ponedjeljak, 17. listopada 2016.

ESSENCE: The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited

Nastavljam pisati o Essence novitetima za jesen/zimu 2016. godine.
Izgleda da ja svake godine u Essence kolekciji pronađem po jednu maskaru koja na mojim lošim trepavicama daje odličan efekt. Prošle godine je to bila Essence Lash Princes maskara koju sam više puta kupovala.
Ove godine to je The False Lashes maskara.





Pakiranje ove maskare je jednostavno, bijela tuba s crnim, bijelim i narančastim detaljima. Ništa glamurozno, a opet su tu boje koje ovu maskaru na Essence stalku u dućanima izdvajaju od drugih proizvoda.


Četkica je malo zakrivljena i načinjena od vlakana, iako ja nemam ništa ni protiv plastičnih četkica. Također, ova maskara dolazi samo u crnoj boji


Tekstura maskare je dosta suha i u početku sam bila skeptična koliko će mi takva maskara trajati i kako će uspjeti izvući volumen na mojim trepavicama.
Ispostavilo se da baš zbog te „suhe“ teksture ona daje puno volumena i vizualno produžuje trepavice. Maskaru možete i nadograditi, ali ne bih preporučila da stavite više od tri sloja jer će se maskara početi grudati i trepavice će izgledati neuredno.
Maksara odlično radi svoj posao na gornjim i donjim trepavicama i tijekom dana se ne razmazuje. S druge strane, lako ju je odstraniti dvofaznim sredstvom za skidanje makeupa.
Ovo nije vodootporna maskara, ali navest ću vam jedan primjer. Prilikom kuhanja čistila sam luk, a svi znamo kako tada oči suze. Bez obzira na to, maskara mi se nije razmazala!




Moje mišljenje:
Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited je definitivno moja nova „must have“ maskara! Ima sve kvalitete koje ja tražim od takvog proizvoda. Moje trepavice čini gušćima i dužima, izdrži mi na trepavicama sve dok je ne uklonim.
Ostaje samo da kupite ovu maskaru i provjerite istinitost svega što sam napisala!
Cijena maskare je 23,90kn, a možete je kupiti u DM-u, Kozmu ili Muller-u.

PR prozvod

Jeste li koristili ovu maskaru?
Koja je vaša najdraža drogerijska maskara?





1 komentar