ponedjeljak, 27. veljače 2017.

CATRICE Limitirana kolekcija „Pulse of Purism“

Na Facebook-u sam vam već predstavila novu Limitiranu kolekciju „Pulse of Purism“ by Catrice koja ujedinjuje suptilnost s čistim luksuzom.
Puno proizvoda iz ove kolekcije mi je privuklo pažnju...pogađate što sam prvo kupila? Ruž za usne!!!
Kada su ruževi u pitanju počela sam obnavljati zalihe za nadolazeće proljeće jer u proljeće ne volim nositi tamne ruževe koji su ove zime bili „must have“.
Pakiranje novih Catrice ruževa je čista elegancija i nešto potpuno novo kada je ovaj drogerijski brend u pitanju. Zlatna tuba sa nenametljivim reljefom koja se čvrsto zatvara može stati uz bog puno skupljih brendova.







Posebno je i to što ruž dolazi u dva tona sa svjetlucavom jezgrom koja omogućava nježnu raspodjelu boje na usnama i doprinosi sjajnom završetku.


Odabrala sam nijansu Pure Hibiscocoon C01. 
Nijansa je jedna varijanta narančaste, nenametljiva, lagano sjajnog finisha. Jako lijepo ide uz laganiji makeup. Oživi cijelo lice i daje mu svjež izgled.
Ja sam oduševljena izborom nijanse, pasat će mi uz sve proljetne kombinacije i jedva čekam toplije vrijeme da ruž počnem koristiti svakodnevno.


Tekstura ruža je hidratantna i jako je ugodna na usnama. Meni su ovakve teksture najdraže, mada im je mana lošija postojanost na usnama. Ruž će preživjeti kavu, ali jelo nikako. Prosječno meni na usnama traje do 3 sata.


Proizvode iz Limitiranu kolekciju „Pulse of Purism“ by Catrice možete kupiti u Kozmu, Muller-u i Bipi.
Cijena ruža je 31,90kn.

Koji proizvod iz ove limitirane kolekcije vam se najviše sviđa?
Jeste li već nešto kupili?


4 komentara

  1. Prelepo izgleda, bas luksuzno, kao da je rec o nekom high end brendu :)
    Unutrasnjost je prezanimljiva i boja je bas lepa :)
    Sigurno cu kupiti ako negde pronadjem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa. Mene također oduševila ambalaža i nijansa ruža

      Izbriši
  2. nijansa je mnogo lijepa i izgleda bas lijepo stopljeno sa ostatkom lica :D dopada mi se sto je hidratantno a izgled je i vise nego luksuzan :D

    OdgovoriIzbriši