srijeda, 10. listopada 2018.

ESSENCE WANTED Sunset Dreamers kolekcija


Nedavno je na moju adresu stigao Essence paket koji je na putu iz Zagreba doživio "nezgodu" pa se oštetila paleta sjenila. Ali, najvažnije je da se paleta ipak može koristiti.


Tijekom rujna na policama drogerija stigla je Essence Wanted Sunset Dreamers kolekcija koja nas vodi na putovanje u pustinju gdje užareni zrak svjetluca na vrućini. Karakteriziraju je tople pješčane nijanse u rasponu boja zalaska sunca.
Donosim vam recenziju dva proizvoda iz ove kolekcije.

WANTED: Sunset Dreamers eyeshadow palette



Kada sam gledala najavu kolekcije, ova paleta mi se najviše svidjela. Nijansama sjenila podsjeća me na poznatu Urban Decay Naked Heat paletu. Na žalost, paleta se oštetila u transportu. Ja sam je čistila, ali kako se sjenila dosta truse, na slikama izgleda prljavo, pa se unaprijed ispričavam zbog toga.



Pakiranje je plastično, kompaktno i čvrsto se zatvara. U paleti se nalazi tanki kistić koji baš i ne služi svrsi.
Paleta dolazi u nijansi 01 Desert Heat i sadrži 12 sjenila toplih nijansi u rasponu od smeđe do brončane.
Ima tu čak 8 mat nijansi, dok su 4 nijanse shimmer-aste. 
Tekstura sjenila je meka i svilenkasta . Sjenila se jako truse pri apliciranju, pa vam savjetujem da prilikom šminkanja prvo sredite oči, a tek onda stavite podlogu. 
Mat sjenila imaju srednju pigmentiranost i neophodno je koristiti bazu za sjenila. Meni se sviđa takva pigmentiranost za dnevni look koji djeluje prirodno bez puno truda. 
Shimmer-asta sjenila su bolje pigmentirana. 
Sjenila se lijepo blendaju i lako se nadograđuju. 
Pogledajte kako sjenila izgledaju u paleti i na swatchevima.










Nijanse sjenila su svakodnevno nosive i jako mi se sviđaju. Meni je do sada ovo najbolja Essence paleta sjenila što se kombinacija boja tiče i sigurno ću je često koristiti.
Cijena palete je 64,99kn.

WANTED: Sunset Dreamers Fading Blush



Rumenilo dolazi u nijansi 01 Rise into Sunset. Nalazi se u kompaktnoj i čvrstoj plastičnoj posudi. 
Rumenilo je graduirano i nijanse se kreću od svijetlo koraljne do moderne boje fuksije. To vam omogućava igranje i puno lijepih kombinacija na obrazima.



Tekstura rumenila je meni predivna. Sitno mljevena koegzistencija je na dodir svilenkasta i ostavlja potpuno mat završetak. 
Na swatchu sam vam izdvojila tri nijanse sa krajeva i sredine posude.



Sve nijanse imaju ružičasti podton, pa oni koji vole koraljne i zemljane nijanse neka preskoče ovu paletu. Ove nijanse su dosta hladne i meni također ne pristaju najbolje uz ten. 
Pigmentiranost rumenila je srednja i može se lako nadograditi.Osobno, najviše mi se sviđa lijeva nijansa na swatchu koja licu daje zdravu i prirodnu ružičastu nijansu. 
Cijena rumenila je 29,90kn.

PR proizvod

Kako se vama sviđaju ovi proizvodi?
Imate li ih već u svom kozmetičkom kutku?

2 komentara