ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

KOZMETIČKI FAVORITI-listopad


Uvijek kada pišem post ovog tipa izaberem par proizvoda (među mnogima koje tijekom svakog mjeseca testiram!) koje sam s guštom koristila tijekom proteklog mjeseca.





Ovaj mjesec obilježila mi je inovativna korejska preparativna kozmetika Serazena koja je ovo ljeto predstavljena u Zagrebu. 


Serazena kozmetika nudi rješenje za manjak kolagena u našoj koži. Koristila sam u večernjoj njezi lica njihova tri proizvoda. Prvo bih na čisto lice stavila Regenplasti gel. Radi se o bezbojnoj tekućini koja se dozira kapaljkom. Kada se gel upije, na lice se stavi Regenplasti serum. To je polutekući, lagani serum koji se brzo upija u kožu lica. Zadnji korak u večernjoj njezi je Over Night Sleeping pack, lagana krema koja dodatno pojačava sastojke za regeneraciju kože.
Vjerujem da vam izgleda puno proizvoda za staviti odjednom na lice! Ali, sva tri proizvoda su lagane teksture i nevjerojatno se brzo upiju, kožu ne ostavljaju masnom niti ljepljivom. Uopće nemate težak osjećaj na licu. Ujutro je koža nahranjena, meka i ima zdravi sjaj.
Kako sam ovaj tretman koristila mjesec dana, mogu reći da su razlike na mojoj koži vidljive! Koža mi je prvenstveno nahranjena, zategnuta, jutarnja otečenost okoloočnog područja se puno smanjila. Moje male borice nisu nestale, ali to nisam niti očekivala.
Puno hvala dragoj Martini koja je sa mnom nesebično podijelila Serazena proizvode koje zbog njihove visoke cijene nikada ne bih koristila.

Kao dnevnu kremu i podlogu koristila sam Vichy BB Clear kremu. 


Ova krema se odlično slaže s mojom kožom lica. Daje joj dovoljno hidratacije, gamad drži pod kontrolom, a ujedno prekrije moje manje nepravilnosti. Što drugo žena može poželjeti od jedne kreme???
Detaljnu recenziju ovog proizvoda možete pročitati ovdje.

Kada je u pitanju dekorativna kozmetika, malo sam se trgnula, uzela u ruke Urban Decay Naked 2 paletu i nisam je ostavila na miru cijeli mjesec. Poigravala sam se ovim lijepim i nadasve kvalitetnim sjenilima....koristila sam većinom nježnije nijanse jer je sve to bio dnevni makeup. 


Na water line sam svakodnevno stavljala Catrice Kohl Kalaj olovku u nijansi You're My Rosen One #200. Precizna, mekana olovka za oči, nježno ružičaste nijanse koja otvara i naglašava oči.


Za rumene obrašćiće također je bila zadužena Catrice kozmetika. Koristila sam njihovo Multi Matt rumenilo u nijansi Love, Rosie! #010. 
Rumenilo se malo više trusi, nježne je nijanse i sa njim ne možete pretjerati. Ali, meni je važno da se lijepo i lako nadograđuje. detaljnu recenziju ovog rumenila pročitajte ovdje.


Ruž za usne mi je bio nježnijih nijansi. Još nisam počela koristiti ruž koji sam kupila specijalno za jesen i zimu!
Koristila sam najviše ova dva ruža: Max Factor, nijansa Rosewood 833 i Bourjois Roudge edition nijansa #04. Oba ruža su hidratantna, ugodna na usnama, sa polumat finifh-om. Nijanse su dosta slične, neutralne, boja mesa s malo ružičastog pigmenta.
Odlični su kada želite istaknuti oči više nego usne.



Naravno da ću spomenuti i parfem koji sam koristila u listopadu, samo sam ga zaboravila fotkati pa ću posuditi njegovu sliku iz ovogposta.


Dakle, želim se riješiti polu potrošenih bočica parfema. 
Chloe Eau de Parfum je svjež, zavodljiv cvjetni miris koji u bazi ima orjentalne note cedra i ambera. 

Imamo li neke zajedničke favorite?









Broj komentara: 12

  1. Odlični favoriti. Imam to Catrice rumenilo, a Serazena zvuči odlično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serazena je odlična kozmetilčka linija proizvoda, ali cijene su im astronomske

      Izbriši
  2. Super favoriti, Catrice olovka, UD Naked 2 i Chloe su mi divni ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Ruževi su savršeni. A o Naked paleti da i ne pričam. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Rumenilo Love, Rosie! mi se jako sviđa te je ujedno ime mog obožavanog filma! :D Jesi gledala? :P
    Nemam ništa od ovih proizvoda, neki dan sam u dm-u swatchala sve bourjois ruževe i nijedno nije bilo ONO pravo. :(
    Sviđaju mi se jako tvoji favoriti - neću sve nabrajati jer će potrajati! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Film nisam gledala. Bourjois ruževi su jako kvalitetni. Nadam se da ćeš uskoro pronaći odgovarajuću nijansu <3

      Izbriši
  5. Prekrasni favoriti. Baš sam retna da ti Serazena odgovara a ova paleta mi je predivna i ide na WL <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serazena proizvodi su odlični i baš sam sretnica što si mi ih proslijedila!

      Izbriši