petak, 24. ožujka 2017.

GARNIER MICELARNE OTOPINE Usporedna recenzija

Konačno sam dobro testirala obje Garnier micelarne otopine, pa vam pišem usporednu recenziju kako bi se bolje znale orijentirati koja micelarna otopina odgovara vašoj koži.





Garnier Micellar Cleansing Water  (poznatija kao proizvod sa ružičastim čepom) već je u blogosferi nahvaljena i vjerujem da ste je svi koristili. Ja malo zaostajem za ostatkom beauty blogerica jer sam općenito micelarne otopine počela kasnije koristiti.


Uglavnom, za ovu Garnier micelarnu otopinu i ja imam samo riječi pohvale. Proizvod je namijenjen osjetljivoj koži lica. Nježno i temeljito odstranjuje makeup sa lica, pa čak i maskaru s očiju. Nisam je testirala na vodootpornim makeup proizvodima jer takve ne koristim. Ne ostavlja nikakav ljepljiv film na licu, blagog je mirrisa, ne iritira kožu lica. Napominjem, meni svaka micelarna otopina služi isključivo kao prvi korak u čišćenju lica, jer lice naknadno umijem nekim gelom za umivanje.

Garnier Pure Active micelarna otopina na prvi pogled osim po boji čepa, ne razlikuje se od roze micelarne otopine.


Namijenjena je masnoj i mješovitoj koži lica.
Obje micelarne otopine dolaze u pakiranju od 400ml, cijena im je oko 40kn.
Također, po pitanju skidanja makeupa odlično obavljaju svoj posao.  


Sastav ove dvije Garnier micelarne otopine je ono što čini veliku i bitnu razliku među njima!

Kod Garnier Pure Active micelarne otopine u sastavu se nalazi Alcohol Denat, jedan od „loših“ alkohola. Ovaj sastojak se uglavnom nalazi u proizvodima za njegu masne i mješovite kože lica, ali meni jako smeta jer mi isuši kožu lica posebno obraze.
Također, nakon što blazinicom natopljenom ovom otopinom pređem po licu ona za sobom ostavlja pomalo ljepljiv trag na licu, dok kod roze micelarne otopine to nisam primijetila.
Iako na njoj piše da je oftamološki testirana, nakon korištenja peckale su me oči.

Zaključak:
Garnier Pure Active micelarna otopina definitivno ne odgovara mojoj mješovito/masnoj koži lica iako je upravo takvom tipu kože namijenjena.
Vjerujem da bi odgovarala osobama sa jako masnom kožom lica.

Ovdje sam napisala svoje subjektivno mišljenje, što ne znači da vama Garnier Pure Activ micelarna otopina neće odgovarati!

Jeste li koristile Garnier micelarne otopine?
Koja od ove dvije micelarne otopine vam je bolja?

4 komentara

  1. Nisam koristila, ali super da si napisala ovaj post, pa ako budem kupovala definitivno uzimam rozu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila sam nedavno svoju prvu Garnier micelarnu vodu, i to Pure Active, zato sto mi je koza masna, medjutim, kao sto si i sama rekla, ume da isusi kozu na obrazima i pecka kada skidam sminku sa ociju. Mozda ce nam leti bolje odgovarati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni općenito Gariner proizvodi za lice ne odgovaraju. Micelarnu s roza čepom sam probala i nisam bila nešto oduševljena te ne razumije maj hype blogerica :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je roza micelarna ok, ništa spektakularno. Ali ja drugačije koristim micelarne otopine od većine ostalih

      Izbriši