nedjelja, 9. kolovoza 2015.

Kozmetički favoriti- srpanj


Neredovita sam u pisanju postova ovog tipa, a najčešći je razlog što sve proizvode na vrijeme ne stignem slikati.
Prošli mjesec bazirala sam se na njegu lica, a dekorativu (osim maskare i ruža za usne) uopće nisam koristila. Mogu vam reći da je lijep osjećaj malo se odmoriti od svakodnevnog šminkanja! Najviše vremena sam provodila na plaži i vodila računa samo o njezi lica i tijela.





Sunce i more jako isuše kožu tijela i lica, pa sam hidrataciji posvetila puno pažnje. 
Za njegu tijela mi je bilo odlično Afrodita Hyaluron mlijeko za tijelo. Detaljnu recenziju ovog proizvoda možete pročitati ovdje. To je proizvod blagog mirisa, lako se upija u kožu i odlično je hidratizira.


Kada su dezodoransi u pitanju meni je odličan Neutro Roberts Derma Zero 0%. Odlični sastojci, skoro bez mirisa, pa ako se ne znojite pretjerano (kao ja), pružit će vam pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa.


Na plažu nisam išla bez moje omiljene L`Erbolario marmelade. Ovom proizvodu sam vjerna već dosta godina i ne mislim ga mijenjati za nijedan sličan proizvod na tržištu. Uvijek napominjem da ovaj proizvod ne sadrži SPF zaštitu, pa morate biti oprezni pri njegovom korištenju. Zašto toliko volim ovu marmeladu možete pročitati više u ovom postu.


Brigu oko njege lica prepustila sam Eucerin proizvodima koje moja koža jako voli.
Za dnevnu njegu lica (ako sam ostajala kući) koristila sam Eucerin Ultra Sensitive fluid za mješovitu i masnu kožu lica. Njegova lagana tekstura mi je preko dana pružala dovoljno hidratizacije. Detaljnu recenziju ovog fluida možete pročitati ovdje.


 Kada bih išla vani ili na plažu lice sam mazala Eucerin Sun-gel Creme oil control SPF30.  Ovaj proizvod me naprosto oduševio! To je fluid koji prilikom nanošenja ne ostavlja bijeli trag na licu, gotovo trenutno ga koža upije, a što je najvažnije, moju masnu kožu lica drži pod kontrolom. Namjeravam ga koristiti i nakon godišnjeg odmora jer je odlična podloga za puder. 


Za večernju njegu lica nisam eksperimentirala. Držala sam se provjerenih i odličnih proizvoda, a to su Dr. Stribor Tonik Zlato&Ruža, te Green Girl serum Simply the best.



Prvo bih lice, vrat i dekolte poprskala tonikom (kojeg sam držala u hladnjaku), a onda bih na još vlažno lice stavila serum. Pokazalo se kao odlična, prirodna kombinacija proizvoda za večernju njegu lica.

Svaku drugu večer koristila sam Dermalogica daily microfoliant piling. O ovom proizvodu je već toliko pohvala napisano, s pravom, jer je ovo jedan odličan i nježan piling za lice. Moju detaljnu recenziju ovog pilinga možete pročitati ovdje.


Tijekom vrućih srpanjskih dana svuda sam sa sobom nosila Avene termalnu vodu koja bi me trenutno osvježila. 


Što bih ja bez kapljice parfema?
Yves Rocher Evidence edp ima lagani, cvjetni, osvježavajući miris koji mi je bio najdraži proteklog mjeseca. 




Što ste vi najčešće koristili proteklog mjeseca?
Imamo li kojeg zajedničkog favorita?














Broj komentara: 6

  1. Imamo zajedničkih favorita koliko želiš : Dermalogica, Eucerin, Afrodita...a obavezno kupujem Neutro Roberts dezić moji su svi zakazali :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Dijelimo ljubav prema Neutro Roberts dezicu ,termalnoj od Avene i Lerbolario pekmezu:-)Od Dr Stribora koristim tonik i serum,i jako sam zadovoljna,odlicni su mi za ljeto jer su lagani.Sminku po ovim vrucinama nisam ni pomisljala stavit na lice,najvise sam se druzila sa gelovima za tusiranje,hahaha...Nije bas za pohvalu ali nisam se pretjerano mazala losionima za tijelo,jednostavno kad je 40 C ja se ne mogu natjerati da stavim nesto na tijelo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, volimo iste stvari :)
      Proizvodi Dr. Stribor su i meni odlični

      Izbriši
  3. Umasiravanje seruma i ulja na vlažno lice je odlična praksa jer je koža tako dodatno hidratizirana :D Redovito to radim i primjećujem bolje rezultate. Dermalogica piling je savršen <3

    OdgovoriIzbriši