nedjelja, 3. travnja 2016.

MINI RECENZIJA #2

Ponovo se kod mene se našlo par proizvoda o kojima bih vam željela napisati svoj dojam, a koji nisu zaslužili posebnu recenziju.
Ovaj put radi se samo o preparativnoj kozmetici, pa krenimo redom.





Alverde Intensiv Lippen Balsam


Balzam za usne koristim redovito i potrošila sam ih cijelu hrpu. Volim uvijek isprobati neki novi proizvod, pa sam tako kupila i ovaj Alverde balzam za usne.

Proizvod je pakiran u maloj, mekoj tubici. Lako se istiskuje, ali kada ga istisnem, gdje s njim? Navikla sam na balzame u obliku stick-a i to mi je higijenskiji način korištenja ovog proizvoda. Ovaj balzam bih istisnula na usne, pa ga onda razmazala malo prstima, malo usnama. Ono najvažnije je da balzam nije proizvod koji će zaliječiti ispucale i suhe usne.
To je više proizvod koji možete koristiti preventivno kada već imate njegovane usne.

CL dezodorans

Čitajući pozitivne recenzije, odlučila sam i sama kupiti ovaj dezić. Proizvod ne sadrži alkohol, aluminij, cink, hipoalergen je i skoro bez mirisa. Kupila sam ga prvenstveno zbog super sastava. Ne spada u one dezodoranse koji priječavaju znojenje, što je svakako pohvalno.
Njegovim rezultatom sam jako zadovoljna. Pruža mi onu potrebnu sigurnost da tijekom dana neću „mirisati“ po znoju, jako je nježan prema koži i ne ostavlja trag na odjeći.

Dr. Hauschka Almond Body Moisturizer


Volim Dr. Hauschka proizvode, ali ih zbog visoke cijene rijetko kupujem. Dobila sam hidratizirajuće mlijeko za tijelo s bademom i odmah ga stavila u upotrebu. Očekivala sam odličnu hidrtizaciju i lijep miris. Ali nije sve tako kako bismo mi željeli ili kako očekujemo.
Ne mogu reći da ovo mlijeko za tijelo ne hidratizira kožu, ali nije to ono što sam očekivala od jednog ovako cijenjenog brenda.  


Ako imate jako suhu kožu tijela, ovaj proizvod svakako preskočite. Nisam zadovoljna niti mirisom....nekako je čudan, imala sam jeftinije proizvode koji su u svom sastavu imali badem i puno bolji miris.

Barfuss krema za pete sa 25% urea i pantenolom


Kada vidim ovakav sastav kreme namijenjene njezi stopala, kupujem je odmah bez razmišljanja! Nisam pogriješila. Krema jako lijepo njeguje i omekšava kožu na petama i bila mi je pravi spas tijekom zime. Miris je neutralan, tekstura nije teška i lijepo se razmazuje po stopalima. Koristila sam je isključivo navečer jer se teže upija u kožu.

L`occitane Rose 4 Reines Bath & Shower Gel


Obožavam sve L`occitane proizvode i stvarno mislim da bi barem gelovi za tuširanje, mlijeka za tijelo i kreme za ruke trebali biti jeftiniji.
Njihova linija Rose 4 Reines nije nova i kada je izašla svi su bili ludi za njihovom toaletnom vodom. Ja sam kupila putno pakiranje gela za tuširanje i sebi priuštila pa „luksuznih“tuširanja. Kod ovog gela za tuširanje mi se sve sviđa!
Tekstura je gusta, a u dodiru s vodom imam osjećaj da koristim neku uljnu kupku.
Miris je božanstven, to je stvarno pomno birana kombinacija mirisa koja ostaje na tijelu i nakon tuširanja. Također, ovaj gel za tuširanje pruža jako dobru hidratizaciju kože.

Jeste li koristili neki od ovih proizvoda?
Dijelimo li isto mišljenje o njima?

Broj komentara: 8

  1. Trenutno koristim taj CL dezic i čak mogu reći da mi bolje drži od klasičnih i sve pohvale za njega. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ništa od navedenih proizvoda nisam isprobala, ali sada znam i što ću preskočiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, drago mi je da će ti ovaj post svakako biti od koristi ;)

      Izbriši
  3. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda. CL dezić imam, ali ga još nisam probala :D

    OdgovoriIzbriši
  4. CL je jako popularan :D. Morat ću i ja probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S razlogom je popularan! Ovaj dezodorans ima odlične sastojke i uspješno štiti od neugodnih mirisa

      Izbriši