utorak, 10. studenoga 2015.

NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

Uvijek sam spremna za isprobavanje novih seruma. Serum koji koristim zadnjih mjesec i pol je NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Serum Pearls.





Već sam pisala kako mi u studenskim danima nikako nije odgovarala Nivea Visage preparativna kozmetika. Dapače, izazivala mi je alergiju po licu.
Posljednjih godina Nivea puno radi na poboljšanju i inovaciji svojih proizvoda za njegu lica.
Novu kombinaciju sastojaka u njihovim proizvodima moja koža lica baš voli.

„Bolje spriječiti, nego liječiti“ je filozofija koje se uvijek držim kada je njega kože lica u pitanju. Obzirom na moje godine, moram se pohvaliti da nemam istaknute bore na licu. Ne znam je li tome razlog genetika ili redovita njega lica odgovarajućim proizvodima, ali jako sam sretna zbog toga.


NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Serum Pearls je kremasti serum osmišljen kako bi se koristitio prije hidratantne kreme, ujutro i/ili navečer, a pomaže u borbi protiv prvih znakova starenja s bogatom formulom posebnog koenzima Q10.
Koenzim Q10 je prirodna tvar koja se nalazi u našem tijelu i čija se količina s godinama  smanjuje. Koenzim Q10 kao snažan antioksidans usporava i zaustavlja proces starenja kože.
Osim što djeluje preventivno, smanjuje i već nastale bore te oporavlja kožu.
NIVEA Q10 PLUS serum protiv bora u perlicama sadrži najveću količinu koenzima Q10 unutar Q10 PLUS linije za njegu lica.
Ovaj serum sadrži još dva aktivna satojka: hijaluronsku kiselinu i keratin.
Ova dva sastojka nalaze se u hidratantnom gelu koji je okružen perlicama.

Sastav:

Proizvod je pakiran u praktičnu, prozirnu plastičnu bocu s pumpicom. 


 Zahvaljujući prozirnom pakiranju, žute perlice lijepo dolaze do izražaja.


Serum ima teksturu sličnu pjeni. Lako se razmazuje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mi ljepljiv osjećaj na licu. Ima jako ugodan i blag miris.




Kako se proizvod koristi
Proizvod je namijenjen za svakodnevno korištenje. Stavlja se na očišćeno lice prije redovne dnevne ili noćne njege. Ja sam ga koristila samostalno jer je on mojoj mješovito/masnoj koži lica bio dovoljan.
Pritisnete dozator proizvoda da bi se perlice rastvorile i stvorile homogeni serum zajedno s hidratizirajućim gelom koji se savršeno stapa s kožom.
Ja sam ovaj serum najviše koristila u večernjoj njezi. Međutim, testirala sam ga i u dnevnoj njezi da bih vidjela kako se ponaša kao podloga za puder. Moram reći da su kod mene rezultati bili odlični. Neke blogokolegice su mi rekle da im se puder loše ponaša na licu ako ga stave nakon ovog seruma.
Ja to iskreno, nisam primijetila! Ne znam ima li to veze sa tipom kože ili vrstom pudera kojeg koristite. 

Moje mišljenje
Nakon više od 4 tjedna korištenja, moja koža je osjetno mekša i ima zdravi sjaj. Čak sam dobila nekoliko komplimenata na to koliko mi dobro koža izgleda, što je siguran znak da serum nešto radi!
Kako su temperature bile još uvijek visoke, bila sam zabrinuta da bi mi ovaj serum bio  previše mastan. Međutim, koža lica mi je bila dovoljno hidratizirana, ali se nije presijavala.
Jako sam zadovoljna ovim serumom tako da ću ga nastaviti i dalje koristiti.


NIVEA Q10 PLUS serum protiv bora u perlicama možete kupiti u svim DM i Kozmo dućanima po cijeni od 99,90kn za 40ml proizvoda.

PR proizvod

Jeste li koristili ovaj Nivea serum?
Kakvo je vaše iskustvo?







4 komentara

  1. Kupila sam ga nedavno, iskoristila sam kupon za popust. Kupila sam ga za vrat i dekolte, ali cini mi se da cu ga koristiti i na licu jer su recenzije bas dobre. Sad se bas veselim koristenju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je nažalost izazvao crvenilo pa sam prestala, drago mi je da si zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši