petak, 21. prosinca 2018.

LVLY by Paola Maria: Ulje za skidanje šminke i Maska za lice


Čini mi se kako su se ove godine mnoge influencerice odvažile pokrenuti  svoju liniju makeupa ili skincare proizvoda. 
Tako je i Paola Maria, njemačka Youtube-rica, u suradnji s DM-om predstavila novi skincare brend LVLY koji se može kupiti i kod nas. U sklopu LVLY brenda nalaze se ulje za skidanje makeupa, tonik za lice, maska za lice, krema za lice s SPF15, pjena za umivanje, okoloočna krema i balzam za usne. 
Za vas sam isprobala neke LVLY proizvode, pa ako vas zanima, nastavite čitati.


Sviđa mi se pakiranje LVLY proizvoda koje je jednostavno, bijelo ukrašeno samo sa rose gold  slovima. Nije to neka kvalitetna ambalaža, ali se svakako ističe među hrpom šarenila na policama DM-a.
Osnovni sastojak svih LVLY proizvoda je manuka med. 
Novozelandski med od manuke cijenjen je sastojak iz prirode. Optimalno hidratizira, uravnotežuje i ujedno revitalizira kožu.

LVLY ulje za čišćenje makeupa



Proizvod dolazi u plastičnoj boci od 100ml koja ima pumpicu za doziranje. Cijena proizvoda je 29,90kn što je povoljno jer ovakav proizvod traje dosta dugo.
Znate da redovito makeup skidam uljnim čistačima, isprobala sam ih puno i tako podigla visoko ljestvicu kada su ovi proizvodi u pitanju. 
Tekstura LVLY ulja je dosta tekuća, lako se nanosi i umasira u lice. Skida sav makeup, s tim da ga nisam testirala na vodootpornim proizvodima. Možda malo teže skine eyeliner, ali ga na kraju skine. 




U uputama piše da se ulje nanosi na vlažnu kožu lica što se meni nije pokazalo učinkovito, pa sam ga koristila kao i svaki proizvod ove vrste. Na suho lice bih umasirala 3-4 pumpice proizvoda, a zatim pomalo dodavala vodu dok se ne stvori mliječna emulzija (koja kod ovog proizvoda nije baš bogata).
Iskreno, bila sam iznenađena kako mi je ovo ulje otopilo sav makeup na licu. Za sobom ostavlja masnjikav trag, ali nakon umivanja nekim gelom lice je čisto i glatko. Ulje ne iritira oči, što je meni jako važno. Također, nisam imala nikakvu reakciju poput crvenila kože ili peckanja.
Jedina mana koju bih navela je što u dodiru s vodom teže prelazi u mliječnu emulziju, nekako postaje suho i treba baš postepeno dodati puno vode.
Ovaj proizvod od mene ima prolaznu ocjenu.

LVLY Maska za lice


Pogledajte ovaj pahuljasti bijeli oblak u kojem se nalaze 2 maske za lice svaka od po 8ml...izgleda stvarno predivno.
Meni je jedno pakiranje maske bilo dovoljno za 2 puta, tako da je cijena od 9,90kn više nego opravdana. 
Maska je namijenjena osvježenju kože lica. Lagane je teksture i blagog mirisa. Na licu se drži 10-tak minuta, a višak zatim možete ukloniti maramicom ili umasirati u kožu. 
Nisam primijetila neki veći učinak ove maske osim što koža lica bude meka na dodir. Odlična mi se pokazala kao maska za ruke.
Kada sam masku tek stavila na lice osjetila sam lagano peckanje koje je za tren prestalo. Ne znam kako bi osjetljiva koža lica odreagirala na ovu masku, pa s toga opreza nikada dosta. Inače, sastav maske je odličan za jedan jeftin drogerijski proizvod.

Jeste li vi probali neki LVLY proizvod?
Pišite mi o tome u komentarima


3 komentara