utorak, 19. srpnja 2016.

MAC „Art of The Lip“ party u Splitu


U toploj ljetnoj noći i prekrasnom ambijentu  MAC je organizirao "Art of The Lip" party  koju je svojom glazbom upotpunio DJ Eddy Ramich. Gosti su uživali u odličnoj glazbi, hrani i piću dok su prikupljali savjete MAC makeup vizažistica.


Kozmetički brend MAC nastao je 1984. godine u Torontu, a 7 godina poslije otvorena je prva američka trgovina u New Yorku. Njihovi proizvodi su u početku bili namijenjeni profesionalnim vizažistima i nije ih bilo kupiti u slobodnoj prodaji. Danas se MAC proizvodi mogu kupiti u 106 zemalja, među kojima je i Hrvatska. Ne znam je li vam poznato, ali MAC je dio kozmetičke kuće Estee Lauder.
Pozdravni govor je održala gospođa Silvija Pleština koja je predstavnica Orbico Grupe. Istaknula je kako rođena i odrasla u Splitu, te joj je posebno drago što od sada i splićanke mogu uživati u proizvodima ovog svjetskog brenda.


Iako je dućan prostorno mali, interijer je elegantno uređen, a crne police su pune šarenih proizvoda koji vas prosto mame na kupovinu.



  







Kako opisati osjećaj kada se jedna cosmetic junkie kao ja, nađe u ovom malom raju?
 Pametno sam išla na ovaj event (bez kreditne kartice) i uspjela odoljela kupovini. Ali zato sam uživala isprobavajući MAC ruževe, sjenila, pudere, korektore....

Ljubazne vizažistice su nam bile na usluzi kod isprobavanja ruževa, pa sam ja odlučila isprobati dva ruža čije se nijanse nikako ne uklapaju u moj makeup. Hrabro sam stavila na usne Candy Yam Yam i Heroine.





  Prije stavljanja ruža, vizažistica mi je usne pripremila MAC Prep+Prime proizvodom. To je neka vrsta baze za usne koja zagladi i nahrani usne, a ujedno i produžuje vrijeme trajanja ruža na usnama.


Znam da će sve one koje već u svojoj kolekciji nemaju neki MAC proizvod zanimati cijene proizvoda.
 Cijena MAC proizvoda kreće se u pravilu od 150kn do 350kn. Jedino su pojedini kistovi skuplji.

Bilo je to ugodno provedeno ljetno predvečerje i na kraju što reći nego MAC, dobro nam došao u Split!


2 komentara

  1. Odgovori
    1. Vjerujem....ja sam dosta bila ljubomorna na zagrebčanke!
      Ako ti što treba, javi se pa ti šaljem!

      Izbriši