srijeda, 29. srpnja 2015.

Paula`s Choice: Proizvodi koje moje lice voli


Ne znam koliko ste upoznati s Paula`s Choice kozmetikom, ali  na njihovoj stranici možete osim full size pakiranja naručiti i proizvode u pakiranju od 30ml po cijeni od 52,90kn koji su jako zgodni za isprobavanje.
Ja sam ovo proljeće naručila 3 proizvoda iz linije Clear koja je namijenjena njezi mješovito/masne kože lica.
Nije da imam velikih problema s aknama, ali se zna pojaviti period kada mi lice jednostavno poludi. Znam da kasnim s recenzijom jer sam proizvode davno potrošila, ali toliko su mi pomogli da to moram podijeliti s vama!

Clear Pore Normalizing Cleanser


Ovaj gel sam koristila kao prvi korak u njezi lica. Koristila sam ga ujutro i navečer. Proizvod je nježan prema koži, nisam imala nikakve neželjene reakcije. Odlično uklanja sve nečistoće s lica. Tekstura mu je dosta tekuća, u dodiru s vodom se dosta zapjeni, pa ga je potrebno malo duže ispirati s lica. Nije mi iritirao oči. Iako proizvođač kaže da se s njim može ukloniti makeup, ja sam ga koristila isključivo za umivanje. Nakon uporabe, lice mi nije bilo suho, nije me zatezalo, niti peklo.
Gel ne sadrži umjetne boje niti mirise.
Nakon dužeg korištenja jasno se vide njegovi učinci. Smanjen je broj mitesera i pore na licu su mi bile čistije. 

Clear Regular Strength 2% BHA


Kao drugi korak u njezi lica koristila sam ovaj exfoliant.
Vjerujem da ste upoznati s korištenjem kiselina u njezi lica jer su one sve popularnije u zadnje vrijeme. Postoje AHA i BHA kiseline. Glavna razlika između njih je što su AHA kiseline topljive u vodi, a BHA kiseline se rastapaju u masti. Dakle, odmah vam je jasno da je kod masne kože lica lica bolje koristiti BHA kiseline koje zbog svog svojstva bolje prodiru u pore i čiste ih.
AHA ili voćne kiseline se koriste kao kemijski pilinzi, kao i za uklanjanje hiperpigmentacijskih mrlja.

Clear Regular Strenght 2% BHA je prozirna tekućina, bez mirisa. Proizvod je jako blag prema koži lica, a opet vrši eksfolijaciju i ostavlja kožu zdravijom i glatkom. Sadrži 2% salicilne kiseline koja ne isušuje kožu.
Sadrži protuupalne sastojke koji smiruju iritacije kože, otvara i smanjuje pore.
Ne sadrži umjetne boje niti mirise.
Koristila sam ga ujutro i navečer tako da bih natopila blazinicu s njom i lagano prešla preko lica izbjegavajući područje oko očiju. Ovaj proizvod jako dobro obavlja svoj posao, tj. sužava pore i vrši blagu eksfolijaciju kože lica.
 Ako prvi put koristite kiseline u njezi lica, preporučujem da ga u početku koristite jednom dnevno dok ne vidite kako će vam koža lica reagirati na njih.
Oprez: osobe koje su alergične na aspirin, ne bi smjeli koristiti proizvode koji sadrže BHA.
Također, kada koristite proizvode koji sadrže BHA tijekom dana morate koristiti kremu za lice sa zaštitnim faktorom

Skin Balancing Moisturizer


Treći proizvod koji sam koristila u njezi lica bio je gel za mješovitu i masnu kožu koji sadrži SPF 30. Gel je lagane, pomalo vodenaste teksture, jako brzo se upije u kožu i ne ostavlja mastan trag za sobom. Jako dobro mi je hidratizirao lice.
Jako sam bila zadovoljna ovim gelom jer mi obično kreme sa zaštitnim faktorom budu premasne i izazovu mi nered na licu.
Ovaj gel nisam osjećala na licu i bio mi je odlična podloga za puder. Gel je u stvari   emulzija vode i silikona s koncentratom antioksidansa, najsuvremenijih agensa koji vezuju vodu, te sredstava koja umiruju kožu. Štiti i lagano hidratizira kožu a ne čini je masnom.
Iako proizvođač ističe da je gel pogodna za sve tipove kože, mislim da bi bio preslab za suhu i normalnu kožu lica. 

Moje mišljenje
Ovaj trojac, svaki u pakiranju od 30ml, koristila sam mjesec dana. U tom periodu, moja koža je postala prekrasna! Nije bilo novih prištića, stari su se lijepo sanirali bez ožiljaka.
Koža mi je bila zdrava, svježa i glatka.
Ne znam kakvo bi stanje bilo da sam koristila samo jedan od ovih proizvoda, ali očito je da sam pronašla najbolju kombinaciju za njegu svoje kože.
Nakon što sam potrošila proizvode nisam ih ponovo naručila jer su dani bili sve topliji, a tada ne volim koristiti kiseline u njezi kože. Zato jedva čekam jesen kada ću ove proizvode naručiti u full size pakiranju.
Moram vam reći da je jako dobar osjećaj kada pronađete proizvode koji u kratkom vremenu dovedu vašu kožu u odlično stanje!


Svi Paula`s Choise proizvode možete kupiti na stranici 


Jeste li koristili Paula`s Choice proizvode?
Voljela čuti vaše mišljenje jer namjeravam isprobati i ostale proizvode za njegu mješovito/masne kože lica. Svaki vaš prijedlog mi je dobro došao!



Broj komentara: 11

  1. Voljela bih isprobati ove njihove eksfolijante baš da vidim kako bi mi djelovali na licu. A i onaj losion za tijelo s AHA kiselinama jer su mi leđa flekava :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, meni je lice puno fleka! Čekam jesen,a onda se bacam u isprobavanje!

      Izbriši
  2. Dobro znaš moje mišljenje o ovim prozvodima, odlični su i drago mi je da ti odgovaraju :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični proizvodi i super mi je što imaju putna pakiranja za isprobati proizvod

      Izbriši
  3. Jako me zanima ovaj brend kozmetike, svasta bih voljela isprobati, nazalost kod nas u BiH jos nisu dostupni, nadam se da ce se to uskoro promijeniti. Odlicno je sto imaju manja pakiranja, meni i tih 30 ml gela/kreme/seruma bas dugo traje, i vise nego dovoljno da se dobije neki dojam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što ga nema u BiH, ali zato sam ja tu da ti pošaljem što odabereš <3

      Izbriši
  4. obožavam njihove proizvode - Skin Perfecting 2% BHA Liquid i navedeni Paula’s Choice ~ Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+, nezamjenjivi su mi :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam cijelu liniju proizvoda za mješovitu kožu od prošle godine i oduševila me. Koža mi je bila puna prištića i nečistoća A ulazila sam u 32 godinu života i već bila na rubu očaja. Sada je neprepoznatljiva. Služba za informiranje odlična, za sva pitanja su bili odmah tu i odgovorili na njih milijon. Svaka pohvala timu Paulas Choise! !

    OdgovoriIzbriši
  6. A gdje se mogu kupiti ovi proizvodi, zanimaju me baš ova 3 navedena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paula`s Choise proizvodi se mogu naručiti na stranici http://www.paulaschoice.hr/trgovina.html

      Izbriši
  7. Nikad nisam cula za ove proizvode, ali sad kad sam ovo procitala definitivno ih moram probati :)

    OdgovoriIzbriši