utorak, 16. listopada 2018.

BIO BEAUTE by NUXE: ULJNI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA


Bio Beaute by Nuxe je linija proizvoda o kojima sam vam već pisala OVDJE
Trošim zadnje ostatke Uljnog gel za čišćenje lica pa ću svoje mišljenje o njemu odmah podijeliti sa vama.


Ponovit ću, ja svako večer provodim dvostruko čišćenje lica: prvo sa uljnim gelom uklonim sav makeup sa lica, a onda se umijem nekim blagim gelom za umivanje. Tako sam sigurna da mi je lice zaista čisto i mogu nastaviti s daljnjim koracima njege. 
Dakle, Bio Beaute by Nuxe Ulnji gel za čišćenje lica koristila sam u prvoj fazi čišćenja tj. za odstranjivanje makeupa sa lica. 
Od makeupa na licu svakodnevno koristim puder, rumenilo, higlighter, maskaru za oči, gel za obrve i ruž za usne. U zadnje vrijeme rijetko koristim sjenila za oči. Nijedan od proizvoda koje koristim nije vodootporan.



Riječ proizvođaća:
"Gel je pogodan za čišćenje makeupa sa lica i očiju. Namijenjen je svim tipovima kože, pa i onoj najosjetljivijoj. Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože, dok ulje organske šljive bogato esencijalnim masnim kiselinama obilno hrani kožu. Proizvod je oftamološki i dermatološki ispitan."

Uljni gel je pakiran u meku, plastičnu tubu od 125ml iz koje možete istisnuti i zadnju kap proizvoda. 
Tekstura je u početku gelasta, žućkaste boje. 

Dok s njom masirate lice i oči, gelasta tekstura pod toplinom dlanova prelazi u uljnu teksturu koja nije premasna i sa njom se da lijepo raditi. 


Zatim je potrebno navlažiti dlanove i ponovo lagano masirati oči i lice. Tada tekstura prelazi u mliječnu emulziju koja se sa lica lako ispere vodom. Nakon toga koža je zaista meka i nemasna tj. nakon umivanja na licu ne ostaje mastan trag. 
U ovom prvom koraku čišćenja proizvod bi sa lica trebao ukloniti cijeli makeup. 

Moje mišljenje:
Uljni gel jako dobro ukloni sve što imate na licu i usnama. Međutim, kada su u pitanju oči, situacija je nešto drugačija. 
Mene ovaj uljni čistač jako peče za oči iako nemam osjetljive oči. Koliko god pazim uvijek mi malo proizvoda dospije u oči dok skidam maskaru. 
Nisam zadovoljna kako proizvod uklanja maskaru iako ona nije vodootporna. Dok masiram oči osjetim pod prstima kako trepavice postaju mekše što znači da uljni čistač uklanja maskaru ali jednostavno nije dovoljno jak da je rastopi do kraja. 
Znam da će te reći kako postoji dvofazno sredstvo za uklanjanje maskare (njega sam i koristila), ali kada kupim dosta skup proizvod koji jamči skidanje cijelog makeupa sa lica, ne želim se dodatno gnjaviti skidanjem maskare.
Imala sam velika očekivanja od ovog proizvoda, ali na kraju sam ostala razočarana.
Bio Beaute by Nuxe Uljni čistač lica možete kupiti u DM-u po cijeni od 129,90kn.

Jako me zanima jeste li koristile ovaj čistač i kakva su vaša iskustva.
Pišite mi u komentarima


Nema komentara