nedjelja, 3. lipnja 2018.

NEW IN #10


Zadnji put sam u veljači pisala post ovog tipa i od tada se kod mene našlo puno novih proizvoda. Obećajem da ću u buduće ovakav tip posta pisati češće, jer znam da vi to volite čitati. Danas ću vam predstaviti proizvode koji su kod mene stigli tijekom ožujka pa sam ih skoro sve testirala. Napišite mi  u komentarima čiju recenziju želite prvo čitati.



Dekorativa:


Predivnu theBalm Nude Beach paletu sjenila* (recenzija) koristim i dalje svakodnevno i još uvijek mi je jedna od omiljenih.



theBalm Springs Long-Wearing Blush* sam dobila, a znate koliko volim rumenila tako da me ovaj poklon baš obradovao. 



O izuzetno pigmentiranom i kvalitetnom theBalm Overshadow mineralnom sjenilu* sam pisala recenziju. Riječ je o nijansi no honey, no money.



 theBalm Pickup Liners olovka za usne* u nijansi Rossa.



 Kupila sam i tri Flormar kista koji su cjenovno povoljni, a što se kvalitete tiče tu su prosječni.



Kupila sam i Flormar Eyebrow Pencil. Nijansa mi savršeno odgovara, ali sa teksturom (pretvrda je) nisam zadovoljna.



Catrice ima kvalitetne olovke za usne, ja sam zadnje uzela Longlasting Lip Pencil u nijasni 040 And The Cherry On The Top.



Flormar Color Up Lip Crayon (recenzija) u nijansi 10 Caramel je jedan od meni dražih ruževa kojeg sam jako puna nosila.



Po preporuci drage Lucije sa Lux Lucis bloga kupila sam Essence Colour Correcting Liquid Concealer za prekrivanje nepravilnosti na licu.



Na sniženju sam kupila set Real Tchniques set kistova sa prekrasnim neseserom. Meni su ovi kistovi odlični i do sada sam sakupila lijepu kolekciju.




Do sada nisam koristila Yves Roche makeup proizvode pa sam se počastila sa dva ruža: Grand Rouge tekući ruž i kremasti ruž Rouge Vertige.


Preparativa:


S vremena na vrijeme volim se počastiti Kiehl`s proizvodom. Ovaj put je to Gently Exfoliating Body Scrub „Grapefruit“ sa aloe verom i kamilicom.



O švedskom brendu Barnangen i njihovim proizvodima za njegu tijela možete čitati ovdjeProizvodi su mi se svidjeli pa sam obnovila svoju kolekciju.



Prije par tjedana pisala sam o Dirty Works* proizvodima za njegu tijela (recenzija).



Lush gelove za tuširanje jako volim i kupila sam varijantu sa grejpom.




U siječnju sam bila na otvaranju nove Yves Rocher trgovine u Splitu gdje sam među puno proizvoda za njegu tijela dobila i Elixir Jeunesse dnevnu kremu za lice* i Mango Coriander* kremu za ruke zgodnu za nošenje u torbi.



Kada je apliciranje tekućeg pudera u pitanju stalno su u ponudi neki novi „alati“. Najnoviji proizvod je silikonska spužvica. 



Pokazala sam vam na Facebook-u kupovinu Immortella Hidratantne anti-age kreme za lice uz koju sam kao poklon dobila njihov balzam za usne.




 Par puta tjedno koristim maske za lice. U Mulerr-u sam tako kupila Sheet masku sa aloe verom i vitaminom C i Sheet masku sa kavijarom.



Kupila sam par maskica za lice u DM-u pa će te čitati i o njima.



Ponovo sam odlučila istražiti nove umivalice, pa sam u Mulerr-u kupila Terra Naturi nježnu kremu za umivanje koja sadrži aloe veru.



Već sam vam pokazala u ovom postu kako koristim Neutrogena Hydro Boost gel za umivanje. Ni ovaj proizvod na žalost još nije dobio svoju recenziju.



La Roche-Posay ima jako kvalitetne proizvode za osjetljivu kožu lica i tijela. Kako sam imala problema sa licem koristila sam Toleriane Ultra Fluide.



 Vichy Normaderm anti-age kremu koja je namijenjena problematičnoj koži lica i odlično odgovara mojoj mješovitoj koži tijekom ovih vrućina.


Parfemi:


Lolika Lempicka Lolita For Women je stari parfem iz 1997. godine koji me podsjeća na studentske dane. Uzela sam ga na sniženju u Bipi.



Znate da volim Zara parfeme i ovaj put moj izbor je bio Zara Vannila.



Od prijateljice sam dobila na poklon Abercrombie&Fitch komplet parfema i losiona za tijelo.


Ovo bi bio prvi dio nobiteta, a nastavak očekujte uskoro.
Pišite mi jeste li koristili neki od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje o njemu.
Također, pišite recenziju kojeg proizvoda bi ste voljeli čitati.

2 komentara