srijeda, 22. ožujka 2017.

CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector

Kada čujem riječ „sjajilo za usne“ odmah se namrštim. To me asocira na nešto ljepljivo, gusto... Znate da ja ne volim sjajila za usne.
Kada sam dobila od Clarins-a ova sjajila za usne, pomislila sam „ah, opet sjajila!“.

Međutim, kada su ovi mali ljepotani u pitanju, nijedna od mojih pretpostavki nije bila točna!






Lip Perfector sjajila dolaze u plastičnoj, mekoj tubi čija boja predstavlja (od prilike) nijansu sjajila. Tuba ima zlatni čep na odvrtanje. Sve skupa izgleda jako lijepo i girly.
Hvaljenja je vrijedno što Lip Perfector sjajilo za usne dolazi u količini od 12ml što je puno više nego što nude neki drugi HE brendovi. 


Sjajilo ima spužvasti aplikator pomoću kojeg se sjajilo uredno i lako nanosi na usne. Nema razlijevanja proizvoda, prljave ambalaže, a sjajilo se može koristiti i bez ogledala.

Za ova sjajila Clarins kaže da njeguju, štite i obnavljaju usne. Ja vam mogu potvrditi da njeguju i obnavljaju usne tj. na mojim usnama djeluju kao njegujuću balzam.

Tekstura sjajila je lagana, gelasta i uopće nije ljepljiva. Na usnama nisu teška, ne djeluju neprirodno. Rekla bih da osim što jako dobro hidratiziraju usne, ona ih i čine punijima.
Pigmentiranost ovisi o nijansi sjajila, ali i o pigmentiranosti vaših usana. Ako prirodno imate tamnije usne, birajte tamnije nijanse sjajila.
Miris je predivan, pomalo slatkast, ali nikako prenapadan.

Nijanse Lip Perfector sjajila za usne koje ja imam su 01,02, 04 i 05.



Na usnama izgledaju dosta slično. Nijansa 05 je najpigmentiranija, nježna ružičasta nijansa.

Evo malo sličica kako bih upotpunila ovu svoju priču.





Zaljučak:
Ako ste u potrazi za sjajilom koje je neprozirno na usnama, onda Lip Perfector sjajila nisu za vas. Ako pak tražite lagana, neljepljiva i hidratizirajuća sjajila koja će njegovati i lagano naglasiti vaše usne, kupite Clarins Lip Perfector sjajila za usne!
Clarins Lip Perfector sjajila za usne možete kupiti u Muller-u ili Douglas-u po cijeni od oko 140kn.

PR proizvod

Volite li više ruž ili sjajilo za usne?
Koje je vaše najdraže sjajilo za usne?
Jeste li već koristili Clarins Lip Perfector sjajila za usne?

Broj komentara: 6

  1. U potpunosti dijelimo mišljenje prema klasičnim sjajilima tako da definitivno moram probati ova Clarinsova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Više mojih čitateljica dijeli moje mišljenje o ovim Clarins sjajilima, nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Imam i ja ova sjajila u mini verziji, bila su dio nekog seta skupa s onim njihovim uljem za usne i jednim ružem, i sve mi je odlično. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Inace ne volim sjajeve za usne, ali oni bas deluju simpaticno ! Odlican post #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo si to napisala..i ja imam jednu nijansu i dosta se često nađe na usnama...super su za malo odmoriti od dosadnog trenda mat ruževa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvo sam kupila kad su tek izasli (ima sad puno godina od toga) i to su bile samo dvije nijanse.Do danas sam imala sve izuzev one krasne ljubicaste koja mi je na WL :) Ovo nisu niti najpigmentiranija sjajila,ali kad god ih stavim uvijek me netko puta sto to imam na usnicama ;) Mini pakiranja su stvarno preslatka i super ti stoje. Inace volim Clarins ruzeve i sjajila i ulje za usnice mi je najnaj njihov proizvod

    OdgovoriIzbriši