petak, 14. rujna 2018.

YVES ROCHER: Njega tijela


Uvijek se rado prisjetim svog prvog posta na blogu, a to je bila recenzija jednog Yves Rocher gela za tuširanje. Od tada je prošlo dosta vremena, a moja ljubav prema ovim proizvodima za njegu tijela i dalje traje. Recenzije proizvoda  možete pročitati i OVDJEOVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE.
U današnjem postu ću vam pisati o proizvodima koje sam koristila ovo ljeto.


Le Paisirs Nature linija za proizvoda za njegu tijela ima koncentrirane gelove za tuširanje koji dolaze u pakiranju od 100ml i kako proizvođač navodi dovoljni su za 40 tuširanja tj. bočica od 100ml nudi isti broj tuširanja kao i regularni gel za tuširanje od 400 ml. Nisam brojala za koliko tuširanja sam ih koristila, ali u ovim malim bocama krije se gusti, mirišljavi gel koji svako tuširanje pretvara u ritual.
Proizvodi sadrže više od 97% sastojaka organskog podrijetla, dermatološki su testirani, pH uravnoteženi za kožu, bez parabena i konzervansa.
Nihova cijena je 39,90kn.



Koncentrirani gel za tuširanje mango korijander

Predivan voćni miris, pomalo slatkast koji se dugo zadržava na koži.
U sastavu sadrži gel organske aloe vere, esencijalno ulje korijandera i ekstrakt manga.



Koncentrirani gel za tuširanje burbon vanilija

Miris vanilije volim zimi, ali u kombinaciji sa burbonom miris je sladak i egzotičan. Ako vam se sviđaju diskretni mirisi ovo nije za vas. Miris ostaje na koži i u kupaonici neko vrijeme vodeći vas na egzotično putovanje.
U sastavu gel za tuširanje sadrži gel organske aloe vere i ekstrakt burbon vanilije.



Gel za tuširanje s pilingom

Predivan gel za tuširanje koji je spoj eteričnih ulja limuna i bosiljka s voćnim zrncima koji pri tuširanju rade nježan piling kože.
Gel se može koristiti svakodnevno jer su voćne čestice jako nježne za kožu i neće je iritirati.
Tekstura je gusta i dovoljna vam je mala količina proizvoda.

Miris je citrusni, osvježavajući...predivan kao osvježenje tijekom ljetne žege.
Cijena 200ml proizvoda je 39,90kn .

Mango korijander energizirajući losion za tijelo

Puno ljudi iz nekog raloga ne voli korijander, ali u kombinaciji sa mangom meni je miris ovog losiona za tijelo savršen. Riječ „energizirajući“ u nazivu opravdano stoji  jer korijander daje oštrinu i svježinu slatkom i sočnom mangu.
Naravno da sam losion koristila u kombinaciji sa istim gore opisanim gelom za tuširanje. Vjerujte mi, to je čisti hedonizam.
Tesktura losiona je srednje gusta i lako se nanosi na tijelo. U kožu se upija brzo i za sobom ostavlja samo čaroban miris i dobro hidratiziranu kožu tijela.



Definitivno ću kupiti još neki losion za tijelo iz linije  Les Paisirs Nature jer kožu tijela ostavlja mekom, hidratiziranom i mirišljavom.
Cijena proizvoda je 39,90kn za 390ml a ja sam uz veću kupovinu u njihovoj trgovini ovaj losion  od 200ml dobila gratis.

Koristite li koliko i ja Yves Rocher proizvode?


2 komentara

  1. Oooobožavam Yves Rocher proizvode, najradije bih pokupovala sve kolekcije. :)

    Apsolutno se slažem za mango & korijander liniju, miris je fantastičan - pored tog losiona imam i kremu za ruke i običan sapun, ali još uvek čekaju na red za isprobavanje. Linija sa mirisom maline i nane je takođe neobična i osvežavajuća. A najinteresantniji proizvod mi je njihov rinsing vinegar tj. sirće za kosu.
    Bourbon vanilla gel mi deluje zanimljivo, budući da mi se njihova toaletna voda sa ovim mirisom jako dopada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih isto pokupovala cijeli dućan, hahaha....
      Stavljam na wish listu rising vinegar

      Izbriši