju. 
Trajnost je odlična, rumenilo mi ostane na licu cijeli dan.


Kao što na swatch-u vidite nijansa je nosiva uz svaki makeup na očima i odlično izgleda na mojem zimskom blijedom tenu. Za ljeto mi nikako ne bi odgovaralo. 
Sa ovim rumenilom dobijete suptilan, vrlo prirodan izgled. 
Rumenilo je obogaćeno vitaminom E i arganovim uljem koji su poznati po svojim hranjivim svojstvima.


Kiko Shade Fusion Trio rumenilo je kvalitetan proizvod po povoljnoj cijeni od 66kn. Možete ga kupiti samo on line direktno na njihovom weg shopu.

Kako vam se sviđa ovo rumenilo?
Volite li mat rumenila? 

Broj komentara: 10